Προς το περιεχόμενο

Καθαρισμός Κλασσικής-Ηλεκτρικής

JPD

Προτεινόμενες αναρτήσεις

χαχαχα γελασα με το μπουρι...

ναι εχετε δικιο ετσι ειναι..

απλα ενταξει ειμεθα απο τα βορεια εκ θεσσαλονικης οποτε μας εφυγε ενα μ παραπανω  :'(

το ζιπελαιο ρε παιδια δεν θα "στεγνωσει" την ταστιερα?

δεχομεθα και προτασεις για την αγορα και αλλων καθαριστικων αν κρινονται απαραιτητα...

βλεπω ενα της dunlop 65 cream of carnauba αυτο παλι τι ρολο βαραει?

Για το σωμα της κιθαρας ειναι και καλα :'(

το σαλιο δεν ενδεικνυται...γιατι θα χρειαστω πολυ σαλιο για να καθαρισω  :'(

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

χαχαχα γελασα με το μπουρι...

ναι εχετε δικιο ετσι ειναι..

απλα ενταξει ειμεθα απο τα βορεια εκ θεσσαλονικης οποτε μας εφυγε ενα μ παραπανω  :'(

το ζιπελαιο ρε παιδια δεν θα "στεγνωσει" την ταστιερα?

δεχομεθα και προτασεις για την αγορα και αλλων καθαριστικων αν κρινονται απαραιτητα...

βλεπω ενα της dunlop 65 cream of carnauba αυτο παλι τι ρολο βαραει?

Για το σωμα της κιθαρας ειναι και καλα :'(

το σαλιο δεν ενδεικνυται...γιατι θα χρειαστω πολυ σαλιο για να καθαρισω  :'(

Α δεν ήξερα, εγώ νόμιζα ότι είναι προνόμιο του Πειραιώτικου αξάν (εγώ αντί για "την παραπάνω πρόταση" λέω "τη μπαραπάνω πρόταση" φαντάσου ;D ;D ;D).

Το σάλιο είναι πασπαρτού. Δεν είπαμε βέβαια να την καθαρίσεις όλη φτύνοντας  :D αλλά αν σε κάποιο σημείο έχεις χοντρό πρόβλημα ξεκίνα σαλιώνοντας.

Το ζιπέλαιο ναι, θα στη στεγνώσει αλλά τελευταίο θα βάλεις το lemon oil, όχι το ζιπέλαιο. Προσωπικά μια πεντακάθαρη ταστιέρα μου φαίνεται "δύσκολη" τις πρώτες μέρες (έχει μια άισθηση αποστείρωσης), αλλά ανάμεσα στα δύο άκρα καλύτερα να είναι καθαρή...

τασκερα απο βουτυρο οπως αποκαλουμε μερικη

Eγώ πάντως παιδιά,από τότε που έμαθα για το σάλιο δεν έχω ξαναβάλει καθαριστικό στην ταστιέρα.Απίστευτη καθαριότητα και συντήρηση.

Τώρα,αν κάποιος δυσκολεύεται στην έκκριση,μπορεί να το δοκιμάζει κάθε φορά που αποτυγχάνει να παίξει κάτι. ;D

Δημιουργήστε λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργήστε λογαριασμό

Γραφτείτε στην παρέα μας. Είναι εύκολο!

Δημιουργία λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Σύνδεση
  • Δημοσιεύστε κάτι...

Τα cookies

Τοποθετήθηκαν cookies στην συσκευή σας για να είναι πιο εύκολη η περιήγηση στην σελίδα. Μπορείτε να τα ρυθμίσετε, διαφορετικά θεωρούμε πως είναι OK να συνεχίσετε. Πολιτική απορρήτου