RayDTutto Δημοσιευμένο 23 Αυγούστου 2015 Share Δημοσιευμένο 23 Αυγούστου 2015 Ανθρώπινο συνθεσάιζερ... When you will get good you will know. There is no guitar. There never was. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Grey Δημοσιευμένο 23 Αυγούστου 2015 Share Δημοσιευμένο 23 Αυγούστου 2015 Ωραίος... Θα μπορούσε να τραγουδήσει και το παλιό νυχτερινό σήμα της ΕΡΤ και την εισαγωγή του "Living on a prayer". Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
cos_dr Δημοσιευμένο 23 Αυγούστου 2015 Share Δημοσιευμένο 23 Αυγούστου 2015 δεν τον χρειαζομαι. Εχω το αντιστοιχο patch στο omnisphere. lol Φοβερος!!! Πιανίστας, Διδάκτωρ Γιουροβιζιονολογίας με εξειδίκευση στα ΣΥΝΘΕΣΑ'ΙΖΕΡ Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Κουφη Λεοπαρδαλη Δημοσιευμένο 23 Αυγούστου 2015 Share Δημοσιευμένο 23 Αυγούστου 2015 Η φυση παιζει τα μπλουζ, οι νοτες ειναι μιας συγχορδιας 7add9. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
riotshield Δημοσιευμένο 23 Αυγούστου 2015 Share Δημοσιευμένο 23 Αυγούστου 2015 Τι θυμισες τώρα... http://www.youtube.com/watch?v=COF5qxlx20Y Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Κουφη Λεοπαρδαλη Δημοσιευμένο 23 Αυγούστου 2015 Share Δημοσιευμένο 23 Αυγούστου 2015 Ποσοι απ'αυτους που ακουγαν το τελος ηξεραν πως ειναι φωνη... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
cos_dr Δημοσιευμένο 23 Αυγούστου 2015 Share Δημοσιευμένο 23 Αυγούστου 2015 Ποσοι απ'αυτους που ακουγαν το τελος ηξεραν πως ειναι φωνη... Εγω το ηξερα. :-) Πιανίστας, Διδάκτωρ Γιουροβιζιονολογίας με εξειδίκευση στα ΣΥΝΘΕΣΑ'ΙΖΕΡ Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Κουφη Λεοπαρδαλη Δημοσιευμένο 23 Αυγούστου 2015 Share Δημοσιευμένο 23 Αυγούστου 2015 Μειοψηφια. ;) Βαζω στοιχημα οι περισσοτεροι σκεφτηκαν συνθ οπως λεει και ο RayDTutto. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
cos_dr Δημοσιευμένο 23 Αυγούστου 2015 Share Δημοσιευμένο 23 Αυγούστου 2015 Μειοψηφια. ;) Βαζω στοιχημα οι περισσοτεροι σκεφτηκαν συνθ οπως λεει και ο RayDTutto. Καλα και εγώ τυχαία το γνώριζα από το omnisphere γι αυτό το ανέφερα. Στην κατηγορία Human voices, μεταξύ τενόρων, σοπράνο, χορωδιών κλπ. έχει και παραδοσιακές φωνές μεταξύ των οποίων και αυτή. Είχε και επεξήγηση από που προέρχεται κσι έτσι το ήξερα. Το είχα googlarei κι όλας γιατί μου είχε κάνει εντύπωση πως ήταν αληθινή φωνή. Πιανίστας, Διδάκτωρ Γιουροβιζιονολογίας με εξειδίκευση στα ΣΥΝΘΕΣΑ'ΙΖΕΡ Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Κουφη Λεοπαρδαλη Δημοσιευμένο 23 Αυγούστου 2015 Share Δημοσιευμένο 23 Αυγούστου 2015 Οχι μονο αληθινη φωνη αλλα και αληθινος συγκερασμος! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργήστε λογαριασμό
Γραφτείτε στην παρέα μας. Είναι εύκολο!
Δημιουργία λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Σύνδεση