Stel Andre Δημοσιευμένο 1 Οκτωβρίου 2015 Share Δημοσιευμένο 1 Οκτωβρίου 2015 Καλησπερα σε ολους! Σαν μεγαλος φαν του υπερμεγιστου κιθαρισταρα Jakub Zytecki ειπα να ανεβασω ενα σολακι πανω σε ενα απο τα αγαπημενα μου κομματια του. Το κομματι λεγεται AUM. Ελπιζω να σας αρεσει! My Youtube channel --> Stel Andre - YouTube Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Κουφη Λεοπαρδαλη Δημοσιευμένο 1 Οκτωβρίου 2015 Share Δημοσιευμένο 1 Οκτωβρίου 2015 Φανταστικο παιξιμο! Αλυπητο shredding αλλα με στυλ, μου αρεσε και ο ηχος. Μονο η μουσικη πισω σαν να εχει μια βαβουρα, ή εχει 7χορδη κιθαρα και δεν εχει συνηθισει το αυτι μου? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Stel Andre Δημοσιευμένο 1 Οκτωβρίου 2015 OP Share Δημοσιευμένο 1 Οκτωβρίου 2015 Ευχαριστω φιλε! Ναι ο Jakub παιζει με 7 χορδη στο συγκεκριμενο. Η βαβουρα οφειλεται στο οτι κατεβασα το "backing" απο youtube και γενικα δεν ειχε καλη ποιοτητα εξαρχης. Οποτε στο συνολικο mix δεν εχει τοση διαυγεια. My Youtube channel --> Stel Andre - YouTube Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργήστε λογαριασμό
Γραφτείτε στην παρέα μας. Είναι εύκολο!
Δημιουργία λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Σύνδεση