Vasmar Δημοσιευμένο 23 Αυγούστου 2015 Share Δημοσιευμένο 23 Αυγούστου 2015 Γεια και χαρα !! Ένα πολύ αγαπημένο μου κομμάτι . Είπα να δοκιμάσω την εκδοχή μου,ή τουλάχιστον αυτό που άκουγα στο κεφάλι μου,πάνω σε αυτό το standard.Εν τέλει του άλλαξα τα φώτα.Επίσης ,το καλοκαίρι η ακουστική μονοπωλεί το ενδιαφέρον μου,οπότε την χρησιμοποίησα εξ ολοκλήρου για το παρακάτω πόνημα. !! Καλή ακρόαση απανταχού αλήτες :) https://soundcloud.com/vasmar/nature-boy it's all about balance... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
nasokosm Δημοσιευμένο 23 Αυγούστου 2015 Share Δημοσιευμένο 23 Αυγούστου 2015 Εγραψες φιλαράκι,φρέσκιες ιδέες,laid back θέμα, τα σημεία με την ακουστική σκίζουν θα έπρεπε να τους έδινες παραπάνω χρόνο και ταυτόχρονα λιγότερο σόλο είχε groove και ήθελε κι άλλο :D Εισαι απο τους λίγους που κανουν μουσική εδω μεσα έστω και με covers μεις οι υπόλοιποι αναμασάμε τις νότες και τα λόγια.. Εξη χορδές και ειναι πολλές Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
akis_pan Δημοσιευμένο 23 Αυγούστου 2015 Share Δημοσιευμένο 23 Αυγούστου 2015 Παρα πολυ ωραιο,groovy και πρωτοτυπο.Πολυ με αρεσε! :) :) :) Μόνο ΘΡΑΣ... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
cos_dr Δημοσιευμένο 23 Αυγούστου 2015 Share Δημοσιευμένο 23 Αυγούστου 2015 Άξιος!!! Πιανίστας, Διδάκτωρ Γιουροβιζιονολογίας με εξειδίκευση στα ΣΥΝΘΕΣΑ'ΙΖΕΡ Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
gvour Δημοσιευμένο 23 Αυγούστου 2015 Share Δημοσιευμένο 23 Αυγούστου 2015 Εξαιρετικο Μπιλ! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
mitsosgroove Δημοσιευμένο 23 Αυγούστου 2015 Share Δημοσιευμένο 23 Αυγούστου 2015 Εξαιρετικό με feeling και στυλ!!! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Vasmar Δημοσιευμένο 28 Αυγούστου 2015 OP Share Δημοσιευμένο 28 Αυγούστου 2015 Χαίρομαι πολύ που το βρήκατε ενδιαφέρον ! Στριφογυρνούσε μήνες στο κεφάλι μου το κομμάτι και όταν αποφάσισα να το γράψω βγήκε αβίαστα αυτό. Πολύ hip hop ακούω τελευταία μάλλον.. ! ::) Cheers !!! it's all about balance... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
fusiongtr Δημοσιευμένο 29 Αυγούστου 2015 Share Δημοσιευμένο 29 Αυγούστου 2015 Βασίλη η μουσικότητα και η φαντασία σου περισσεύουν. :) Freud-Σαντές Ποιητής-Ερωαναλυτής PhD-SG Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
geodimitri Δημοσιευμένο 31 Αυγούστου 2015 Share Δημοσιευμένο 31 Αυγούστου 2015 Μου άρεσε πάρα πολύ...Πολύ ωραίος ήχος και παίξιμο! :) Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργήστε λογαριασμό
Γραφτείτε στην παρέα μας. Είναι εύκολο!
Δημιουργία λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Σύνδεση