Superfunk Δημοσιευμένο 1 Σεπτεμβρίου 2015 Share Δημοσιευμένο 1 Σεπτεμβρίου 2015 τα 4 βασικα top of the line μοντελα της Ludwig www.soundcloud.com/superfunk12 https://superfunk12.wordpress.com/ Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Moderator LK Δημοσιευμένο 1 Σεπτεμβρίου 2015 Moderator Share Δημοσιευμένο 1 Σεπτεμβρίου 2015 Like! Christodoulos Kallianides (@kallianides_photography) • Instagram photos and videos Christodoulos Kallianides - YouTube Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Haris Δημοσιευμένο 1 Σεπτεμβρίου 2015 Share Δημοσιευμένο 1 Σεπτεμβρίου 2015 Me 2! Something Wicked This Way Comes Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
digisilence Δημοσιευμένο 1 Σεπτεμβρίου 2015 Share Δημοσιευμένο 1 Σεπτεμβρίου 2015 Ακουσα 4 διαφορετικους ντραμερ, με το ιδιαιτερο χτυπημα καθενος. Τωρα, οι διαφορες στον ηχο προερχονται απο τα τυμπανα?? :P Λαικ κι εγω στο βιντεο αλλα μονο ως βιντεο και οχι ως προσδιοριστικο του ηχου των σετ. Οσο για την ερωτηση που κανουν "Whats your favorite!?" Η απαντηση ειναι "οι ντραμερ"!!! 8) Kαι το μικροφωνο της Barbie μια χαρα ηχογραφει! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
WrTsXxx Δημοσιευμένο 1 Σεπτεμβρίου 2015 Share Δημοσιευμένο 1 Σεπτεμβρίου 2015 Ακουσα 4 διαφορετικους ντραμερ, με το ιδιαιτερο χτυπημα καθενος. Τωρα, οι διαφορες στον ηχο προερχονται απο τα τυμπανα?? :P Λαικ κι εγω στο βιντεο αλλα μονο ως βιντεο και οχι ως προσδιοριστικο του ηχου των σετ. Οσο για την ερωτηση που κανουν "Whats your favorite!?" Η απαντηση ειναι "οι ντραμερ"!!! 8) +1 σε όλα. Το περιμέναμε όλα τα set να είναι ωραία, αλλα A/B συγκριτικό test δε γίνεται έτσι. 8) φβ/snoozeloop Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Haris Δημοσιευμένο 2 Σεπτεμβρίου 2015 Share Δημοσιευμένο 2 Σεπτεμβρίου 2015 Ορθώς ομίλησαν οι από πάνω συναγωνιστές. Και επιπλέον, θα έπρεπε να ακούσουμε κάθε τύμπανο ξεχωριστά και διαδοχικα για να πάρουμε μια σαφή ιδέα για τις διαφορές - εννοείται με ίδια δέρματα και, όσο είναι δυνατό, πλησιέστερο κούρδισμα. Παρ' όλα αυτά είχε ενδιαφέρον το τεστ και το χάρηκα. Ευχαρίστως θα τα αγόραζα (ή, ακόμα καλύτερα, τα δεχόμουν ως δώρο, και τα τέσσερα! :) Something Wicked This Way Comes Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Superfunk Δημοσιευμένο 2 Σεπτεμβρίου 2015 OP Share Δημοσιευμένο 2 Σεπτεμβρίου 2015 Παντως τα τυμπανα εχουν τα ιδια δερματα και ειναι κουρδισμενα σχεδον παρομοια,προσωπικα (και παρολο που δεν υπαρχει close miking) ακουσα αμεσως τα περισσοτερα πριμα και την αττακα των keystones & classic maple σε σχεση με τον πιο ζεστο ηχο των legacy & legacy mahogany (τα οποια ειναι και τα αγαπημενα μου μια και εχω το πρωτο,σε original version & ακουσα πριν απο λιγες μερες το δευτερο απο κοντα και ακομα μου τρεχουν τα σαλια ;D) Οσο για την ερωτηση που κανουν "Whats your favorite!?" Η απαντηση ειναι "οι ντραμερ"! ε αυτο εννοειται μιλαμε αλλωστε για τους top session players στην πρωτευουσα της μουσικης. www.soundcloud.com/superfunk12 https://superfunk12.wordpress.com/ Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργήστε λογαριασμό
Γραφτείτε στην παρέα μας. Είναι εύκολο!
Δημιουργία λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Σύνδεση