geodimitri Δημοσιευμένο 10 Σεπτεμβρίου 2018 Share Δημοσιευμένο 10 Σεπτεμβρίου 2018 Πανέμορφη!!! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Thanoszin Δημοσιευμένο 10 Σεπτεμβρίου 2018 OP Share Δημοσιευμένο 10 Σεπτεμβρίου 2018 Ευχαριστω Δημητρη,που εισαι χαθηκαμε. :) Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Thanoszin Δημοσιευμένο 10 Σεπτεμβρίου 2018 OP Share Δημοσιευμένο 10 Σεπτεμβρίου 2018 Tremolo PRS style,κλειδια Wilkinson με lock απο πανω και μαγνητες Tonerider Alnico 4. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Ιβανόης Δημοσιευμένο 11 Σεπτεμβρίου 2018 Share Δημοσιευμένο 11 Σεπτεμβρίου 2018 Εντάξει,υπέροχη!Γειά στα χέρια σου,απίστευτη ποιότητα (και ποσότητα) δουλειάς!Αν και να σου πω την αλήθεια το μπλέ project που άφησες μου πέταξε τα μάτια.Κρίμα που δεν ευδοκίμησε... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
gvour Δημοσιευμένο 11 Σεπτεμβρίου 2018 Share Δημοσιευμένο 11 Σεπτεμβρίου 2018 Φτιαχνουν οι γαβροι τετοια ωραια πραγματα? ;D ;D Περα απο πλακα Θανο,για μια ακομη φορα"εγραψες". Να βαζετε να βλεπουμε τα ομορφα που φτιαχνετε. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Administrator Yannis Methenitis Δημοσιευμένο 11 Σεπτεμβρίου 2018 Administrator Share Δημοσιευμένο 11 Σεπτεμβρίου 2018 Μπράβο βρε Θάνο! Κιθαρούκλα, φίλε μου. Live and let Live. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
gkourmoul1 Δημοσιευμένο 11 Σεπτεμβρίου 2018 Share Δημοσιευμένο 11 Σεπτεμβρίου 2018 Πανεμορφη και πολυ ξεχωριστη!!! Να τη χαιρεσαι! Γιώργος Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
otto## Δημοσιευμένο 11 Σεπτεμβρίου 2018 Share Δημοσιευμένο 11 Σεπτεμβρίου 2018 μπομπα. συγχαρητήρια! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
nasokosm Δημοσιευμένο 11 Σεπτεμβρίου 2018 Share Δημοσιευμένο 11 Σεπτεμβρίου 2018 Ωω! τι κούκλα , καφετίζει λίγο παραπάνω Αμερικάνικη η καρυδιά; Και οι ξύλινες βάσεις μαγνητών και τα καπάκια ξύλινα μπράβο ρε Θάνο σιγά μη γεμίσουμε τ όργανο πλαστικούρα :laugh: Για να κατεβαίνεις από τα νότια έχω τον κατάλληλο ενισχυτή γι αυτή >:D Εξη χορδές και ειναι πολλές Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Thanoszin Δημοσιευμένο 12 Σεπτεμβρίου 2018 OP Share Δημοσιευμένο 12 Σεπτεμβρίου 2018 Σας ευχαριστω παιδες. :) Ιβανοη και εμενα μου αρεσε η μπλε αλλα υπηρχαν αστοχιες οποτε την εβαλα στην ακρη. Νασο,αμερικαν ειναι απο Κωστα Πλιακ.Αγορασμενο και πλανησμενο.Δεν εβγαινε το μαδερι για bookmachet αλλα δεν με χαλασε το αποτελεσμα. :) Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργήστε λογαριασμό
Γραφτείτε στην παρέα μας. Είναι εύκολο!
Δημιουργία λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Σύνδεση