marathon Δημοσιευμένο 19 Δεκεμβρίου 2006 Share Δημοσιευμένο 19 Δεκεμβρίου 2006 Μπορείς να δώσεις κάποιες λεπτομέρεις για το γυάλισμα? Είναι το μόνο κενό που έχω γιατί σκέφτομαι να ξεκινήσω και εγώ την διαδικασία. Είσης την ανιλίνη την πέρασες με πινέλο ή πιστόλι? Μαραθώνιος Εναλλακτική Σχολή Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Lampiris Δημοσιευμένο 19 Δεκεμβρίου 2006 Share Δημοσιευμένο 19 Δεκεμβρίου 2006 Νομίζω ότι έτσι φαίνεται πιό καλά... Πολλά συγχαριτήρια Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
boukas Δημοσιευμένο 19 Δεκεμβρίου 2006 Share Δημοσιευμένο 19 Δεκεμβρίου 2006 :o :o :o 8O 8O 8O Τρομερό. Μπράβο ρε πανμέγιστε! Τώρα αν παίζει τόσο καλά όσο φαίνεται τι να πω τότε....μάλλον και το μπράβο λίγο θα είναι!!! (κάποια στιγμή θα φτιάξω κι εγώ ένα τέτοιο ίδιο :D :D :D ) "Όχι άλλες TELE" Τάδε έφη Boukaw7 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
whiteNoise Δημοσιευμένο 19 Δεκεμβρίου 2006 Share Δημοσιευμένο 19 Δεκεμβρίου 2006 αν το παιδί έκανε 40 ώρες να την φτιάξει ,φανταστείτε πόσο λιγότερο θα κάνει ένας πιο πεπειραμένος τεχνίτης της PRS με τα κατάλληλα μηχανήματα. γιατί μας ζητάνε 3000 Ευρώ γ..ω την π....α μου??? προσεχε τι λες...ειμαι κρυφος modulator!! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
elavd Δημοσιευμένο 19 Δεκεμβρίου 2006 Share Δημοσιευμένο 19 Δεκεμβρίου 2006 Ό,τι κι αν πω είναι λίγο... ΜΠΡΑΒΟ!!! www.facebook.com/YourPaintedSmile Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
JAM Δημοσιευμένο 19 Δεκεμβρίου 2006 Share Δημοσιευμένο 19 Δεκεμβρίου 2006 ΚΑΙ ΓΑΜΩ !!!!!!! Πολλα μπράβο ! Κούκλα ! Γιατί διάλεξες καρυδιά και όχι μαόνι ? www.intravenus.gr Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Betty The Raccoon Δημοσιευμένο 19 Δεκεμβρίου 2006 Share Δημοσιευμένο 19 Δεκεμβρίου 2006 Μπράβο και απο μένα!!Και ξανά μπράβο!! You are wrong f**ked and overatted... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
stavrilian Δημοσιευμένο 20 Δεκεμβρίου 2006 Share Δημοσιευμένο 20 Δεκεμβρίου 2006 πραγματικα ειναι υπεροχη!συγχαρητηρια!!!οταν λες router δεν πιστευω να εννοεις κανενα βιομηχανικο cnc γιατι θα μου κοψεις τα φτερα για κατι αντιστοιχο που τριγιριζει στο μυαλο μου! Αν μπορεις καποια στιγμη γραψε ενα αρθρακι για την κατασκευη της, να μαθαινουμε και μεις τα νεουδια! και παλι συγχαρητηρια!!!! :D Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Superfunk Δημοσιευμένο 20 Δεκεμβρίου 2006 Share Δημοσιευμένο 20 Δεκεμβρίου 2006 Ευγε! Εκπληκτικη δουλεια! Τι μαγνητες εβαλες?(ξεχασες να μας πεις το σημαντικοτερο...) www.soundcloud.com/superfunk12 https://superfunk12.wordpress.com/ Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
zithon Δημοσιευμένο 20 Δεκεμβρίου 2006 Share Δημοσιευμένο 20 Δεκεμβρίου 2006 Πολυ ομορφη η κιθαρα που εφτιαξες!μπραβο. επειδη κι εγω φτιαχνω μια στο εργαστηριο ενος φιλου, ειμαι στο σταδιο που πρεπει να φτιαξωτο neck pocket τις θεσεις για τους μαγνητες, τα ηλεκτρικα και το tremolo. εχω διαβασει πολλα και υπαρχουν πολλοι τροποι. μηπως θα μπορουσες να με βοηθησεις κι εσυ λιγο?εχω ετοιμο το μπρατσο και το σωμα.λιγα τριψιματακια μου μειναν! εβαλα north ash σωμα (δυστυχως ειναι αρκετα βαρυ δεν εβρισκα ομως αλλο) maple μπρατσο, εβενο για ταστιερα, dot inlays, gotoh κλειδια και τρεμολο. NON SERVIAM... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργήστε λογαριασμό
Γραφτείτε στην παρέα μας. Είναι εύκολο!
Δημιουργία λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Σύνδεση