Παστίτσιός Δημοσιευμένο 7 Οκτωβρίου 2015 Share Δημοσιευμένο 7 Οκτωβρίου 2015 Γειά σας. Ψάχνω να βρώ για να στείλω σε κάποιον κάτοχο του GEM SK88 τα αρχεία του operating system του συγκεκριμένου θηρίου. Τα έχει κάποιος να μου τα στείλει σε email; Ή μήπως υπάρχουν κάπου στο διαδίκτυο; Ψάχνω στο νετ αλλά δεν βρίσκω τίποτα. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Latinos Δημοσιευμένο 7 Οκτωβρίου 2015 Share Δημοσιευμένο 7 Οκτωβρίου 2015 Καλησπέρα, νομίζω ότι είσαι εδώ. Αν βρώ κάτι άλλο, θα στείλω. Γειαα (παρότι κιθαρίστας, βοηθάμε και τους πληκτράδες..χαχχα!! ::) ;D http://www.generalmusic.us/GEMFiles/Upgrade/GemOS/Oldproducts/sk88/english.htm Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Παστίτσιός Δημοσιευμένο 7 Οκτωβρίου 2015 OP Share Δημοσιευμένο 7 Οκτωβρίου 2015 Τα συγκεκριμένα αρχεία τα έχω ήδη δώσει στον ενδιαφερόμενο αλλά λέει ότι δεν του δουλεύουν για αυτό ψάχνω μήπως υπάρχουν και άλλα αρχεία για να δοκιμάσει. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργήστε λογαριασμό
Γραφτείτε στην παρέα μας. Είναι εύκολο!
Δημιουργία λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Σύνδεση