RayDTutto Δημοσιευμένο 4 Σεπτεμβρίου 2015 Share Δημοσιευμένο 4 Σεπτεμβρίου 2015 Ούτε εγώ πάω σε συναυλίες αλλά δεν το κάνω θέμα... When you will get good you will know. There is no guitar. There never was. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Moderator LK Δημοσιευμένο 4 Σεπτεμβρίου 2015 OP Moderator Share Δημοσιευμένο 4 Σεπτεμβρίου 2015 Ούτε εγώ πάω σε συναυλίες αλλά δεν το κάνω θέμα... Εγω το κάνω, και συ συμμετασχεις, στο θεμα που δεν θα εκανες. Christodoulos Kallianides (@kallianides_photography) • Instagram photos and videos Christodoulos Kallianides - YouTube Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
ex-VangelisV Δημοσιευμένο 4 Σεπτεμβρίου 2015 Share Δημοσιευμένο 4 Σεπτεμβρίου 2015 Εγω το κάνω, και συ συμμετασχεις, στο θεμα που δεν θα εκανες. συμμετεχεις ;) Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Moderator LK Δημοσιευμένο 4 Σεπτεμβρίου 2015 OP Moderator Share Δημοσιευμένο 4 Σεπτεμβρίου 2015 συμμετεχεις ;) Πιθανολόγησα στγμιαία παρέμβαση.Μπορεί να μην επιβεβαιωθώ. Christodoulos Kallianides (@kallianides_photography) • Instagram photos and videos Christodoulos Kallianides - YouTube Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
RayDTutto Δημοσιευμένο 4 Σεπτεμβρίου 2015 Share Δημοσιευμένο 4 Σεπτεμβρίου 2015 Συμμετέχω σε θρεντ όπου εσύ το κάνεις θέμα. When you will get good you will know. There is no guitar. There never was. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Moderator LK Δημοσιευμένο 4 Σεπτεμβρίου 2015 OP Moderator Share Δημοσιευμένο 4 Σεπτεμβρίου 2015 Τελικά έπρεπε όντως να γράψω "συμμετέχεις".Δεν πίστευα στην εξακολουθητικότητα της συμμετοχής. Christodoulos Kallianides (@kallianides_photography) • Instagram photos and videos Christodoulos Kallianides - YouTube Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
ex-VangelisV Δημοσιευμένο 4 Σεπτεμβρίου 2015 Share Δημοσιευμένο 4 Σεπτεμβρίου 2015 Πιθανολόγησα στγμιαία παρέμβαση.Μπορεί να μην επιβεβαιωθώ. Τα δικηγοριστικα στην εδρα. Εδω ειναι φορουμ Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Moderator LK Δημοσιευμένο 4 Σεπτεμβρίου 2015 OP Moderator Share Δημοσιευμένο 4 Σεπτεμβρίου 2015 Τα δικηγοριστικα στην εδρα. Εδω ειναι φορουμ Προστακτική είναι αυτό ή το διατυπώνεις ως ευχή; Christodoulos Kallianides (@kallianides_photography) • Instagram photos and videos Christodoulos Kallianides - YouTube Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
fusiongtr Δημοσιευμένο 4 Σεπτεμβρίου 2015 Share Δημοσιευμένο 4 Σεπτεμβρίου 2015 Προστακτική είναι αυτό ή το διατυπώνεις ως ευχή; Πες το κυριλέ. Υπόσχεση ή απειλή? Ήμουνα μόνος κι έρημος σ' αυτή την κοινωνία μου κόλλησε κι εμένανε να πάω στη συναυλία μπροστά μου λικνιζότανε ωραίο γκομενάκι μα ρώτησα και έμαθα πώς τα 'χει με τον Λάκη μα ο Λάκης ήτανε απών από την συναυλία γιατί είχε κάτσει σπίτι του και έβλεπε ταινία. ;D ;D ;D Freud-Σαντές Ποιητής-Ερωαναλυτής PhD-SG Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
ex-VangelisV Δημοσιευμένο 4 Σεπτεμβρίου 2015 Share Δημοσιευμένο 4 Σεπτεμβρίου 2015 Προστακτική είναι αυτό ή το διατυπώνεις ως ευχή; Δεν βλεπω καποια προστακτικη στην προταση. Ομοιως ουτε ευχη Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργήστε λογαριασμό
Γραφτείτε στην παρέα μας. Είναι εύκολο!
Δημιουργία λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Σύνδεση