Κουφη Λεοπαρδαλη Δημοσιευμένο 27 Σεπτεμβρίου 2015 Share Δημοσιευμένο 27 Σεπτεμβρίου 2015 Ένα απ'τα πιο χαρακτηριστικα σολο και απ'τα αγαπημενα μου. Πως σας φαινεται? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Spyros Delta Δημοσιευμένο 27 Σεπτεμβρίου 2015 Share Δημοσιευμένο 27 Σεπτεμβρίου 2015 O ηχος δεν μου αρεσε, αλλα το παιξιμο ηταν σουπερ. Οι παραλλαγες σου απο το original, μου αρεσαν. Spyros Delta - YouTube - https://www.facebook.com/spyros.delta Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Κουφη Λεοπαρδαλη Δημοσιευμένο 27 Σεπτεμβρίου 2015 OP Share Δημοσιευμένο 27 Σεπτεμβρίου 2015 Eυχαριστω. :) Ναι, εχω το πιο φτηνο μικροφωνο και επισης κατι πηγε στραβα με το noise removal απ'το Audacity και ακούγεται σαν flanger, αλλα το κρατησα. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Spyros Delta Δημοσιευμένο 27 Σεπτεμβρίου 2015 Share Δημοσιευμένο 27 Σεπτεμβρίου 2015 Χαχαχα, αλλοι θα πληρωναν για τετοιο flanger. Spyros Delta - YouTube - https://www.facebook.com/spyros.delta Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Κουφη Λεοπαρδαλη Δημοσιευμένο 27 Σεπτεμβρίου 2015 OP Share Δημοσιευμένο 27 Σεπτεμβρίου 2015 Χαχαχα, λες? Flanger με random mode. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
geodimitri Δημοσιευμένο 27 Σεπτεμβρίου 2015 Share Δημοσιευμένο 27 Σεπτεμβρίου 2015 Κι εμένα δεν μου άρεσε ο ήχος αλλά στο παιχτικό κομμάτι ήσουν πολύ καλός! Μπράβο! :) Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Κουφη Λεοπαρδαλη Δημοσιευμένο 27 Σεπτεμβρίου 2015 OP Share Δημοσιευμένο 27 Σεπτεμβρίου 2015 Ευχαριστω. Είναι που το μικροφωνο μου δεν φτανει στον ενισχυτή και εχοντας ελάχιστον gain, αναγκαστικα υψωνω τον ενισχυτή στον θεο.. και ακούγεται σαν να παιζω στην τουλαλετα. -Παιζεις κιθαρα? -Ναι, στην τουαλετα όταν είμαι. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Nestoras Δημοσιευμένο 28 Σεπτεμβρίου 2015 Share Δημοσιευμένο 28 Σεπτεμβρίου 2015 Καλό! InfluenSir! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
RayDTutto Δημοσιευμένο 28 Σεπτεμβρίου 2015 Share Δημοσιευμένο 28 Σεπτεμβρίου 2015 Πολύ καλό παίξιμο. Εμένα μου φάνηκε ότι είχες παραπάνω γκάζι από όσο έπρεπε. Αλλά δεν με χάλασε. Δεν μου άρεσε το bt. When you will get good you will know. There is no guitar. There never was. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
gvour Δημοσιευμένο 28 Σεπτεμβρίου 2015 Share Δημοσιευμένο 28 Σεπτεμβρίου 2015 Παρα πολυ ωραια παιγμενο,ευγε. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργήστε λογαριασμό
Γραφτείτε στην παρέα μας. Είναι εύκολο!
Δημιουργία λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Σύνδεση