Προς το περιεχόμενο

Η πιο ομορφη κιθαρα που εχετε δει

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Μακράν η συγκεκριμένη... Και είχα την τύχη όχι μόνο να τη δω από κοντά, αλλά να μου τη δώσουν για να δοκιμάσω να παίξω με τα κουλά μου δάχτυλα το albatross και το shake your moneymaker, ή οτί άλλο μου ρθε στο μυαλό εκείνα τα λεπτά, μετά το κοκομπλόκο που έπαθα.  ;D Τουλάχιστον σουρεαλιστική εμπειρία.

Ζηλεύω σαν π@#%#&$.

InfluenSir!

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

• Απαντήσεις 214
  • Πρώτη
  • Τελευταία

Περισσότερες συμμετοχές

Περισσότερες συμμετοχές

Εικόνες

Πανέμορφη. Μια τέτοια Les Paul, μαζί με μια αλήτικη Strat, και μια ES-335 σαν τις παρακάτω, είναι τα Άγια Δισκοπότηρα για μένα.

maxresdefault.jpg

Gibson_ES_335_Block_Antique_Faded_Cherry_VOS_CS153300_a.jpg

Επίσης πριν λίγο χαζεύοντας κάποια βιντεάκια του Θεού, είδα αυτή τη Suhr... πολύ ωραίος χρωματικός συνδυασμός σώματος-ταστιέρας-headstock

Και μου θύμισε αυτήν... η πιο όμορφη σειρά της Ibanez, και από τα ωραία μοντερνοκίθαρα.

P3250135.jpg

Και μου θύμισε αυτήν... η πιο όμορφη σειρά της Ibanez, και από τα ωραία μοντερνοκίθαρα.

P3250135.jpg

Saber είναι?

Δεν έχω καταλάβει αν το θέμα είναι "η πιο όμορφη κιθάρα" ή "η πιο περίεργη κιθάρα" που έχετε δει.

;D ;D

ΔΕΝ ΦΩΝΑΖΩ, ΣΦΗΝΩΣΕ ΕΝΑ ΣΟΥΣΑΜΙ ΤΟ ΚΑΠΣ ΛΟΚ..

Δημιουργήστε λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργήστε λογαριασμό

Γραφτείτε στην παρέα μας. Είναι εύκολο!

Δημιουργία λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Σύνδεση

• Δημοσιεύστε κάτι...

Τα cookies

Τοποθετήθηκαν cookies στην συσκευή σας για να είναι πιο εύκολη η περιήγηση στην σελίδα. Μπορείτε να τα ρυθμίσετε, διαφορετικά θεωρούμε πως είναι OK να συνεχίσετε. Πολιτική απορρήτου