Spyros Delta Δημοσιευμένο 9 Οκτωβρίου 2015 Share Δημοσιευμένο 9 Οκτωβρίου 2015 Πηγαίνουμε με την (πλέον πρώην και κουτσουρεμένη σε σύνθεση) μπάντα σε τζαμ σέσσιον έχοντας στο ενεργητικό τον τιτάνιο αριθμό του ενός (1) λάιβ. Εγώ έχω όργανο δικό μου μαζί, ο τραγουδιστής/κιθαρίστας όχι και δανείζεται από την μπάντα που κάνει host το jam night. Παίζουμε το πρώτο κομμάτι (δικό μας) και μου ακούγεται λάθος από την αρχήαλλά το μέρος είναι μικρό, δεν ακούω σχεδόν καθόλου την κιθάρα, συνεχίζω με την αμφιβολία μέχρι το τέλος. Τελειώνει το κομμάτι, λέω στον κιθαρίστα να τσεκάρει αν είναι κουρδισμένος και αποδεικνύεται ότι όλη η κιθάρα είναι μισό τόνο κάτω. Σοκ και ντροπή. Το υπόλοιπο μινι σετ κύλησε αξιοπρεπώς, αλλά μου πήρε μέρες να το ξεπεράσω. Εσεις και οι Van Halen μονο. ;D Spyros Delta - YouTube - https://www.facebook.com/spyros.delta Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Επισκέπτης Δημοσιευμένο 9 Οκτωβρίου 2015 Share Δημοσιευμένο 9 Οκτωβρίου 2015 Νομίζω ότι ανέφερα ότι επρόκειτο για jam night κι όχι κανονικό live.Αυτο το "jam night" περιεργως που ξεφυγε. :P Τοτε συγχωρεισαι. Αν το ΕΝΑ "ουισκακι" βοηθάει τους ταλαντούχους μουσικούς, που εχουν φτάσει στο επιπεδο να παίζουν λαιβ, να αποδίδουν καλυτερα, φανταστείτε πόσο τα ΠΟΛΛΑ "ουισκακια" βοηθάνε εμάς, τους ατάλαντους ακροατές, να φχαριστιομαστε και να τη βρίσκουμε... Τα ποτα βοηθανε, ειναι γεγονος. Υπαρχουν βεβαια και μουσικοι που πινουν πιο πολυ απ'τους ακροατες. Θυμηθηκα τωρα σε ενα live πριν αρκετα χρονια, στο τελος του οποιου ενας κολλητος που καθοταν μπροστα μου στη σκηνη, μου ελεγε γελωντας "ρε μ@λ@κα Κωστη πεθανα στο γελιο, καποια στιγμη σε βλεπω με ενα τσιγαρο στο στομα, ενα στο τασακι και δυο γεματα ποτηρια τεκιλα μπροστα απο τα synths σου". Ακομα δεν θυμαμαι αυτη τη φαση. ;D ;D Μια αλλη φορα παλι εχει τυχει μετα το live να παω στον μπαρμαν να του ζητησω ποτο και να μου λεει νευριασμενος "δεν γινεται, δεν γινεται να σου βαλω αλλο λεμε" και στην ερωτηση μου "γιατι?" να μου απανταει "ετσι κανονισε ο Γιαννης (ο τραγουδιστης μας), ειπαμε ως 6 ποτα το καθε μελος της μπαντας..." ;D Ο αλητης....Το τελευταιο ποτο το πληρωσα! :-X Και φυσικα ουτε μας ξαναειδε ουτε θα μας ξαναδει. 8) Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
samy paraga Δημοσιευμένο 9 Οκτωβρίου 2015 Share Δημοσιευμένο 9 Οκτωβρίου 2015 Αν το ΕΝΑ "ουισκακι" βοηθάει τους ταλαντούχους μουσικούς Για μια φιάλη ομιλείς ε? Ευχαριστώ για το ταλαντούχος λαίμαι ;D ;D ;D No one wants an alien Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Χάρης Ο Δημοσιευμένο 9 Οκτωβρίου 2015 Share Δημοσιευμένο 9 Οκτωβρίου 2015 Εσεις και οι Van Halen μονο. ;D Καλα δεν ακουνε ο ενας τον αλλον, πως στο διαολο παιζουνε; Στον αυτοματο; Οι τεχνικοι από κατω δεν ακουνε; Πρώην VARTANIS Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
