roussos Δημοσιευμένο 18 Οκτωβρίου 2015 Share Δημοσιευμένο 18 Οκτωβρίου 2015 https://www.google.gr/search?q=chet+atkins+sst&client=safari&channel=mac_bm&biw=1439&bih=811&source=lnms&tbm=isch&sa=X&sqi=2&ved=0CAYQ_AUoAWoVChMIm5vx1ZfMyAIVhVwaCh0uZAfM Chet Atkins sst. Την ειχα παρει λογω ομορφιας, την πουλησα γιατι δεν μου αρεσε τελικα στον ηχο....αλλα πιστευω οτι ειναι η πιο ομορφη! Αγάπη μου, χρειάζομαι τις κιθάρες μου, όπως εσυ τα παπούτσια σου. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
kwstas79 Δημοσιευμένο 18 Οκτωβρίου 2015 Share Δημοσιευμένο 18 Οκτωβρίου 2015 Αν και έχει 2 περιττά ποτεσιόμετρα, το παραβλέπω. Είμαι διατεθειμένος να παραβλέψω ακόμα και το απαίσιο γούστο του ιδιοκτήτη στα σεντόνια, τόσο γαμάτη είναι λέμε. LEGO people live in houses made of their own flesh. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
funkysoul Δημοσιευμένο 18 Οκτωβρίου 2015 Share Δημοσιευμένο 18 Οκτωβρίου 2015 :P papa don't take no mess!! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Shelter Δημοσιευμένο 18 Οκτωβρίου 2015 Share Δημοσιευμένο 18 Οκτωβρίου 2015 Creston rules ;D Απο την Tele δεν ξεκινάς. Στην Esquire καταλήγεις. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Κουφη Λεοπαρδαλη Δημοσιευμένο 18 Οκτωβρίου 2015 OP Share Δημοσιευμένο 18 Οκτωβρίου 2015 Για την υπογραφη σου κερδίζεις τον τιτλο του megatroll του noiz. ;D Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Shelter Δημοσιευμένο 18 Οκτωβρίου 2015 Share Δημοσιευμένο 18 Οκτωβρίου 2015 Την έχω υιοθετήσει γιατι με αντιπροσωπεύει αυτό το διάστημα και στο συγκεκριμένο θέμα. (ιδέ παρακάτω) ;D :P ;D Απο την Tele δεν ξεκινάς. Στην Esquire καταλήγεις. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
faltsoo Δημοσιευμένο 19 Οκτωβρίου 2015 Share Δημοσιευμένο 19 Οκτωβρίου 2015 δυο από τη συλλογή μου .... :) one more pls .... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
darshan Δημοσιευμένο 19 Οκτωβρίου 2015 Share Δημοσιευμένο 19 Οκτωβρίου 2015 ...τελικά!!! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Miltos23 Δημοσιευμένο 19 Οκτωβρίου 2015 Share Δημοσιευμένο 19 Οκτωβρίου 2015 #1 http://www.noiz.gr/index.php?topic=207040.10 #2 (απο κοντά είναι καταπληκτική) All the money of the world can't buy me Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Captain Dog Δημοσιευμένο 19 Οκτωβρίου 2015 Share Δημοσιευμένο 19 Οκτωβρίου 2015 Ηταν ειναι και παραμενει αυτην. Την ειδα ---> την εκανα δικια μου... Guitars:YAMAHA SG1820,YAMAHA SG1802 Pedals:Jerry Cantrell Wah, Bogner Red, Bogner Blue, MXR 5150 Overdrive, Zoom MS-70CDR AMPS:Yamaha THR100, Atomic Amplifire Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργήστε λογαριασμό
Γραφτείτε στην παρέα μας. Είναι εύκολο!
Δημιουργία λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Σύνδεση