otto## Δημοσιευμένο 17 Οκτωβρίου 2015 Share Δημοσιευμένο 17 Οκτωβρίου 2015 http://www.fetishguitars.com/wandre/ Καταλαβαίνω ότι είναι καθαρά θέμα γούστου αλλά αυτές οι κιθάρες νομίζω ότι ανήκουν στο θέμα "Η πιο ιδιαίτερη κιθάρα" και όχι στο "η πιο όμορφη κιθάρα". Βέβαια περί ορέξεως .... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Loki Δημοσιευμένο 17 Οκτωβρίου 2015 Share Δημοσιευμένο 17 Οκτωβρίου 2015 Καταλαβαίνω ότι είναι καθαρά θέμα γούστου αλλά αυτές οι κιθάρες νομίζω ότι ανήκουν στο θέμα "Η πιο ιδιαίτερη κιθάρα" και όχι στο "η πιο όμορφη κιθάρα". Βέβαια περί ορέξεως .... +1 Εντάξει καταλαβαίνουμε όλοι πως το "πιο όμορφη" είναι θέμα προσωπικού γούστου αλλά όπως και να το κάνουμε βλέποντας κάτι ποστ μου ήρθε μια μικρή αναγούλα, είναι σαν να ποστάρεις στο αντίστοιχο τόπικ για την πιο όμορφη γυναίκα, την Σαπφώ Νοταρά και την Γεωργία Βασιλειάδου. ;D ;D ;D Cigarettes and Whiskey ... call my shaking hand Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Άγιος Δημοσιευμένο 17 Οκτωβρίου 2015 Share Δημοσιευμένο 17 Οκτωβρίου 2015 Θα ειχε ενδιαφερον να αναφερθει και πια κατα τι γνωμη του καθενος ηταν ‘’η ασχημοτερη κιθαρα που αναρτηθηκε ως η ομορφοτερη’’ σε αυτο το νημα… χωρις χαλασμενες καρδιες :D για εμενα ειναι αυτες που τα τελειωνουν ολα: Και κάπου εδώ τελειώνουν όλα ;D ειναι σαν μπουζουκια με φλοιντ ροουζ… και αυτη που ειναι σα σοβρακο: Tao guitars kavagio for strings Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Superfunk Δημοσιευμένο 18 Οκτωβρίου 2015 Share Δημοσιευμένο 18 Οκτωβρίου 2015 +1 Εντάξει καταλαβαίνουμε όλοι πως το "πιο όμορφη" είναι θέμα προσωπικού γούστου αλλά όπως και να το κάνουμε βλέποντας κάτι ποστ μου ήρθε μια μικρή αναγούλα, είναι σαν να ποστάρεις στο αντίστοιχο τόπικ για την πιο όμορφη γυναίκα, την Σαπφώ Νοταρά και την Γεωργία Βασιλειάδου. ;D ;D ;D ειπαμε περι ορεξεως,εγω ας πουμε οταν ειδα τα μεταλλοκιθαρα με τα...νερα του Νιαγαρα και τα φλοιδροζια πεθανα στα γελια... ;D www.soundcloud.com/superfunk12 https://superfunk12.wordpress.com/ Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
X-minor Δημοσιευμένο 18 Οκτωβρίου 2015 Share Δημοσιευμένο 18 Οκτωβρίου 2015 σαν μπουζουκια με φλοιντ ροουζ… Πέθανα μ'αυτό! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
TamTam Δημοσιευμένο 18 Οκτωβρίου 2015 Share Δημοσιευμένο 18 Οκτωβρίου 2015 Πέθανα μ'αυτό! ε, μα ;D Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
bouzoukleri Δημοσιευμένο 18 Οκτωβρίου 2015 Share Δημοσιευμένο 18 Οκτωβρίου 2015 Θα ειχε ενδιαφερον να αναφερθει και πια κατα τι γνωμη του καθενος ηταν ‘’η ασχημοτερη κιθαρα που αναρτηθηκε ως η ομορφοτερη’’ σε αυτο το νημα… χωρις χαλασμενες καρδιες :D http://www.noiz.gr/index.php?topic=158045.0 ;) Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
ex-Cream Δημοσιευμένο 18 Οκτωβρίου 2015 Share Δημοσιευμένο 18 Οκτωβρίου 2015 Επιτέλους βρήκα την SG μπουζούκι!!!!!!! http://www.noiz.gr/index.php?topic=205253.0 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Κουφη Λεοπαρδαλη Δημοσιευμένο 18 Οκτωβρίου 2015 OP Share Δημοσιευμένο 18 Οκτωβρίου 2015 Σπεσιαλ κιθαρα η Red special. Σιγουρα, την εξυψωνει και ο παικτης, αλλα αν μη τι αλλο είναι κιθαρα που δεν μπορεις να μισησεις. Εχει μια απολυτη συμμετρια αλλα και έναν σαγηνευτικο συνδυασμο απλότητας/περιπλοκότητας. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
schreivox Δημοσιευμένο 18 Οκτωβρίου 2015 Share Δημοσιευμένο 18 Οκτωβρίου 2015 Καταλαβαίνω ότι είναι καθαρά θέμα γούστου αλλά αυτές οι κιθάρες νομίζω ότι ανήκουν στο θέμα "Η πιο ιδιαίτερη κιθάρα" και όχι στο "η πιο όμορφη κιθάρα". Βέβαια περί ορέξεως .... Διαφωνώ. Οι ωραιότερες μακράν σε όλο το 'θέμα' και επιτέλους κάτι διαφορετικό. Θα συμπλήρωνα και τη λευκή relic του @tamtam με μια διαφωνία όμως στο cutaway (στη δεύτερη φωτογραφία που πόσταρε). Εξαιρετικές και αυτές που πόσταρε ο @blue monk, εκτός από την τελευταία για μένα. Οι tao guitars που πόσταρε ο @Πνοή και Νύξη αγγίζουν τη σχεδιαστική τελειότητα εκτός και αν με απατάει τόσο πολύ η φωτογράφισή τους. Με ψάρωσε κι η ken parker Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργήστε λογαριασμό
Γραφτείτε στην παρέα μας. Είναι εύκολο!
Δημιουργία λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Σύνδεση