Προς το περιεχόμενο

Η πιο ομορφη κιθαρα που εχετε δει

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Καταλαβαίνω ότι είναι καθαρά θέμα γούστου αλλά αυτές οι κιθάρες νομίζω ότι ανήκουν στο θέμα "Η πιο ιδιαίτερη κιθάρα" και όχι στο "η πιο όμορφη κιθάρα". Βέβαια περί ορέξεως ....

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

• Απαντήσεις 214
  • Πρώτη
  • Τελευταία

Περισσότερες συμμετοχές

Περισσότερες συμμετοχές

Εικόνες

Καταλαβαίνω ότι είναι καθαρά θέμα γούστου αλλά αυτές οι κιθάρες νομίζω ότι ανήκουν στο θέμα "Η πιο ιδιαίτερη κιθάρα" και όχι στο "η πιο όμορφη κιθάρα". Βέβαια περί ορέξεως ....

+1

Εντάξει καταλαβαίνουμε όλοι πως το "πιο όμορφη" είναι θέμα προσωπικού γούστου αλλά όπως και να το κάνουμε βλέποντας κάτι ποστ μου ήρθε μια μικρή αναγούλα, είναι σαν να ποστάρεις στο αντίστοιχο τόπικ για την πιο όμορφη γυναίκα, την Σαπφώ Νοταρά και την Γεωργία Βασιλειάδου.  ;D ;D ;D

Cigarettes and Whiskey ... call my shaking hand

Θα ειχε ενδιαφερον να αναφερθει και πια κατα τι γνωμη του καθενος ηταν ‘’η ασχημοτερη κιθαρα που αναρτηθηκε ως η ομορφοτερη’’ σε αυτο το νημα… χωρις  χαλασμενες καρδιες :D

για εμενα ειναι αυτες που τα τελειωνουν ολα:

Και κάπου εδώ τελειώνουν όλα ;D

DSC_0863_zps471bfba4.jpg

DSC_0128_zpsc3518b8b.jpg

DSC07663.jpg

ειναι σαν μπουζουκια με φλοιντ ροουζ…  

και αυτη που ειναι σα σοβρακο:

Tao guitars

taoguitars_phaeton_980x650_16.jpg

kavagio for strings

+1

Εντάξει καταλαβαίνουμε όλοι πως το "πιο όμορφη" είναι θέμα προσωπικού γούστου αλλά όπως και να το κάνουμε βλέποντας κάτι ποστ μου ήρθε μια μικρή αναγούλα, είναι σαν να ποστάρεις στο αντίστοιχο τόπικ για την πιο όμορφη γυναίκα, την Σαπφώ Νοταρά και την Γεωργία Βασιλειάδου.  ;D ;D ;D

ειπαμε περι ορεξεως,εγω ας πουμε οταν ειδα τα μεταλλοκιθαρα με τα...νερα του Νιαγαρα και τα φλοιδροζια πεθανα στα γελια... ;D

www.soundcloud.com/superfunk12

https://superfunk12.wordpress.com/

Θα ειχε ενδιαφερον να αναφερθει και πια κατα τι γνωμη του καθενος ηταν ‘’η ασχημοτερη κιθαρα που αναρτηθηκε ως η ομορφοτερη’’ σε αυτο το νημα… χωρις  χαλασμενες καρδιες :D

http://www.noiz.gr/index.php?topic=158045.0

;)

Σπεσιαλ κιθαρα η Red special.

redspecial_zpste1tfdjy.jpg

Σιγουρα, την εξυψωνει και ο παικτης, αλλα αν μη τι αλλο είναι κιθαρα που δεν μπορεις να μισησεις. Εχει μια απολυτη συμμετρια αλλα και έναν σαγηνευτικο συνδυασμο απλότητας/περιπλοκότητας.

Διαφωνώ. Οι ωραιότερες μακράν σε όλο το 'θέμα' και επιτέλους κάτι διαφορετικό.

Θα συμπλήρωνα και τη λευκή relic του @tamtam με μια διαφωνία όμως στο cutaway (στη δεύτερη φωτογραφία που πόσταρε).

Εξαιρετικές και αυτές που πόσταρε ο @blue monk, εκτός από την τελευταία για μένα.

Οι tao guitars που πόσταρε ο @Πνοή και Νύξη αγγίζουν τη σχεδιαστική τελειότητα εκτός και αν με απατάει τόσο πολύ η φωτογράφισή τους. Με ψάρωσε κι η ken parker

Δημιουργήστε λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργήστε λογαριασμό

Γραφτείτε στην παρέα μας. Είναι εύκολο!

Δημιουργία λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Σύνδεση

• Δημοσιεύστε κάτι...

Τα cookies

Τοποθετήθηκαν cookies στην συσκευή σας για να είναι πιο εύκολη η περιήγηση στην σελίδα. Μπορείτε να τα ρυθμίσετε, διαφορετικά θεωρούμε πως είναι OK να συνεχίσετε. Πολιτική απορρήτου