nikoskor41274 Δημοσιευμένο 20 Δεκεμβρίου 2006 OP Share Δημοσιευμένο 20 Δεκεμβρίου 2006 thanx kai pali se olous Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Angelos Δημοσιευμένο 20 Δεκεμβρίου 2006 Share Δημοσιευμένο 20 Δεκεμβρίου 2006 Συμφωνώ και εγω για τον VOX AD30VT, εχει πολυ καλά καθαρά και ρύθμιση εξόδου στον τελικό. Αρκετα χρήσιμα εφε και 2 μνήμες. Είναι οτι πρέπει για σπίτι και χαμηλό παίξιμο. Ισως και ο AD15VT. Εναλλακτικά τον Roland Cube30 που έχει JC120 προσομοίωση. ΥΓ. Βάλε ένα καλλίτερο τίτλο για να έχεις περισσότερες απαντήσεις. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Administrator Yannis Methenitis Δημοσιευμένο 20 Δεκεμβρίου 2006 Administrator Share Δημοσιευμένο 20 Δεκεμβρίου 2006 Εναλλακτικά τον Roland Cube30 που έχει JC120 προσομοίωση. Όχι εναλλακτικά! Αυτός ο ενισχυτής θα σου δώσει την χροιά της κιθάρας σου (αν έχει... ) και ταυτόχρονα θα βγάζει πεντακάθαρο ήχο, σε αντίθεση με τους Fender πχ που ενώ είναι καθαροί, δεν είναι τονικά ισοροπημένοι και βγάζουν ήχο που αγαπάς ή σιχαίνεσαι. Εγώ χρησιμοποιώ τον Cube. Η σειρές της Roland είναι σημείο αναφοράς στον jazzy ήχο. Live and let Live. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Angelos Δημοσιευμένο 20 Δεκεμβρίου 2006 Share Δημοσιευμένο 20 Δεκεμβρίου 2006 Να συμπληρώσω, ότι τους έχω και τους δύο (ad30vt & cube30) και τους χρησιμοποιώ μες το σπιτι για μελέτη. Πράγματι το JC Clean κανάλι του cube30 είναι το κάτι άλλο. Αξίζουν ο Cube30 ή ο νεώτερος Cube30x που έχει και Power Squeeze & Tuner, αλλα όχι τα μικρότερα μοντέλα της σειράς που είναι διαφορετική φιλοσοφία. Επίσης πολύ καλός είναι και ο MicroCube ... Cube30x Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργήστε λογαριασμό
Γραφτείτε στην παρέα μας. Είναι εύκολο!
Δημιουργία λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Σύνδεση