pastelius Δημοσιευμένο 22 Δεκεμβρίου 2006 Share Δημοσιευμένο 22 Δεκεμβρίου 2006 άλλωστε είναι γνωστό ότι όλοι εδώ στο noiz μαμούμε και δέρνουμε!! :lol: :lol: :lol: :wink: :lol: ειδικα εγω!!! :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: feel da FUNK blast Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
kwstas79 Δημοσιευμένο 22 Δεκεμβρίου 2006 Share Δημοσιευμένο 22 Δεκεμβρίου 2006 pastelius, να φοβάμαι δηλαδή; Τσιγκινο σωβρακάκι και τοίχο-τοίχο; :lol: LEGO people live in houses made of their own flesh. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
pastelius Δημοσιευμένο 22 Δεκεμβρίου 2006 Share Δημοσιευμένο 22 Δεκεμβρίου 2006 pastelius' date=' να φοβάμαι δηλαδή; Τσιγκινο σωβρακάκι και τοίχο-τοίχο; :lol:[/quote'] χι χι χι Ναι!! :twisted: :twisted: :twisted: :twisted: EDIT: offtopic:Το χερι της συμπαθητικης κυριας ΠΟΥ καταληγει??? :lol: :lol: :lol: feel da FUNK blast Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
blue Δημοσιευμένο 23 Δεκεμβρίου 2006 Share Δημοσιευμένο 23 Δεκεμβρίου 2006 Τακη μου ΟΠΟΤΕ θελεις... Παντως τετοιο τεστ εχει γινει απο τον μεγαλυτερο συλεκτη Tele στον κοσμο στο www.telecaster.com εφτιαξε ενα τετοιο πραμα απο .....καυσοξυλα και αρχισε να βαζει πανω τους ΜΑΓΝΗΤΕΣ απο τις αγαπημενες του tele. O ηχος στις ανοιχτες χορδες (εφτιαξε μια ιδια 25' date='5 σκαλα) ειναι κατα τα λεγομενα του ΑΚΡΙΒΩΣ ο ιδιος... :lol:[/quote'] TA EΛΕΓΑ ΕΓΩ ΤΑ ΕΛΕΓΑ :cry: :cry: :cry: <=δάκρυα συγκίνησης Τρελάθηκα από το δίκιο. Έχω βγει στο δρόμο και καταβρέχω τους περαστικούς. :lol: :lol: :lol: https://beetroot.bandcamp.com/ Music | SnoozeLoop Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
corsa2 Δημοσιευμένο 22 Νοεμβρίου 2008 Share Δημοσιευμένο 22 Νοεμβρίου 2008 Ρε παλουκαρια γιατι δεν μπορω να δω καμια φωτογραφια?? μου βγαζει κατι για forbidden.... ??? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
ginargiros Δημοσιευμένο 22 Νοεμβρίου 2008 Share Δημοσιευμένο 22 Νοεμβρίου 2008 Μήπως επειδή είναι 2 ετών θέμα? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
corsa2 Δημοσιευμένο 27 Νοεμβρίου 2008 Share Δημοσιευμένο 27 Νοεμβρίου 2008 και τι να κανουμε ρε μαεστρο που ειναι 2 ετων θεμα?? εμεις θελουμε τις φωτο οπωσδηποτε!! ειναι ενα απο τα λιγα θεματα που πραγματικα αξιζουν! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
boukas Δημοσιευμένο 28 Νοεμβρίου 2008 Share Δημοσιευμένο 28 Νοεμβρίου 2008 Χάθηκαν κατά την αναβάθμιση του φορουμ, όπως έγινε και με όλες τι φοτό που υπήρχαν στην τότε gallery "Όχι άλλες TELE" Τάδε έφη Boukaw7 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
corsa2 Δημοσιευμένο 3 Δεκεμβρίου 2008 Share Δημοσιευμένο 3 Δεκεμβρίου 2008 ωραια... :'( θα ξαναεπικοινωνησω με τον locrian κια ευχομαι να μου απαντησει... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
DaveMurrayJr Δημοσιευμένο 3 Δεκεμβρίου 2008 Share Δημοσιευμένο 3 Δεκεμβρίου 2008 Και εγω θελω να τη δω... Αμα μαθεις πες :P What frequency are YOU getting? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργήστε λογαριασμό
Γραφτείτε στην παρέα μας. Είναι εύκολο!
Δημιουργία λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Σύνδεση