menelaos Δημοσιευμένο 20 Δεκεμβρίου 2006 Share Δημοσιευμένο 20 Δεκεμβρίου 2006 Εγώ μία Hardtail κιθαρίτσα θέλω καλέ μου saint bill που να έχει λίγο κάφρικο σχήμα.Δεν πα να κάνει και 50Ε' date='εγώ να αλλάζω κουρδίσματα θέλω γιατί αυτό το @$!$*%!&88κωλο doublelocking tremolo θα το κολήσω καμιά μέρα γιατί μου χει βγάλει τη πίστη!! :twisted:[/quote'] :lol: :lol: Trem comes at a price ;) Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
IxNiLaTiS Δημοσιευμένο 20 Δεκεμβρίου 2006 Share Δημοσιευμένο 20 Δεκεμβρίου 2006 ¨ένα κινέζικο soul flute. αν ακούσεις μια φορά τον ήχο του, τον θυμάσαι σε όλη σου την ζωή. Αλλά περισσότερο θα ήθελα πίσω την σκυλίτσα που μας έκλεψαν, και βαλαντώσαμε οικογενειακώς στο κλάμα. Αγ Βασίλη φέρε πίσω το σκυλί μας και δείξε μου ποιος είναι αυτός που μου το έκλεψε. ΤΟ ΓΑΡ ΑΥΤΟ ΝΟΕΙΝ, ΕΣΤΙΝ ΤΕ ΚΑΙ ΕΙΝΑΙ Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
antouan_z Δημοσιευμένο 21 Δεκεμβρίου 2006 Share Δημοσιευμένο 21 Δεκεμβρίου 2006 Αγ Βασίλη φέρε πίσω το σκυλί μας και δείξε μου ποιος είναι αυτός που μου το έκλεψε. AYTOΣ ΠΟΥ ΤΟΥ ΧΕΣ ΣΚΟΤΩΣΕΙ ΤΗΝ ΑΡΚΟΥΔΑ ΤΟΥ........... :D :D :D Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
elavd Δημοσιευμένο 21 Δεκεμβρίου 2006 Share Δημοσιευμένο 21 Δεκεμβρίου 2006 www.facebook.com/YourPaintedSmile Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
DrRhythm Δημοσιευμένο 21 Δεκεμβρίου 2006 Share Δημοσιευμένο 21 Δεκεμβρίου 2006 Πω ρε παιδιά, δεν βαριέστε πάλι Χριστουγεννιάτικα...; :o :o Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
SamTheRipper Δημοσιευμένο 21 Δεκεμβρίου 2006 Share Δημοσιευμένο 21 Δεκεμβρίου 2006 :lol: :lol: Trem comes at a price ;) Να μην μπορώ να κάνω τη δουλειά μου όμως είναι BIG PRICE!!!!! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
menelaos Δημοσιευμένο 21 Δεκεμβρίου 2006 Share Δημοσιευμένο 21 Δεκεμβρίου 2006 :lol: :lol: Trem comes at a price ;) Να μην μπορώ να κάνω τη δουλειά μου όμως είναι BIG PRICE!!!!! Η αλήθεια είναι ότι για ορισμένα πράγματα το trem είναι μεγάλος μπελάς!! :( Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
NemOOO Δημοσιευμένο 21 Δεκεμβρίου 2006 Share Δημοσιευμένο 21 Δεκεμβρίου 2006 AYTOΣ ΠΟΥ ΤΟΥ ΧΕΣ ΣΚΟΤΩΣΕΙ ΤΗΝ ΑΡΚΟΥΔΑ ΤΟΥ........... Που το θυμήθηκες????? :lol: Time is just a fraction of the sine....... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
nuno Δημοσιευμένο 21 Δεκεμβρίου 2006 Share Δημοσιευμένο 21 Δεκεμβρίου 2006 Εγώ τώρα που θα γυρίσω σπίτι ελπίζω να βρω το "Gears of war" να τεντώσω...... :lol: Καλά Χριστούγεννα σε όλους τους νοιζάδες με υγεία και πολλά "μπλιμπλίκια" Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργήστε λογαριασμό
Γραφτείτε στην παρέα μας. Είναι εύκολο!
Δημιουργία λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Σύνδεση