Nestoras Δημοσιευμένο 7 Σεπτεμβρίου 2015 Share Δημοσιευμένο 7 Σεπτεμβρίου 2015 Είναι η 1η φορά που το θέμα της κιθάρας μ' άρεσε πιο πολύ απ' των keyboards. ;) Καταπληκτικό! InfluenSir! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
pericles Δημοσιευμένο 7 Σεπτεμβρίου 2015 Share Δημοσιευμένο 7 Σεπτεμβρίου 2015 Bαλτος εισαι νυκτιατικα ;;;Νικο ειναι απο τις λιγες φορες που απαντω και λεω τι γνωμη μου για μουσικη original αλλων συμφορουμιτων!! Δεν φτανει που μου αρεσε το κομματι αλλα εκατσα και ακουσα με ενδιαφερον καμποσα απο το soundcloud (ατελειωτα ειναι ρε συ :)μιλαμε για 2-3 LP ΧΩΡΙΣ ΠΛΑΚΑ!! ;) Mου αρεσε παρα πoλυ το Berlin 5Am ,colder each day ,Water ,Fire (εξαιρετο !!!!!!!!!!!) για να αναφερω μερικα. Τα Hammond & WURLI που γραφεις ειναι πολυ ωραια και παιγμενα με μεστοτητα (χωρις μπαλαφαριες ) Αυριο μεθαυριο θα τα ''ξεσκονισω'' κανονικα !!Αμα ειχες και 2-3 μουσικους να σε βοηθησουν ,με την παραγωγη που ξερεις να κανεις θα βγαινανε κελεπουρια!!Μπραβο απο καρδιας!! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Superfunk Δημοσιευμένο 8 Σεπτεμβρίου 2015 OP Share Δημοσιευμένο 8 Σεπτεμβρίου 2015 Ευχαριστω και τους 2 σοφους γεροντες για τα καλα τους λογια :) Είναι η 1η φορά που το θέμα της κιθάρας μ' άρεσε πιο πολύ απ' των keyboards. Ειναι η White Falcon....με δινει εμπνευση :) Αμα ειχες και 2-3 μουσικους να σε βοηθησουν καλα θα ηταν σιγουρα πολυ καλυτερα τα παιξιματα ,ειδικα στα ντραμς και στο μπασο που ειμαι ελαφρως καλαμπορτζης ;D Τα Hammond & WURLI που γραφεις ειναι πολυ ωραια και παιγμενα με μεστοτητα (χωρις μπαλαφαριες ) γενικα επειδη δεν ειμαι και πολυ αρτιος τεχνικα στα οργανα που παιζω προσεχω να ειμαι...οικονομικος στο παιξιμο ;D στο οργανο που ΕΙΜΑΙ σχετικα αρτιος τεχνικα δηλ.στα πληκτρα προσεχω ΔΥΟ φορες περισσοτερο γιατι ο πειρασμος της...μπαλαφαριας ειναι μεγαλυτερος ;) www.soundcloud.com/superfunk12 https://superfunk12.wordpress.com/ Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
gregg Δημοσιευμένο 8 Σεπτεμβρίου 2015 Share Δημοσιευμένο 8 Σεπτεμβρίου 2015 Ωραιο θεμα στην κιθαρα!! Και ωραιος ηχος!! Thumbs up! just changed avatar :p Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
geodimitri Δημοσιευμένο 8 Σεπτεμβρίου 2015 Share Δημοσιευμένο 8 Σεπτεμβρίου 2015 Πολύ ωραίο Νίκο, μπράβο! 8) Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
pericles Δημοσιευμένο 8 Σεπτεμβρίου 2015 Share Δημοσιευμένο 8 Σεπτεμβρίου 2015 @Νικος:100% σωστος στο θεμα ''μπαλαφαριας'' το εχω ζησει στο παρελθον ουκ ολιγες φορες (περιλαμβανομενου και εμου φυσικα ) .Τωρα θα κατσω να ακουσω μερικα να μου φτιαξουν την διαθεση!! ;) Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργήστε λογαριασμό
Γραφτείτε στην παρέα μας. Είναι εύκολο!
Δημιουργία λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Σύνδεση