mits_153 Δημοσιευμένο 29 Αυγούστου 2015 Share Δημοσιευμένο 29 Αυγούστου 2015 Καλησπερα.... σκεφτομαι να αγορασω μια κεφαλη ενισχυτη .... το ειδος που παιζω ειναι hard rock heavy metal 80τιλα..... με ενδιαφερουν κυριως τα βρωμικα του ενισχυτη μιας και τα καθαρα θα βγαινουν απο αλλη κεφαλη (fender )... Απο watt πιστευω οτι γυρω στα 50 πανω κατω μιας και τα 100 τα θεωρω καλοδεχουμενα με αλλα λιγο υπερβολικα για τα live μου... Σιγουρα χρειαζομαι και καποιο line out για ηχογραφησεις.... τα εφε δεν ειναι απαραιτητα... οσον αφορα το κοστος ας μην το βαλουμε τωρα στην κουβεντα αλλα μην το παρακανουμε...ειπαμε κριση εχουμε.... ευχαριστω θα ηθελα λοιπον τις αποψεις σας και τις προσωπικες εμπειρίες. .. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
hyperpanos Δημοσιευμένο 29 Αυγούστου 2015 Share Δημοσιευμένο 29 Αυγούστου 2015 Εδώ είσαι και σε "διαβολική" τιμή ;) http://www.thomann.de/gr/blackstar_ht_club_50_head.htm όχι άλλο κάρβουνο!!! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
mits_153 Δημοσιευμένο 29 Αυγούστου 2015 OP Share Δημοσιευμένο 29 Αυγούστου 2015 Καλο...να συμπληρωσω οτι καλο θα ηταν να υπαρχει και στην ελλαδα για να μπορουμε να τον ακουσουμε.... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
hyperpanos Δημοσιευμένο 29 Αυγούστου 2015 Share Δημοσιευμένο 29 Αυγούστου 2015 Ορίστε ;) http://www.trimis.com.gr/index.php?dispatch=products.view&product_id=7884 όχι άλλο κάρβουνο!!! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
scofield Δημοσιευμένο 29 Αυγούστου 2015 Share Δημοσιευμένο 29 Αυγούστου 2015 εγω εχω τον 5150(ιιι) κ ειμαι αρκετα ευχαριστημενος. 50 watt ειναι κ ειναι μια χαρα. παιζει τα παντα ;D Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Κουφη Λεοπαρδαλη Δημοσιευμένο 29 Αυγούστου 2015 Share Δημοσιευμένο 29 Αυγούστου 2015 Για σολα ο Peavey ειναι εμπνευστικος! I quickly learned that the study of music harmony is the study of everything - Richard Merrick Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
mits_153 Δημοσιευμένο 29 Αυγούστου 2015 OP Share Δημοσιευμένο 29 Αυγούστου 2015 Hyperpanos σε ευχαριστω πολυ....εχεις προσωπικη εμπειρια απο τον ενισχυτη; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
hyperpanos Δημοσιευμένο 30 Αυγούστου 2015 Share Δημοσιευμένο 30 Αυγούστου 2015 Έχω τον ht-20 combo, και νομίζω ότι κάνει για τον ήχο που θέλεις, συν ότι ο 50 έχει τέσσερα voicings αντί των δύο του 20. όχι άλλο κάρβουνο!!! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Emperor7 Δημοσιευμένο 30 Αυγούστου 2015 Share Δημοσιευμένο 30 Αυγούστου 2015 Σαν βγεις στον πηγαιμο για το κεφαλι, να ευχεσαι να βρεις τον 6505.... Ητοι μεν πρωτιστα χαος γενετο Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργήστε λογαριασμό
Γραφτείτε στην παρέα μας. Είναι εύκολο!
Δημιουργία λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Σύνδεση