gutter Δημοσιευμένο 20 Οκτωβρίου 2015 Share Δημοσιευμένο 20 Οκτωβρίου 2015 :-X Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Κουφη Λεοπαρδαλη Δημοσιευμένο 20 Οκτωβρίου 2015 OP Share Δημοσιευμένο 20 Οκτωβρίου 2015 @def lepard: αν επιτρέπεται, ποιος ήταν ο πρώτος σου δάσκαλος? Ο Γιωργος Κερατσοπουλος, Full House η μπαντα, εχουν παιξει και στους Ραδιο Αρβυλα. Eικονικη σχεδιαση και concept, ηχος LP με playability Strat. Ενας μαγνήτης και ένα knob volume που γραφει πανω "tone". Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Jazzjoker Δημοσιευμένο 20 Οκτωβρίου 2015 Share Δημοσιευμένο 20 Οκτωβρίου 2015 Εγώ αυτό το νήμα δεν το ξανανοίγω γιατί μου κολλάει η σύνδεση. Βάλτε και καμιά φωτό κάτω των 100 MB. ;D Ενωμοτάρχης Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
otto## Δημοσιευμένο 20 Οκτωβρίου 2015 Share Δημοσιευμένο 20 Οκτωβρίου 2015 Ο Γιωργος Κερατσοπουλος, Full House η μπαντα, εχουν παιξει και στους Ραδιο Αρβυλα. Eικονικη σχεδιαση και concept, ηχος LP με playability Strat. Ενας μαγνήτης και ένα knob volume που γραφει πανω "tone". Ρε έχει το ριμαδοφλόιντ που απομακρύνει τον ήχο από lp. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Κουφη Λεοπαρδαλη Δημοσιευμένο 20 Οκτωβρίου 2015 OP Share Δημοσιευμένο 20 Οκτωβρίου 2015 Πιο μεγαλο ρολο παιζει το humbucker. Τοτες δεν υπηρχαν fat strats, το ξεκινησε ο Eddie ολο αυτό. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Κουφη Λεοπαρδαλη Δημοσιευμένο 20 Οκτωβρίου 2015 OP Share Δημοσιευμένο 20 Οκτωβρίου 2015 H Gibson φτιαχνει μερικες εντυπωσιακες ακουστικες: Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Κουφη Λεοπαρδαλη Δημοσιευμένο 20 Οκτωβρίου 2015 OP Share Δημοσιευμένο 20 Οκτωβρίου 2015 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
RayDTutto Δημοσιευμένο 20 Οκτωβρίου 2015 Share Δημοσιευμένο 20 Οκτωβρίου 2015 Πιο μεγαλο ρολο παιζει το humbucker. Τοτες δεν υπηρχαν fat strats, το ξεκινησε ο Eddie ολο αυτό. Nope. Wayne Kramer, Elliott Randall, Michael Hampton, Alan Holdsworth από τον οποίο πήρε ο EVH την ιδέα κ.α. When you will get good you will know. There is no guitar. There never was. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Κουφη Λεοπαρδαλη Δημοσιευμένο 20 Οκτωβρίου 2015 OP Share Δημοσιευμένο 20 Οκτωβρίου 2015 Ενταξει, όπως και με το tapping, δεν το εφηυρε αυτος αλλα ηταν κεντρικο προσωπο για την δημοτικοτητα του. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
S9F Δημοσιευμένο 20 Οκτωβρίου 2015 Share Δημοσιευμένο 20 Οκτωβρίου 2015 Μακράν η συγκεκριμένη... Και είχα την τύχη όχι μόνο να τη δω από κοντά, αλλά να μου τη δώσουν για να δοκιμάσω να παίξω με τα κουλά μου δάχτυλα το albatross και το shake your moneymaker, ή οτί άλλο μου ρθε στο μυαλό εκείνα τα λεπτά, μετά το κοκομπλόκο που έπαθα. ;D Τουλάχιστον σουρεαλιστική εμπειρία. "And remember Carol, the last card is the Alien card. We are going to have to build space-based weapons against aliens and all of it is a lie" Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργήστε λογαριασμό
Γραφτείτε στην παρέα μας. Είναι εύκολο!
Δημιουργία λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Σύνδεση