Moderator LK Δημοσιευμένο 5 Οκτωβρίου 2015 Moderator Share Δημοσιευμένο 5 Οκτωβρίου 2015 Leica M2 Αυτή να μου χαρίσεις. ;D Christodoulos Kallianides (@kallianides_photography) • Instagram photos and videos Christodoulos Kallianides - YouTube Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Κουφη Λεοπαρδαλη Δημοσιευμένο 5 Οκτωβρίου 2015 Share Δημοσιευμένο 5 Οκτωβρίου 2015 Ενας φιλος μου παιζει βινυλια και ο ηχος εχει μονο μεσαια. Αν αυτο ειναι αναγεννηση ποιοτικου ηχου μαλλον αρκετοι δεν ακολουθουν τα αυτια τους. "If it sounds good, it's good", ειπε ο Malmsteen. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Superfunk Δημοσιευμένο 5 Οκτωβρίου 2015 Share Δημοσιευμένο 5 Οκτωβρίου 2015 Αυτή να μου χαρίσεις. ;D Ενταξει...μοντερνολαγνοαπολυτοκαπιταλιστικογουρουνι ειμαι,οχι λαλακας... ;D Θες την ΕΧΑCTA?...ειχε μια ο προ-παππους του Κιμ Γιονγκ Ιλ νομιζω ;D ;D www.soundcloud.com/superfunk12 https://superfunk12.wordpress.com/ Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Moderator LK Δημοσιευμένο 5 Οκτωβρίου 2015 Moderator Share Δημοσιευμένο 5 Οκτωβρίου 2015 Θες την ΕΧΑCTA?...ειχε μια ο προ-παππους του Κιμ Γιονγκ Ιλ νομιζω ;D ;D ;D ;D ;D Christodoulos Kallianides (@kallianides_photography) • Instagram photos and videos Christodoulos Kallianides - YouTube Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Moderator LK Δημοσιευμένο 5 Οκτωβρίου 2015 Moderator Share Δημοσιευμένο 5 Οκτωβρίου 2015 Για να μπώ και λίγο στο θέμα. Ο Δίσκος όντως ποτέ δεν σταμάτησε, υπήρχαν βέβαια εποχές που «απαξιώθηκε» και άλλαξαν δισκοθήκες «χέρια». Όντως τώρα πήρε τα πάνω του (τα τελευταία χρόνια), από άποψη τιμών (ναι, φαίνεται ότι πάει να ξαναγίνει hip - σε κάποιους κύκλους πιτσιρικάδων – οι παλιοί ποτέ δεν σταμάτησαν- και δεν είναι κακό). Έτσι είναι η μόδα, σε όλα τα επίπεδα….φεύγει και ξανάρχεται (ας πούμε φέτος τα πέτα και ο γραβάτες.....φαρδαίνουν ;D ;D) Christodoulos Kallianides (@kallianides_photography) • Instagram photos and videos Christodoulos Kallianides - YouTube Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Superfunk Δημοσιευμένο 5 Οκτωβρίου 2015 Share Δημοσιευμένο 5 Οκτωβρίου 2015 (ας πούμε φέτος τα πέτα και ο γραβάτες.....φαρδαίνουν ;D ;D) ειμαι οκ δηλαδη? ;D www.soundcloud.com/superfunk12 https://superfunk12.wordpress.com/ Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Moderator LK Δημοσιευμένο 5 Οκτωβρίου 2015 Moderator Share Δημοσιευμένο 5 Οκτωβρίου 2015 ;D ;D Christodoulos Kallianides (@kallianides_photography) • Instagram photos and videos Christodoulos Kallianides - YouTube Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
nklshp Δημοσιευμένο 5 Οκτωβρίου 2015 Share Δημοσιευμένο 5 Οκτωβρίου 2015 μονος σου το ειπες...ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΒΥΝΙΛΙΟ ;D...ειναι απλα το πολυ καλυτερο ηχοσυστημα.....(το οποιο το εχει το 0,0001% του παγκοσμιου πληθυσμου που ακουει μουσικη) 2.προσωπικα ολα τα ηχογραφημενα ψηφιακα βινυλια που εχω ακουγονται ΠΟΛΥ ΧΕΙΡΟΤΕΡΑ απο τα αντιστοιχα cd. 3.δεν υπαρχει απολυτως καμμια λογικη ενας δισκος που γραφτηκε/μιξαριστηκε σε DAW να βγει σε βινυλιο. δε θα διαφωνηςω με το 2 και το 3. Έχοντας όμως ως αναφορά το unplugged Layla με τον Clapton παραγωγή του 1992 σε βινύλιο και cd ,και έχοντας σε διαφορετικές εισόδους τα: 1. pro-ject-2 xperience-2 με Blue point Sumiko 2. Inca Design Katana CD player + Apogee Rosetta 200 3. Inca Design Katana CD player Η ποιότητα του ήχου- φυσικότητα ακολούθησαν τη σειρά αναφοράς με μικρή διαφορά μεταξύ εισόδου 1 και 2 και την είσοδο 3 να απέχει αρκετά σε ποιότητα. Φυσικά δεν πρόκειται για ηχοσύστημα που βρίσκεται σε κάθε σπίτι, αλλά η αξία των συσκευών ως μεταχειριςμενα (turntable, amp, speakers) πριν απο πέντε χρόνια πλησίαζε την αξία μια "μεγαλης" hitech τηλεόρασης... ;) Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
ex-Cream Δημοσιευμένο 5 Οκτωβρίου 2015 Share Δημοσιευμένο 5 Οκτωβρίου 2015 Ενας φιλος μου παιζει βινυλια και ο ηχος εχει μονο μεσαια. Αν αυτο ειναι αναγεννηση ποιοτικου ηχου μαλλον αρκετοι δεν ακολουθουν τα αυτια τους. "If it sounds good, it's good", ειπε ο Malmsteen. E για να το λέει ο Malmsteen κάτι θα ξέρει!!!! ;D ;D https://www.youtube.com/watch?v=lgZkC-wrRxM Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Nestoras Δημοσιευμένο 5 Οκτωβρίου 2015 Share Δημοσιευμένο 5 Οκτωβρίου 2015 Και πανε και αγοραζουν οτι αρχαιο LP βρουν στο eBay κι αλλου. Κοπιες που μονο κουφοι δεν καταλαβαινουν οτι ο ηχος τους εχει μαυρα χαλια, και που φυσικα ειναι κατι ετη φωτος χειροτερος απο τον ηχο ενος CD. Δεν νομίζω. InfluenSir! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργήστε λογαριασμό
Γραφτείτε στην παρέα μας. Είναι εύκολο!
Δημιουργία λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Σύνδεση