lordm Δημοσιευμένο 12 Αυγούστου 2015 OP Share Δημοσιευμένο 12 Αυγούστου 2015 παντα ηθελα μια telecaster για μαγνητες θα κοιταξω αφου πρωτα παρω μια πολυ καλη κιθαρα οπως αυτη ακουσει http://www.nakas.gr/NakasMusic/default.aspx?id=19&cId=1133&pId=74701 εχω ακουσει πολυ καλα πραγματα για αυτη την κιθαρα Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Zikfrid Δημοσιευμένο 12 Αυγούστου 2015 Share Δημοσιευμένο 12 Αυγούστου 2015 Χωρίς να είμαι ειδικός...μιας και πριν 1 μήνα πήρα την πρώτη μου tele (έχω και μια gibson και ήθελα να δω τη διαφορά) αν έχεις και το metal στο ρεπερτόριο σου τότε πήγαινει για την http://www.thomann.de/gr/fender_72_telecaster_deluxe_bk.htm που είδες στην αρχή μιας και έχει τους διπλούς μαγνήτες. Αλλιώς θα χρειαστείς σίγουρα πετάλια και άλλα για να βγάλεις τον ήχο του μεταλ (αν και αυτό είναι καθαρά στην αντίληψη του καθένα). Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
RayDTutto Δημοσιευμένο 12 Αυγούστου 2015 Share Δημοσιευμένο 12 Αυγούστου 2015 Για μέταλ είσαι εδώ: http://www.thomann.de/gr/fender_squier_john5_signature_tele.htm When you will get good you will know. There is no guitar. There never was. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
odis13 Δημοσιευμένο 13 Αυγούστου 2015 Share Δημοσιευμένο 13 Αυγούστου 2015 Και η Jim Root Telecaster φαινεται ενδιαφερον οργανο - υπαρχει η Squire εκδοση στα ιδια λεφτα με την John5 Squire και η αμερικανικη μεξικανικη με EMG μαγνητες λιγο πανω απο το χιλιαρικο. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
RayDTutto Δημοσιευμένο 13 Αυγούστου 2015 Share Δημοσιευμένο 13 Αυγούστου 2015 Ναι σωστά, την ξέχασα αυτή When you will get good you will know. There is no guitar. There never was. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Miltos23 Δημοσιευμένο 13 Αυγούστου 2015 Share Δημοσιευμένο 13 Αυγούστου 2015 Απτην στιγμη που εισαι σε ροκ μεταλ φαση, πιστευω οτι οι διπλοι μαγνητες ειναι μονοδρομος. Βεβαια αυτο που θα παρεις δεν θα θυμιζει στον ηχο τελεκαστερ, μονο το σχημα της θα εχει. Ωστοσο υπάρχουν μερικά θέματα που θα ήθελα να επισημανω: Δεν παρεχει ευκολη προσβαση στα τελευταια ταστα, ειδικα αν παιζεις με την κιθαρα "χαμηλα" Καποιους παικτες αναμεσα τους και γω δεν με βόλεψε το σχημα του σωματος που ειναι ετσι επιπεδο. Θα πρεπει να δοκιμασεις για να ξερεις αν σου κανει και κατα προτιμηση να την δοκιμασεις παιζοντας ορθιος. Αν παρεις τελε με μονους μαγνητες θα εχεις πολυ θορυβο. All the money of the world can't buy me Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
lordm Δημοσιευμένο 13 Αυγούστου 2015 OP Share Δημοσιευμένο 13 Αυγούστου 2015 δηλαδη αυτη εδω περα του jim root ειναι μια χαρα για σολα και για μεταλ? http://www.thomann.de/gr/fender_jim_root_telecaster_flat_white.htm Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
lordm Δημοσιευμένο 13 Αυγούστου 2015 OP Share Δημοσιευμένο 13 Αυγούστου 2015 επισης πεταλακια ετσι και αλλιως θα παρω Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
guitarunner Δημοσιευμένο 13 Αυγούστου 2015 Share Δημοσιευμένο 13 Αυγούστου 2015 Εγω ειμαι της αποψης πως αν ο "ήχος" σου ειναι μέταλ τοτε ΜΗΝ ξεκινας με τελεκαστερ οσο και αν σ'αρεσει εμφανισιακα..θα την υποτιμήσεις κατα κάποιο τροπο σαν κιθαρα και ειναι κριμα να δώσεις 1000 ευρω και με το που την παρεις να μπεις στη διαδικασια αλλαγης μαγνητων κλπ...η τελεκαστερ ειναι θρυλικη κιθαρα και θα σε βγαλει ΑΡΧΟΝΤΑ στα blues,στα rock,country κλπ...αν ομως θες μεταλ τοτε υπαρχουν απειρες προτασεις πρααγματικα ΚΟΡΥΦΑΙΩΝ ΟΡΓΑΝΩΝ στα 1000 ευρω.αν πας και για μεταχειρισμενο τοτε πραγματικα με 1000 παιρνεις απο gibson sg...μεχρι american deluxe strat με hss,prs,ibanez,κλπ..αν παλι επιμενεις για τελε τοτε classic vibe με κλειστια ματια...για να μεινει και κατι ωστε να αλλαξεις τους μαγνητες σου.παντως νομιζω πως ο καλυτερη επιλογη για τη περιπτωση σου θα ηταν strat με hss διαταξη Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
lordm Δημοσιευμένο 13 Αυγούστου 2015 OP Share Δημοσιευμένο 13 Αυγούστου 2015 το θεμα μου με τις stratocaster ειναι οτι εχουν τρεμολο αλλα εγω δεν θελω ακομα τρεμολο γιατι παιζω κομματια και σε αλλα κουρδισματα και δεν μπορω να ξεβιδωνω το lock και να ξεκουρδιζω(ειναι λιγο κουραστικο)για αυτο πρoτιμv κιθαρες χωρις floyd.... τωρα μπορει αν ειναι να βρω καμια esp Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργήστε λογαριασμό
Γραφτείτε στην παρέα μας. Είναι εύκολο!
Δημιουργία λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Σύνδεση