ierissiotis Δημοσιευμένο 27 Αυγούστου 2015 Share Δημοσιευμένο 27 Αυγούστου 2015 Μπορεί κάποιος να βοηθήσει? Αγόρασα ένα powerbank για να έχω να φορτίζω το κινητό σε ώρα ανάγκης.Εχει 2 εξόδους.Μία 1 Α και μία 2.1Α. Απο ότι ξέρω τα κινητά φορτίζουν στο1Α και τα tablet sto 2.1A. Αν βάλω το κινητό στο 2.1 θα φορτίσει πιο γρηγορα ή υπάρχει περίπτωση να μου το χαλάσει? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
KurtC Δημοσιευμένο 27 Αυγούστου 2015 Share Δημοσιευμένο 27 Αυγούστου 2015 Εξαρταται απο τα αμπερ της μπαταριας. Για παραδειγμα αν η μπαταρια ειναι μικρη του κινητου (850mah) ναι μεν θα στη φορτισει γρηγορα αλλα η μπαταρια του κινητου σου θα ζεσταθει αρκετα και θαχει ως αποτελεσμα να μειωθει η διαρκεια και η "ζωη" της μπαταριας. Τα αποτελεσματα δε φαινονται αμεσως αλλα μετα απο κανα μηνα. Ξεχασα να αναφερω οτι εχω και εγω powerbank που φορτιζει ειτε απο usb ειτε ηλιακα. Παρακολουθησε τη μπαταρια του powerbank την ωρα που φορτιζεις το κινητο γιατι στο δικο μου ζεσταινοταν υπερβολικα η μπαταρια του powerbank απ'οτι του κινητου και τωρα εχω προβλημα με τη μπαταρια του powerbank Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
ierissiotis Δημοσιευμένο 27 Αυγούστου 2015 OP Share Δημοσιευμένο 27 Αυγούστου 2015 1400 κατι νομιζω ειναι η μπαταρια του κινητου.iphone 5.Για καλο και για κακο θα το βαζω στο 1Α Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
KurtC Δημοσιευμένο 27 Αυγούστου 2015 Share Δημοσιευμένο 27 Αυγούστου 2015 Και εγω στο 1αμπερ θα το εβαζα. Βεβαια μπορεις να δεις το φορτιστη του iphone σου τι προδιαγραφες γραφει επανω Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
ierissiotis Δημοσιευμένο 27 Αυγούστου 2015 OP Share Δημοσιευμένο 27 Αυγούστου 2015 Δυστυχώς είχε χαλάσει και τον πέταξα και μετά είχα πάρει άλλον όχι γνήσιο Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
KurtC Δημοσιευμένο 27 Αυγούστου 2015 Share Δημοσιευμένο 27 Αυγούστου 2015 Ενταξει ειναι. Απο 1 ως 1,5A θαναι οκ. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργήστε λογαριασμό
Γραφτείτε στην παρέα μας. Είναι εύκολο!
Δημιουργία λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Σύνδεση