ppanousos Δημοσιευμένο 8 Αυγούστου 2015 Share Δημοσιευμένο 8 Αυγούστου 2015 Χθες οπως προσπαθουσα να σηκωσω το stop tail της lespaul μου, μου εφυγε το κατσαβιδι και εκανε την ζημια που βλεπετε. Εχω δει καποια βιντεακια στο youtube με την τεχνικη της super glue και του κοπιδιου. Εχει κανεις να προτεινει κατι πριν καταφυγω σε επαγγελματια;(επαγγελματιας=money) :P Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
HellFire Δημοσιευμένο 8 Αυγούστου 2015 Share Δημοσιευμένο 8 Αυγούστου 2015 Καθαρισμα με ναφθα-ζιπελαιο, μασκαρισμα με χαρτοταινια γυρο απο την περιοχη και μετα CA glue, αφηνεις να στεγνωσει και τριβεις με γυαλοχαρτο 1000 και νερο, τελος γυαλισμα. Rest in Peace, Rest in Polaris! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
HellFire Δημοσιευμένο 8 Αυγούστου 2015 Share Δημοσιευμένο 8 Αυγούστου 2015 Να προλαβω να συμπληρωσω πριν το κανει καποιος αλλος ;D, οτι η πιθανωτητα να κανεις ζημια λογω ελλειψεις εμπειριας :-\, ειναι μεγαλη. Rest in Peace, Rest in Polaris! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
ppanousos Δημοσιευμένο 8 Αυγούστου 2015 OP Share Δημοσιευμένο 8 Αυγούστου 2015 Να συμπληρωσω οτι το ξερω :P και γιαυτο μαλλον θα το αναλαβουν πιο ειδικα χερια... Πιο φτηνα θα μου βγει παρα να κανω μεγαλυτερη ζημια Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργήστε λογαριασμό
Γραφτείτε στην παρέα μας. Είναι εύκολο!
Δημιουργία λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Σύνδεση