thomp Δημοσιευμένο 16 Σεπτεμβρίου 2015 Share Δημοσιευμένο 16 Σεπτεμβρίου 2015 les paul / chorus Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
thomp Δημοσιευμένο 16 Σεπτεμβρίου 2015 Share Δημοσιευμένο 16 Σεπτεμβρίου 2015 και πολυ νευρο στον αριστερο καρπο :D !!!!!!! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
teoteo Δημοσιευμένο 4 Οκτωβρίου 2015 Share Δημοσιευμένο 4 Οκτωβρίου 2015 πέτυχα το θέμα μέσω google και σκέφτηκα πως θα είναι κρίμα να μην γράψω την απάντηση μιας και την ξέρω o κύριος aenimal το πέτυχε (βέβαια κάνει μπαμ if you ask me), είναι ψηφιακό ring modulator εφφέ συγκεκριμένα της roland/korg/toneworks το οποίο υπάρχει (/υπήρχε?) στις αντίστοιχες πεταλιέρες και εφφέ αλλά δεν ξέρω αν υπάρχει το ίδιο ακριβώς και σε μονό πετάλι (τώρα που το σκέφτομαι δεν θα μου κανε έκπληξη αν υπάρχει κάτι αντίστοιχο και στην vox tonelab που βγήκε πολύ πιο μετά, αλλά η μνήμη δεν βοηθάει, πάνε και κάτι χρονάκια εδώ που τα λέμε...) επίσης δεν ξέρω αν υπάρχει κάτι εντελώς αντίστοιχο σε κιθαριστικό πετάλι σε κάποια άλλη εταιρεία όμως αν ρίξεις μια ματιά σε μηχανήματα εφφέ εκτός πεταλιών, σίγουρα θα το βρεις αφού είναι κλασσικό εφφέ (απλά δεν θα είναι έτοιμο εκεί, θα θέλει αρκετά περισσότερη παραμετροποίηση για να δώσει το ίδιο αποτέλεσμα που έχουν έτοιμο στις πεταλιέρες) αλλιώς με τα εφφέ που εύστοχα ανέφεραν οι φίλοι πιο πάνω και με αρκετό πειραματισμό μπορείς να πλησιάσεις σε ένα λίγο διαφορετικό αποτέλεσμα που θα έχει όμως παρόμοια αισθητική μην φαντάζεσαι ότι κανένας κιθαρίστας ασχολείται με το πόσο πιστά θα είναι τα εφφέ του στο live με τα εφφέ που έγραψε στην ηχογράφηση... (άχαχα, εδώ πέφτει γέλιο...) Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργήστε λογαριασμό
Γραφτείτε στην παρέα μας. Είναι εύκολο!
Δημιουργία λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Σύνδεση