n4Sha Δημοσιευμένο 13 Οκτωβρίου 2015 Share Δημοσιευμένο 13 Οκτωβρίου 2015 Γεια χαρα παιδες... ψαχνω να βρω τις συγκεκριμενες πενες εδω Ελλαδα... ξερει κανεις που μπορω να τις βρω? Τις δοκιμασα απο ενα φιλαρακι κ ηταν τελειες! 1,50 mm νομιζω... πολυ καλες για downstroke !!! Ευχαριστω ! *sÞea®head™³ '00 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Deadmeat Δημοσιευμένο 13 Οκτωβρίου 2015 Share Δημοσιευμένο 13 Οκτωβρίου 2015 Στο Νάκα θα τις βρείς. Απο εκεί τις παίρνω :) The player makes the guitar, not the opposite. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
ThisIsSparta Δημοσιευμένο 14 Οκτωβρίου 2015 Share Δημοσιευμένο 14 Οκτωβρίου 2015 Έχω την εντύπωση οτι ή είναι σε έλλειψη ή έχει σταματήσει να τις φέρνει ο Νάκας. Και εγώ από εκεί τις έπαιρνα αλλά στο site δεν τις βλέπω πια, οπότε καλού-κακού πάρτους ένα τηλ πρώτα. Πάντως και εγώ με αυτές παίζω και είναι super. Ευτυχώς που είχα στοκάρει όταν είδα οτι με βολέυανε ;D ΔΕΝ ΦΩΝΑΖΩ, ΣΦΗΝΩΣΕ ΕΝΑ ΣΟΥΣΑΜΙ ΤΟ ΚΑΠΣ ΛΟΚ.. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Miltos23 Δημοσιευμένο 14 Οκτωβρίου 2015 Share Δημοσιευμένο 14 Οκτωβρίου 2015 Έχει και ο Αρμαος...ή τουλαχιστον εφερνε. All the money of the world can't buy me Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
n4Sha Δημοσιευμένο 14 Οκτωβρίου 2015 OP Share Δημοσιευμένο 14 Οκτωβρίου 2015 Ευχαριστω παιδες! *sÞea®head™³ '00 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
n4Sha Δημοσιευμένο 16 Οκτωβρίου 2015 OP Share Δημοσιευμένο 16 Οκτωβρίου 2015 Τελικα αγορασα απο adagio. αλλα πηγε +3,00 αντικαταβολη. δε πειραζει ομως :D *sÞea®head™³ '00 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργήστε λογαριασμό
Γραφτείτε στην παρέα μας. Είναι εύκολο!
Δημιουργία λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Σύνδεση