Moderator BillTrantos Δημοσιευμένο 19 Οκτωβρίου 2015 Moderator Share Δημοσιευμένο 19 Οκτωβρίου 2015 Yeap More is more. Yngwie Malmsteen Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
lisistratos Δημοσιευμένο 19 Οκτωβρίου 2015 OP Share Δημοσιευμένο 19 Οκτωβρίου 2015 αυτα ειναι..ο τυπος ειναι τρελο ταλεντο.τυχερος εισαι Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
blackie Δημοσιευμένο 19 Οκτωβρίου 2015 Share Δημοσιευμένο 19 Οκτωβρίου 2015 ++++ 1000 για kourbis amps... Το λεω ως κατοχος... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
treloagori Δημοσιευμένο 23 Οκτωβρίου 2015 Share Δημοσιευμένο 23 Οκτωβρίου 2015 εγω μολις αγορασα το Nerve tsakalis πεταλι το χωσα σε καθαρο καναλι και εμεινα με ανοιχτο το στομα!!!!εχει πιο πολυ γκαζι κι απ τον mesa mark v μου...μετα απ αυτο σκεφτομαι πολυ σοβαρα να τον σουταρω...πραγματικα τα βαζω διπλα διπλα και κλαιω τα λεφτα μου....ακομα δεν μπορω να το πιστεψω... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
lisistratos Δημοσιευμένο 23 Οκτωβρίου 2015 OP Share Δημοσιευμένο 23 Οκτωβρίου 2015 μολις το ειδα στο youtube ΠΟΛΥ ΚΑΛΟ!!!! ποσο κανει???? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
treloagori Δημοσιευμένο 23 Οκτωβρίου 2015 Share Δημοσιευμένο 23 Οκτωβρίου 2015 200 και τελειωσες απο βρωμικα....επισης αν σ ενδιαφερει θα δωσω το δικο μου γιατι θα βγαλει κι αλλο(3 ημερων με μια μικρη εκπτωση) με περισσοτερα καλουδια πανω του (και ακριβοτερο φυσικα το εμαθα αργουτσικα) δεν εχουν καμμια σχεση τα βιντεακια στο youtube ειναι 5 φορες κατωτερα της πραγματικοτητας... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργήστε λογαριασμό
Γραφτείτε στην παρέα μας. Είναι εύκολο!
Δημιουργία λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Σύνδεση