whiteNoise Δημοσιευμένο 19 Δεκεμβρίου 2006 OP Share Δημοσιευμένο 19 Δεκεμβρίου 2006 υποθετω πως τον εχεις για πρωινο κιθαριστικα :D στειλε μας αν θελεις κανα mp3 να σε θαυμασουμε λοιπον. προσεχε τι λες...ειμαι κρυφος modulator!! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
mechmg93 Δημοσιευμένο 19 Δεκεμβρίου 2006 Share Δημοσιευμένο 19 Δεκεμβρίου 2006 υποθετω πως τον εχεις για πρωινο κιθαριστικα :D στειλε μας αν θελεις κανα mp3 να σε θαυμασουμε λοιπον. οχι δεν τον εχω για πρωινο κιθαριστικα, επειδη ειμαι αθλιος κιθαριστας, αλλα ευχομαι ποτε να μην παρω το στραβο το δρομο και καταληξω να παιζω ετσι(εστω και στο 1/100 απο αυτο..) :lol: μουσικα παντως τουλαχιστον 10 ατομα απο το noiz τον εχουν και ειμαι σιγουρος. ψαξε τα clips και θα βρεις ακρως πιο ενδιαφεροντα ακουσματα απο το παραπανω :wink: Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
whiteNoise Δημοσιευμένο 19 Δεκεμβρίου 2006 OP Share Δημοσιευμένο 19 Δεκεμβρίου 2006 δεν αμφισβητεί κανένας ότι το παλικάρι είναι κόπια του malmsteen σε κωμικό βαθμό αλλά είτε το θέλουμε είτε όχι είναι σίγουρα τρομερός παίχτης(χωρίς προσωπικό στυλ…οκ). Εντός και εκτός νοιζ υπάρχουν καταπληκτικοί κιθαρίστες, τι σχέση έχει αυτό? 8O προσεχε τι λες...ειμαι κρυφος modulator!! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
mechmg93 Δημοσιευμένο 19 Δεκεμβρίου 2006 Share Δημοσιευμένο 19 Δεκεμβρίου 2006 αναφερομαι σε ΜΟΥΣΙΚΟΥΣ και οχι κιθαριστες.. :wink: Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
whiteNoise Δημοσιευμένο 19 Δεκεμβρίου 2006 OP Share Δημοσιευμένο 19 Δεκεμβρίου 2006 αναφερομαι σε ΜΟΥΣΙΚΟΥΣ και οχι κιθαριστες.. :wink: ααααααα ε πες τοση ωρα πως αναφερεσε σε δυο τελειως διαφορετικα πραγματα να καταλαβουμε. 8O :? προσεχε τι λες...ειμαι κρυφος modulator!! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
iasonas Δημοσιευμένο 19 Δεκεμβρίου 2006 Share Δημοσιευμένο 19 Δεκεμβρίου 2006 αντε παλι 8O Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Betty The Raccoon Δημοσιευμένο 19 Δεκεμβρίου 2006 Share Δημοσιευμένο 19 Δεκεμβρίου 2006 Μην το ψάχνετε...Ο θεός του είδους είναι ένας...Κομπλεξικός,αντιεπαγγελματίας,ψωνάρα,μ@λ@κ@ς,καθυστερημένος,ποζεράς,φλύαρος δεν ξέρω αν ξέχασα κάτι :lol: :lol: :lol: Αυτόν ξέρουμε...αυτόν εμπιστευόμαστε :D :D Μην αρχίσουμε πάλι να πιθηκίζουμε τον Malmsteen έχουμε γεμίσει το μισό φόρουμ.Μετά τα κουρδισμένα ξύλα σε δημοτικότητα έρχεται δεύτερος ο κατα τα άλλα συμπαθής Σουηδός :D :lol: You are wrong f**ked and overatted... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
iasonas Δημοσιευμένο 19 Δεκεμβρίου 2006 Share Δημοσιευμένο 19 Δεκεμβρίου 2006 τα κοσμηματα που φοραει ειναι καποιο ειδος βαριδιων για να δυναμωνουν τα χερια του και να παιζει γρηγορα? :lol: Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
fenderiarhs Δημοσιευμένο 19 Δεκεμβρίου 2006 Share Δημοσιευμένο 19 Δεκεμβρίου 2006 Το σωστό στήσιμο όταν σολάρεις όμως' date=' κατά τη γνώμη μου, είναι [b']ένα[/b] και είναι καθαρά εργονομικό και έχει σχέση με την ασφάλεια των χεριών σου από τραυματισμούς κτλ. Ναι κατι τετοια λενε και σε οποιο αμοιρο παιδακι παει να μαθει πιανο, κιθαρα, εις τα ωδεια κ.λ.π και 9/10 τα παρατανε......... Κωσταααακη προσεχε το πουανιε σου :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: 2 things are infinite:the universe&human stupidity Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
takis Δημοσιευμένο 19 Δεκεμβρίου 2006 Share Δημοσιευμένο 19 Δεκεμβρίου 2006 αναφερομαι σε ΜΟΥΣΙΚΟΥΣ και οχι κιθαριστες.. :wink: ααααααα ε πες τοση ωρα πως αναφερεσε σε δυο τελειως διαφορετικα πραγματα να καταλαβουμε. 8O :? ρε παιδια γιατι οποιος παιζει σαν τον ιαπωνα δεν ειναι μουσικος;;; δηλαδη για το στυλ μουσικης που ασχολειται δεν ειναι φοβερος παιχτης με σωστη επιλογη..νοτων κτλ...? γιατι αυτο το κομπλεξ με οσους μπορουν να παιξουν ετσι; δηλαδη σε αυτο το νοιζ πρεπει να παιζεις αργα και μελωδικα με ακορντα delay και tremolo για να εισαι μουσικος και καλος παιχτης; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργήστε λογαριασμό
Γραφτείτε στην παρέα μας. Είναι εύκολο!
Δημιουργία λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Σύνδεση