lordm Δημοσιευμένο 14 Αυγούστου 2015 Share Δημοσιευμένο 14 Αυγούστου 2015 καλησπερα θα ηθελα να μου πειτε την γνωμη σας για esp κιθαρες ειναι καλες για ροκες,μεταλιες και σολιες? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
RayDTutto Δημοσιευμένο 14 Αυγούστου 2015 Share Δημοσιευμένο 14 Αυγούστου 2015 Ναι. When you will get good you will know. There is no guitar. There never was. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
lordm Δημοσιευμένο 14 Αυγούστου 2015 OP Share Δημοσιευμένο 14 Αυγούστου 2015 βρηκα τυχαια αυτη http://www.espguitars.com/products/13522-mh-2015-40th-anniversary?category_id=1965194-40th-anniversary-series ενα χιλιαρικου νομιζω,πιστευεις οτι τα λεφτα της αξιζουν? επισης αν γινετε προτεινετε μου μια κιθαρα esp χωρις τρεμολο Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
ex-VangelisV Δημοσιευμένο 14 Αυγούστου 2015 Share Δημοσιευμένο 14 Αυγούστου 2015 Για ποιο λογο ανοιξες νεο thread με τις ιδιες ερωτησεις που κανεις στο αλλο που ανοιξες πριν? ??? Επισης απο tele πως το γυρισες σε αλλο ειδος κιθαρας? Και ακομα αφου δεν ξερεις να παιζεις και δεν ξερεις τι θελεις γιατι ψαχνεις κιθαρες χιλιαρικου? Ειναι σα ν' αγοραζει καποιος που δεν ξερει να οδηγαει η ειναι νεος οδηγος Porsce και Ferrari Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
nick_ls Δημοσιευμένο 14 Αυγούστου 2015 Share Δημοσιευμένο 14 Αυγούστου 2015 Καλές μωρέ είναι και οι esp. Έχεις σκεφτεί όμως για Jackson; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
fusiongtr Δημοσιευμένο 14 Αυγούστου 2015 Share Δημοσιευμένο 14 Αυγούστου 2015 ειναι καλες για ροκες,μεταλιες και σολιες? βασικα 2η κιθαρα εχω ,εχω μια ibanez sa Συγγνώμη ρε παλικάρι, αλλά η Ibanez δεν είναι καλή για "ροκες,μεταλιες και σολιες"? Τι δεν σου κάθεται? Freud-Σαντές Ποιητής-Ερωαναλυτής PhD-SG Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
cigaret13 Δημοσιευμένο 14 Αυγούστου 2015 Share Δημοσιευμένο 14 Αυγούστου 2015 Εδώ είσαι...... Τέτοια είχε παλιά κι ο fusiongtr..... ;) Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
ex-VangelisV Δημοσιευμένο 14 Αυγούστου 2015 Share Δημοσιευμένο 14 Αυγούστου 2015 Εδώ είσαι...... Τέτοια είχε παλιά κι ο fusiongtr..... ;) επισης αν γινετε προτεινετε μου μια κιθαρα esp χωρις τρεμολο Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
fusiongtr Δημοσιευμένο 14 Αυγούστου 2015 Share Δημοσιευμένο 14 Αυγούστου 2015 Πάρε φίλε μου την κιθάρα σου, και πήγαινε σε κάποιον που παίζει αρκετά καλά το στυλ που σου αρέσει. Όταν σκεφτείς "ρε συ η κιθάρα μου είναι αυτή?" .... ΤΕΛΟΣ. Freud-Σαντές Ποιητής-Ερωαναλυτής PhD-SG Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
RayDTutto Δημοσιευμένο 15 Αυγούστου 2015 Share Δημοσιευμένο 15 Αυγούστου 2015 Πάρε φίλε μου την κιθάρα σου, και πήγαινε σε κάποιον που παίζει αρκετά καλά το στυλ που σου αρέσει. Όταν σκεφτείς "ρε συ η κιθάρα μου είναι αυτή?" .... ΤΕΛΟΣ. Έτσι. Αν έχει και κάναν καλό λαμπάτο σε βλέπω να μας έρχεσαι με ρωτήσεις για ενισχυτές. When you will get good you will know. There is no guitar. There never was. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργήστε λογαριασμό
Γραφτείτε στην παρέα μας. Είναι εύκολο!
Δημιουργία λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Σύνδεση