constantinos9 Δημοσιευμένο 8 Οκτωβρίου 2015 Share Δημοσιευμένο 8 Οκτωβρίου 2015 Κλασικό κομματάκι με ελαφρώς διαφορετική οπτική Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
methylene blue Δημοσιευμένο 8 Οκτωβρίου 2015 Share Δημοσιευμένο 8 Οκτωβρίου 2015 πολύ ατμοσφαιρικό πιο σκοτεινή η οπτική σου ερώτηση: τι tremolo χρησιμοποιείς; τι ρυθμίσεις έχει; τρίηχα το έχεις βάλει να παίζει; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
constantinos9 Δημοσιευμένο 8 Οκτωβρίου 2015 OP Share Δημοσιευμένο 8 Οκτωβρίου 2015 Ευχαριστώ για την κριτική φίλε! Το τρέμολο είναι το BOSS ΤR-2, έχει τις κλασικές ρυθμίσεις rate και depth, τις οποίες τις προσαρμόζεις ανάλογα με το παίξιμο και το κομμάτι, δεν έχω κάνει κάτι ιδιαίτερο! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
mitsosgroove Δημοσιευμένο 8 Οκτωβρίου 2015 Share Δημοσιευμένο 8 Οκτωβρίου 2015 Πάρα πολύ ωραίο! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
cigaret13 Δημοσιευμένο 8 Οκτωβρίου 2015 Share Δημοσιευμένο 8 Οκτωβρίου 2015 Ωραία ενορχήστρωση, παιξίματα, παραγωγή, αλλά προσωπικά μου ακούστηκε flat.... Να σου πω την αλήθεια, χωρίς παρεξήγηση, το ψιλοβαρέθηκα. Κάτι μου έλειψε για να δώσει λίγο "ψυχή" στο κομμάτι. Ίσως αν το έκανες λίγο πιο γρήγορο ή με πιο εκφραστικές φωνές (βέβαια τότε θα έχανε το mood που ήθελες να δώσεις) να ακουγόταν στα δικά μου αυτιά καλύτερο. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Nestoras Δημοσιευμένο 8 Οκτωβρίου 2015 Share Δημοσιευμένο 8 Οκτωβρίου 2015 Ωραία ενορχήστρωση, παιξίματα, παραγωγή, αλλά προσωπικά μου ακούστηκε flat.... Να σου πω την αλήθεια, χωρίς παρεξήγηση, το ψιλοβαρέθηκα. Κάτι μου έλειψε για να δώσει λίγο "ψυχή" στο κομμάτι. Ί Κι' εμένα δεν μ' άρεσε. InfluenSir! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
constantinos9 Δημοσιευμένο 8 Οκτωβρίου 2015 OP Share Δημοσιευμένο 8 Οκτωβρίου 2015 @cigaret13 παρεξηγούν την κριτική αυτοί που δε θέλουν να γίνουν καλύτεροι! προσωπικά ποτέ, ούτε καν την υπεραπλουστευμένη κριτική του "εμένα δε μ' αρεσε" (χωρίς κάποιο επιχείρημα που μπορεί να βοηθήσει το δημιουργό)! Ηθελε τουλάχιστον 6-8 bpm πιο γρήγορο ... ισχύει! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
geodimitri Δημοσιευμένο 8 Οκτωβρίου 2015 Share Δημοσιευμένο 8 Οκτωβρίου 2015 Θα συμφωνήσω κι εγώ με τον φίλο cigaret ότι θα το ήθελα λίγο πιο γρήγορο καθώς δεν κατάφερε να μου κρατήσει το ενδιαφέρον καθ' όλη τη διάρκειά του. Παρ' όλα αυτά όμως η παραγωγή ήταν πολύ ωραία όπως και η εκτέλεση. Μπράβο σου! :) Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργήστε λογαριασμό
Γραφτείτε στην παρέα μας. Είναι εύκολο!
Δημιουργία λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Σύνδεση