ex-Cream Δημοσιευμένο 9 Οκτωβρίου 2015 Share Δημοσιευμένο 9 Οκτωβρίου 2015 Αυτο το "jam night" περιεργως που ξεφυγε. :P Τοτε συγχωρεισαι. Τα ποτα βοηθανε, ειναι γεγονος. Υπαρχουν βεβαια και μουσικοι που πινουν πιο πολυ απ'τους ακροατες. Θυμηθηκα τωρα σε ενα live πριν αρκετα χρονια, στο τελος του οποιου ενας κολλητος που καθοταν μπροστα μου στη σκηνη, μου ελεγε γελωντας "ρε μ@λ@κα Κωστη πεθανα στο γελιο, καποια στιγμη σε βλεπω με ενα τσιγαρο στο στομα, ενα στο τασακι και δυο γεματα ποτηρια τεκιλα μπροστα απο τα synths σου". Ακομα δεν θυμαμαι αυτη τη φαση. ;D ;D Μια αλλη φορα παλι εχει τυχει μετα το live να παω στον μπαρμαν να του ζητησω ποτο και να μου λεει νευριασμενος "δεν γινεται, δεν γινεται να σου βαλω αλλο λεμε" και στην ερωτηση μου "γιατι?" να μου απανταει "ετσι κανονισε ο Γιαννης (ο τραγουδιστης μας), ειπαμε ως 6 ποτα το καθε μελος της μπαντας..." ;D Ο αλητης....Το τελευταιο ποτο το πληρωσα! :-X Και φυσικα ουτε μας ξαναειδε ουτε θα μας ξαναδει. 8) Ο ιδιοκτήτης το ήξερε οτι ο μπάρμαν έκανε κουμάντα με τραγουδιστές για το πόσα ποτά θα βάλει?το έχει ακόμα το μαγαζί? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Επισκέπτης Δημοσιευμένο 9 Οκτωβρίου 2015 Share Δημοσιευμένο 9 Οκτωβρίου 2015 Ο ιδιοκτήτης το ήξερε οτι ο μπάρμαν έκανε κουμάντα με τραγουδιστές για το πόσα ποτά θα βάλει?το έχει ακόμα το μαγαζί? Μα, ο ιδιοκτητης ηταν ο barman. ;D Για πολλα χαστουκια τυπος, anyway.... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
ex-Cream Δημοσιευμένο 9 Οκτωβρίου 2015 Share Δημοσιευμένο 9 Οκτωβρίου 2015 Μα, ο ιδιοκτητης ηταν ο barman. ;D Για πολλα χαστουκια τυπος, anyway.... Το κατάλαβα!!!! ;D!!!!!! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
ex-Cream Δημοσιευμένο 9 Οκτωβρίου 2015 Share Δημοσιευμένο 9 Οκτωβρίου 2015 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Guru Alter Δημοσιευμένο 9 Οκτωβρίου 2015 Guru Share Δημοσιευμένο 9 Οκτωβρίου 2015 και δεν την εκανε εδω ελλαδα τη μπαντα ο zappa ? 250000 $ για δυο μηνες προβα, εξι μερες την εβδομαδα οκτω ωρες τη μερα, εδω δεν θα πληρωνε τιποτα ;D YouTube | Instagram Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
ex-Cream Δημοσιευμένο 9 Οκτωβρίου 2015 Share Δημοσιευμένο 9 Οκτωβρίου 2015 και δεν την εκανε εδω ελλαδα τη μπαντα ο zappa ? 250000 $ για δυο μηνες προβα, εξι μερες την εβδομαδα οκτω ωρες τη μερα, εδω δεν θα πληρωνε τιποτα ;D ;D ;D ;D και μιλάμε για καμιά τριανταριά χρόνια πίσω!!!!!! δεν θα πλήρωνε τίποτα και θα έβγαζε τα διπλά απο τις επιχορηγήσεις!!!!! ;D ;D ;D Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργήστε λογαριασμό
Γραφτείτε στην παρέα μας. Είναι εύκολο!
Δημιουργία λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Σύνδεση