NemOOO Δημοσιευμένο 20 Δεκεμβρίου 2006 Share Δημοσιευμένο 20 Δεκεμβρίου 2006 Καλά εντάξει....Εστώ ημιγυμνη...Να έχει σασπένς το όλο σκηνικό..... Time is just a fraction of the sine....... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
electric_wizard Δημοσιευμένο 20 Δεκεμβρίου 2006 Share Δημοσιευμένο 20 Δεκεμβρίου 2006 Να πω κι εγώ τον καημό μου..... 1. Έναν Fender Pro Junior 2. Να περάσω τα 6 μαθήματα που χρωστάω με 10, να τελειώσω τη διπλωματική μου αμέσως και να πάρω επίσης 10 για να βγάλω βαθμό πτυχίου 7 ώστε να ξεκινήσω το διδακτορικό μου (καταραμένο ΑΠΘ)! Ζητάω πολλά?????????????????? Ααααα, αγαπητέ Santa, όταν θα έρθεις, αν δεν έχεις πολύ βάρος, φέρε μου και μια FENDER 52 VINTAGE TELE Butterscotch Blonde. Θήκη μη φέρεις, θα πάρω μόνος μου! :wink: The World Was A Mess But His Hair Was Perfect... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
gangster Δημοσιευμένο 20 Δεκεμβρίου 2006 Share Δημοσιευμένο 20 Δεκεμβρίου 2006 Eυτυχώς, γιατί είχα ανησυχήσει πως ασχολεστε μόνο με κιθάρες εδώ μέσα. 1. Ψηφιακή φωταγραφικά (μια canon a700, να μη μπει και σε πολλά έξοδα) 2. 1 σετ ζαντολάχτιχα για την πίστα 3. Δυο (έστω ένα) bucket 4. Μια ελευθέρας για την πίστα των Σερρών 5. Fender Jazzmaster candy apple red με matching headstock. Με οποιοδήποτε απ' αυτά είμαι ευχαριστημένος, αγαπητέ ¶γιε! :D εδιτ: νταξ μωρέ, πως κάνετε έτσι για 2-3 λάθος γραμματάκια; :lol: :oops: one colour: black - and shades of grey Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
NemOOO Δημοσιευμένο 20 Δεκεμβρίου 2006 Share Δημοσιευμένο 20 Δεκεμβρίου 2006 Τί είναι η jammaster?? Time is just a fraction of the sine....... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
takis Δημοσιευμένο 20 Δεκεμβρίου 2006 Share Δημοσιευμένο 20 Δεκεμβρίου 2006 Τί είναι η jammaster?? η νεα κιθαρα που κατασκευαζει ο jam.. :lol: (πλακα κανω ουτε εγω ξερω... :) ) Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
NemOOO Δημοσιευμένο 20 Δεκεμβρίου 2006 Share Δημοσιευμένο 20 Δεκεμβρίου 2006 εδιτ: νταξ μωρέ, πως κάνετε έτσι για 2-3 λάθος γραμματάκια; η νεα κιθαρα που κατασκευαζει ο jam.. (πλακα κανω ουτε εγω ξερω... ) Και εγώ κάτι τέτοιο ψιλιάστηκα...:lol: ====== just kidding...λάθη γίνονται.... Time is just a fraction of the sine....... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
pastelius Δημοσιευμένο 20 Δεκεμβρίου 2006 Share Δημοσιευμένο 20 Δεκεμβρίου 2006 Καλε μου αγιε Βασιλη...Θελω αυτο! http://www.stollas.gr/images/thumbs/005.FEN.040.64M.jpg edit : ή αυτο :lol: :lol: :lol: :lol: feel da FUNK blast Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Spiros Mavromatis Δημοσιευμένο 20 Δεκεμβρίου 2006 Share Δημοσιευμένο 20 Δεκεμβρίου 2006 εγω με την σειρα μου θα ηθελα μονο αυτο. http://www.martinguitar.com/guitars/choosing/guitars.php?p=m&m=D-28%20Marquis να χετε υγεια και Χ Ρ Ο Ν Ι Α Π Ο Λ Λ Α σε ολους σας!!!! Mesa/Boogie & Strato Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
fleamail Δημοσιευμένο 20 Δεκεμβρίου 2006 Share Δημοσιευμένο 20 Δεκεμβρίου 2006 4. Μια ελευθέρας για την πίστα των Σερρών Μπορώ να σε βοηθήσω σε Αυτό! :lol: Με το ανάλογο αντάλαγμα φυσικά 8) 8) :D http://www.mixitonline.com http://tuber.bandcamp.com Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
SamTheRipper Δημοσιευμένο 20 Δεκεμβρίου 2006 Share Δημοσιευμένο 20 Δεκεμβρίου 2006 Εγώ μία Hardtail κιθαρίτσα θέλω καλέ μου saint bill που να έχει λίγο κάφρικο σχήμα.Δεν πα να κάνει και 50Ε,εγώ να αλλάζω κουρδίσματα θέλω γιατί αυτό το @$!$*%!&88κωλο doublelocking tremolo θα το κολήσω καμιά μέρα γιατί μου χει βγάλει τη πίστη!! :twisted: Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργήστε λογαριασμό
Γραφτείτε στην παρέα μας. Είναι εύκολο!
Δημιουργία λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Σύνδεση