GregEleftheriou Δημοσιευμένο 25 Αυγούστου 2015 Share Δημοσιευμένο 25 Αυγούστου 2015 Παιδιά, καλησπέρα! Σας δίνω link με το soundcloud μου, ελπίζοντας να σας αρέσει η μουσική μου! Καλή συνέχεια! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Παστίτσιός Δημοσιευμένο 25 Αυγούστου 2015 Share Δημοσιευμένο 25 Αυγούστου 2015 Θαυμάσιος συνθέτης. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
hyperpanos Δημοσιευμένο 25 Αυγούστου 2015 Share Δημοσιευμένο 25 Αυγούστου 2015 απλά και κατανοητά ;) well done :) όχι άλλο κάρβουνο!!! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
GregEleftheriou Δημοσιευμένο 26 Αυγούστου 2015 OP Share Δημοσιευμένο 26 Αυγούστου 2015 Ευχαριστώ πολύ παιδιά! Χαίρομαι που σας άρεσε! :) Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
hyperpanos Δημοσιευμένο 26 Αυγούστου 2015 Share Δημοσιευμένο 26 Αυγούστου 2015 απλά και κατανοητά ;) well done :) Βέβαια το σχόλιο μου πήγαινε στο άλλο thread ;) όχι άλλο κάρβουνο!!! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
GregEleftheriou Δημοσιευμένο 26 Αυγούστου 2015 OP Share Δημοσιευμένο 26 Αυγούστου 2015 Ποιο εννοείς ; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργήστε λογαριασμό
Γραφτείτε στην παρέα μας. Είναι εύκολο!
Δημιουργία λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Σύνδεση