lordm Δημοσιευμένο 13 Αυγούστου 2015 OP Share Δημοσιευμένο 13 Αυγούστου 2015 παιδια σας ευχαριστω πολυ για τις απαντησεις σας μπορειτε να μου προτεινετε καποιες κιθαρες για ροκες και μεταλιες? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
cigaret13 Δημοσιευμένο 13 Αυγούστου 2015 Share Δημοσιευμένο 13 Αυγούστου 2015 μπορειτε να μου προτεινετε καποιες κιθαρες για ροκες και μεταλιες? Η καλύτερη πρόταση, φίλε lordm, είναι να πάρεις αγκαζέ κάποιον φίλο-γνωστό που κατέχει (κέρασέ τον μια μπύρα για τον κόπο του στο κάτω κάτω...) και να κάνετε μια κιθαρότσαρκα. 'Ο καθένας έχει το προσωπικό του γούστο, στυλ, οπτική γωνία και ανάγκες, οπότε καλό θα είναι να διαλέξεις μια κιθάρα που θα ανταποκρίνεται στο δικό σου γούστο. Πάντως, όπως αναφέρθηκαν, η Fender Am special Strat με διπλό στην γέφυρα και περισσότερο η Gibson SG είναι διαχρονικές αξίες στα είδη μουσικής που αναφέρεις ;) Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
odis13 Δημοσιευμένο 13 Αυγούστου 2015 Share Δημοσιευμένο 13 Αυγούστου 2015 Αν θες να παραμεινεις σε σχημα telecaster, περαν των 2 signature Squire που αναφεραμε υπαρχει και η Schecter PT. Ειναι αξιοπρεπεστατη κιθαρα, σε καλη τιμη και θα σε καλυψει (ηχητικα) και σε metal μονοπατια. http://www.thomann.de/gb/schecter_pt_bk.htm?sid=4c3d6e9c1841a2d98de39cb20d6dbbc9 Τωρα το κατα ποσο θα σε βολεψει το σχημα της telecaster για metal παιξιματα ειναι υποκειμενικο θεμα - εγω δεν εχω κανενα προβλημα, αλλοι ισως προτιμουν διαφορετικα σχηματα με πιο καθαρο access στα ψηλα ταστα. Ο μονος τροπος να εισαι σιγουρος ειναι να δοκιμασεις αρκετες κιθαρες απο τις διαφορες "σχολες" (ακομα και αν ειναι οργανα που δεν θα σε ενδιεφεραν για αγορα) ωστε να εχεις ενα γενικοτερο πλαισιο αναφορας και να δεις τι σε βολευει προσωπικα. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
fusiongtr Δημοσιευμένο 13 Αυγούστου 2015 Share Δημοσιευμένο 13 Αυγούστου 2015 κέρασέ τον μια μπύρα Πρόσεχε τι λες Φώτη. Κάποιοι για μια μπύρα .... ;D ;D ;D Κι εγώ SG προτείνω. Είναι τέλεια. Εύκολη πρόσβαση σε όλη την ταστιέρα, πανάλαφρη, και .... ΦΟΒΕΡΟΣ ήχος. Κάνει για όλα τα είδη, αν αλλάξεις γούστο πάλι θα σε καλύψει. Σου προτείνω να πάρεις την Gibson SG special faded, τα έχει όλα και συμφέρει (πολύ κάτω από χιλιάρικο). ;) Freud-Σαντές Ποιητής-Ερωαναλυτής PhD-SG Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
lordm Δημοσιευμένο 13 Αυγούστου 2015 OP Share Δημοσιευμένο 13 Αυγούστου 2015 απο esp ξερει καποιος? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
nick_ls Δημοσιευμένο 13 Αυγούστου 2015 Share Δημοσιευμένο 13 Αυγούστου 2015 Μπα.. Μόνο από Vespa ;D Εγώ ψηφίζω esp πάντως, αν το σκέφτεσαι σε σύγκριση με telecaster (για το σκοπό που τη θες). Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
noe13 Δημοσιευμένο 14 Αυγούστου 2015 Share Δημοσιευμένο 14 Αυγούστου 2015 χωρις να την εχω παιξει και βεβαια χωρις να εχω σχεση με το πωλητη,μου φαινεται αξιοπρεπης κ φτηνη λυση: http://smart.noiz.gr/details.php?id=222132 Slow must go on....!!!! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
darshan Δημοσιευμένο 14 Αυγούστου 2015 Share Δημοσιευμένο 14 Αυγούστου 2015 οι jim root (tele και strat) είναι φανταστικά όργανα. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργήστε λογαριασμό
Γραφτείτε στην παρέα μας. Είναι εύκολο!
Δημιουργία λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Σύνδεση