JohnnyTheElf Δημοσιευμένο 25 Αυγούστου 2015 Share Δημοσιευμένο 25 Αυγούστου 2015 Καλησπέρα, γνωρίζει κάποιος αν φέρνει τις εν λόγω κιθάρες κάποιο μαγαζί στην Αθήνα? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Captain Dog Δημοσιευμένο 25 Αυγούστου 2015 Share Δημοσιευμένο 25 Αυγούστου 2015 Μπορεις να παραγγειλεις απο το Bon Studio. Ειχα ρωτησει εγω και μου ειπαν οτι δε θα τις φερουν για στοκ αλλα αν θελω ενα κομματι μπορω να κανω παραγγελια αλλα περνει περιπου 1-2 μηνες, Guitars:YAMAHA SG1820,YAMAHA SG1802 Pedals:Jerry Cantrell Wah, Bogner Red, Bogner Blue, MXR 5150 Overdrive, Zoom MS-70CDR AMPS:Yamaha THR100, Atomic Amplifire Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
JohnnyTheElf Δημοσιευμένο 27 Αυγούστου 2015 OP Share Δημοσιευμένο 27 Αυγούστου 2015 Ευχαριστώ πολύ. Για δοκιμή ήθελα σε πρώτη φάση αλλά μάλλον δεν παίζει αυτό το ενδεχόμενο... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
gpiad Δημοσιευμένο 27 Αυγούστου 2015 Share Δημοσιευμένο 27 Αυγούστου 2015 παρε απο θωμαν δοκιμασε την αν δεν σου κανει στειλ'την πισω εγω ειχα παρει την V με το bigsby και την γυρισα πισω στις 2 βδομαδες ειχε καποια αρνητικα που δεν μου αρεσαν - πριν τα capital control αυτα Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Captain Dog Δημοσιευμένο 27 Αυγούστου 2015 Share Δημοσιευμένο 27 Αυγούστου 2015 παρε απο θωμαν δοκιμασε την αν δεν σου κανει στειλ'την πισω εγω ειχα παρει την V με το bigsby και την γυρισα πισω στις 2 βδομαδες ειχε καποια αρνητικα που δεν μου αρεσαν - πριν τα capital control αυτα Τελικα επειδη εχω μπερδευτει λιγο με το θεμα. Παραγγελια απο Thomann γινεται με χρεωστικη καρτα τωρα η οχι? Guitars:YAMAHA SG1820,YAMAHA SG1802 Pedals:Jerry Cantrell Wah, Bogner Red, Bogner Blue, MXR 5150 Overdrive, Zoom MS-70CDR AMPS:Yamaha THR100, Atomic Amplifire Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργήστε λογαριασμό
Γραφτείτε στην παρέα μας. Είναι εύκολο!
Δημιουργία λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Σύνδεση