Superfunk Δημοσιευμένο 10 Σεπτεμβρίου 2015 Share Δημοσιευμένο 10 Σεπτεμβρίου 2015 www.soundcloud.com/superfunk12 https://superfunk12.wordpress.com/ Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Moderator LK Δημοσιευμένο 10 Σεπτεμβρίου 2015 Moderator Share Δημοσιευμένο 10 Σεπτεμβρίου 2015 Αγαπημένο format. Εχω καλό stock. Christodoulos Kallianides (@kallianides_photography) • Instagram photos and videos Christodoulos Kallianides - YouTube Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
THEOD Δημοσιευμένο 10 Σεπτεμβρίου 2015 Share Δημοσιευμένο 10 Σεπτεμβρίου 2015 Αγαπημένο format. +1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Moderator LK Δημοσιευμένο 10 Σεπτεμβρίου 2015 Moderator Share Δημοσιευμένο 10 Σεπτεμβρίου 2015 Παλαιότερα είχα μανία με το βρίσκω καλές κασέτες. Μάζεψα αρκετές top notch Cr02 και metal (new old stock) (καμία 200 αριά more or less). Πλέον κυνηγάω τις παλιές (late 60’s – 70’s) normal. (Αν βρω – παίρνω από καμία ). Μεγαλύτερο fetish είναι βέβαια τα tape recorders. Πού και που , ανάλογα με τα κέφια, ανοίγω κάποια, και ακολουθώντας όλο το ritual (αζιμούθια, bias….), γράφω κάνα βινύλιο. Christodoulos Kallianides (@kallianides_photography) • Instagram photos and videos Christodoulos Kallianides - YouTube Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Haris Δημοσιευμένο 10 Σεπτεμβρίου 2015 Share Δημοσιευμένο 10 Σεπτεμβρίου 2015 Αγαπημένο format. Εχω καλό stock. +2 (Note to self: Φτιάξε το γ@μωπανάκριβο κασετόφωνό σου!) Something Wicked This Way Comes Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Moderator LK Δημοσιευμένο 10 Σεπτεμβρίου 2015 Moderator Share Δημοσιευμένο 10 Σεπτεμβρίου 2015 +2 (Note to self: Φτιάξε το γ@μωπανάκριβο κασετόφωνό σου!) Τι έχεις; Christodoulos Kallianides (@kallianides_photography) • Instagram photos and videos Christodoulos Kallianides - YouTube Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Haris Δημοσιευμένο 10 Σεπτεμβρίου 2015 Share Δημοσιευμένο 10 Σεπτεμβρίου 2015 Aiwa XK-S7000. Αγορασμένο το 1990-λίγο, 203.000 δρχ. (ναι, θυμάμαι το ποσό ακριβώς γιατί ήταν περίπου ένα χιλιάρικο πάνω απ' το μισθό μου). Ξύλινη βάση και Dolby S. Και το' χω και κάθεται ο μ@λάκας... Άλλο: Υποθέτω ότι βίντεο μιλάει για τον μόνο κατασκευαστή στις ΗΠΑ, γιατί από όσο ξέρω οι κασέτες της Maxell ζουν και βασιλεύουν. Something Wicked This Way Comes Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Moderator LK Δημοσιευμένο 10 Σεπτεμβρίου 2015 Moderator Share Δημοσιευμένο 10 Σεπτεμβρίου 2015 Aiwa XK-S7000. Αγορασμένο το 1990-λίγο, 203.000 δρχ. (ναι, θυμάμαι το ποσό ακριβώς γιατί ήταν περίπου ένα χιλιάρικο πάνω απ' το μισθό μου). Ξύλινη βάση και Dolby S. Και το' χω και κάθεται ο μ@λάκας... Χαζομάρα. Φτιάχτο. Πιθανόν για τις κασσέτες. Christodoulos Kallianides (@kallianides_photography) • Instagram photos and videos Christodoulos Kallianides - YouTube Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
manosx Δημοσιευμένο 10 Σεπτεμβρίου 2015 Share Δημοσιευμένο 10 Σεπτεμβρίου 2015 Εμένα πάντως αν μου χαρίζανε 7 δράκους της ναγκαμίτσι, με τον όρο να μην ξαναχρησιμοποιήσω USB στικάκι, θα γέλαγα και θα τους έλεγα να δώσουν τους δράκους στην Καλίσι ;D ;D ;D ΑΡΧΟΝΤΙΑ το στικάκι, δεν υπάρχει σύγκριση 8) Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Moderator LK Δημοσιευμένο 10 Σεπτεμβρίου 2015 Moderator Share Δημοσιευμένο 10 Σεπτεμβρίου 2015 Εμένα πάντως αν μου χαρίζανε 7 δράκους της ναγκαμίτσι, με τον όρο να μην ξαναχρησιμοποιήσω USB στικάκι, θα γέλαγα και θα τους έλεγα να δώσουν τους δράκους στην Καλίσι ;D ;D ;D ΑΡΧΟΝΤΙΑ το στικάκι, δεν υπάρχει σύγκριση 8) Όλα καλά είναι , δεν βαριέσαι ;D ;D ;D ;D ;D Christodoulos Kallianides (@kallianides_photography) • Instagram photos and videos Christodoulos Kallianides - YouTube Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργήστε λογαριασμό
Γραφτείτε στην παρέα μας. Είναι εύκολο!
Δημιουργία λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Σύνδεση