gregg Δημοσιευμένο 5 Σεπτεμβρίου 2015 Share Δημοσιευμένο 5 Σεπτεμβρίου 2015 γεια και χαρα παιδες!! Μετα απο καιρο ανεβαζω κατι τις. Ηοπε γιολ εντζοι! https://app.box.com/s/cjn3ytasuw7gs05zldkg8aznhi6kt03f just changed avatar :p Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Grey Δημοσιευμένο 5 Σεπτεμβρίου 2015 Share Δημοσιευμένο 5 Σεπτεμβρίου 2015 Mαγεία,Γρηγόρη...Σκέτη μαγεία. Και αυτές οι δύο "σκοτεινές" γέφυρες!Πολύ έξυπνο. Λύσε μου μία απορία όμως... Έχεις τόσο πολλά ακούσματα από Yngwie ή σου βγαίνει από μόνο του; Τα σέβη μου. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
gregg Δημοσιευμένο 5 Σεπτεμβρίου 2015 OP Share Δημοσιευμένο 5 Σεπτεμβρίου 2015 Grey σ'ευχαριστω τα μαλα!! Εχω ακουσει malmsteen και ως ενα βαθμο εχω ασχοληθει, ναι! Μου κανει εντυπωση που ακουσες τον συγκεκριμενο σε αυτο το κομματι. Αυτη βεβαια ειναι και η μαγεια και το υποκειμενικο του πραγματος. Εγω δεν το ειχα σκεφτει καν ας πουμε. Σ'ευχαριστω πολυ φιλε μου!! just changed avatar :p Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Grey Δημοσιευμένο 5 Σεπτεμβρίου 2015 Share Δημοσιευμένο 5 Σεπτεμβρίου 2015 Μου κανει εντυπωση που ακουσες τον συγκεκριμενο σε αυτο το κομματι. 0:43-0:53 1:10-1:27 1:57-2:08 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
otto## Δημοσιευμένο 5 Σεπτεμβρίου 2015 Share Δημοσιευμένο 5 Σεπτεμβρίου 2015 γεια και χαρα παιδες!! Μετα απο καιρο ανεβαζω κατι τις. Ηοπε γιολ εντζοι! https://app.box.com/s/cjn3ytasuw7gs05zldkg8aznhi6kt03f Καλά απίστευτο. 1000 Μπράβο. Πολύ ωραίο θέμα και εκτέλεση. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Moderator Terry RoscoeBeck5 Δημοσιευμένο 5 Σεπτεμβρίου 2015 Moderator Share Δημοσιευμένο 5 Σεπτεμβρίου 2015 Gregg είσαι θεούλης 8) Πάντως μου έλειψε ένα σολιστικό ξέσπασμα- να μασήσεις το neck και να φτύσεις τα τάστα ;D (ένα πέρασμα, ίσα- ίσα, μην φανταστείς ακρότητες) ;D Αλλά ήταν ήταν υπέροχο. all this has happened before and will happen again Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
cos_dr Δημοσιευμένο 5 Σεπτεμβρίου 2015 Share Δημοσιευμένο 5 Σεπτεμβρίου 2015 Πολύ καλο! Πιανίστας, Διδάκτωρ Γιουροβιζιονολογίας με εξειδίκευση στα ΣΥΝΘΕΣΑ'ΙΖΕΡ Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
gregg Δημοσιευμένο 6 Σεπτεμβρίου 2015 OP Share Δημοσιευμένο 6 Σεπτεμβρίου 2015 Σας ευχαριστω πολυ παιδες!! 0:43-0:53 1:10-1:27 1:57-2:08 gotcha ;) just changed avatar :p Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
HellFire Δημοσιευμένο 6 Σεπτεμβρίου 2015 Share Δημοσιευμένο 6 Σεπτεμβρίου 2015 Πολύ καλο κομμάτι, που ειναι τα αλλα? ;D Rest in Peace, Rest in Polaris! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Superfunk Δημοσιευμένο 6 Σεπτεμβρίου 2015 Share Δημοσιευμένο 6 Σεπτεμβρίου 2015 me likes.... :) www.soundcloud.com/superfunk12 https://superfunk12.wordpress.com/ Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργήστε λογαριασμό
Γραφτείτε στην παρέα μας. Είναι εύκολο!
Δημιουργία λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Σύνδεση