zeromancer Δημοσιευμένο 7 Αυγούστου 2015 Share Δημοσιευμένο 7 Αυγούστου 2015 το θέμα μάλλον θα πάει άπατο λόγω διακοπών αλλά δεν πειράζει. Έχω το παρακάτω PD. http://s732.photobucket.com/user/zeromance777/media/IMG_20150807_225701.jpg.html Το θέμα είναι οτι έχω πάρα πολύ έντονο θόρυβο με μορφή φυσήματος. Έλεγξα τον ενισχυτή μόνο του όλα ΟΚ. Έλεγξα κάθε πετάλι μόνο του, κάθε αλυσίδας ( FX LOOP και DIRECT ) και όλα ΟΚ. Μετά άρχισα να ελέγχω τα πετάλια προσθέτοντας ένα-ένα να δω τι γίνεται. Στην αλυσίδα του FX-LOOP όταν συνδέω το Eventide με το Strymon αρχίζει να γ...εται το σύμπαν. Δοκίμασα και με διαφορετικά, καινούργια καλώδια αλλά και πάλι τίποτα. Ξέρει κανείς τι μπορεί να συμβαίνει? ευχαριστώ Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
NoIzY Δημοσιευμένο 7 Αυγούστου 2015 Share Δημοσιευμένο 7 Αυγούστου 2015 Τι τροφοδοσία έχεις? One-spot τύπου? Κι αν ναι, πόσα, ένα ή δύο? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Έκτορας Δημοσιευμένο 7 Αυγούστου 2015 Share Δημοσιευμένο 7 Αυγούστου 2015 Με τί τα τροφοδοτείς, φίλε; Εκεί πάει η μεγαλύτερη υποψία μου. Και τα 2 είναι (πολύ) απαιτητικά πετάλια σε θέμα τροφοδοσίας και απαιτούν και μονωμένη τροφοδοσία. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
zeromancer Δημοσιευμένο 7 Αυγούστου 2015 OP Share Δημοσιευμένο 7 Αυγούστου 2015 ευχαριστώ για τις απαντήσεις σε πρώτη φάση παιδία το eventide έχει διαφορετικό τροφοδοτικό ( όχι το original αλλά συμβατό, γιατί αλλιώς θα έκανε θόρυβο απο μόνο του). το strymon είναι με 1 spot και μόνο του είναι οκ :( Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
NoIzY Δημοσιευμένο 7 Αυγούστου 2015 Share Δημοσιευμένο 7 Αυγούστου 2015 το strymon είναι με 1 spot και μόνο του είναι οκ :( Αν πάρεις ένα one-spot μόνο για την πάρτη του, θα σταματήσει ο θόρυβος? Για δοκίμασε. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Έκτορας Δημοσιευμένο 7 Αυγούστου 2015 Share Δημοσιευμένο 7 Αυγούστου 2015 Το Strymon μοιράζεται το 1-spot και με άλλα πετάλια; Αν ναι, εκεί είναι το πρόβλημά σου. Την πάτησα και εγώ με Strymon και 1-spot, όχι με θέμα θορύβου αλλά με άλλες ιδιοτροπίες που μου έκανε. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
zeromancer Δημοσιευμένο 7 Αυγούστου 2015 OP Share Δημοσιευμένο 7 Αυγούστου 2015 τι θέμα είναι ότι το έχω καιρό με αυτην την διάταξη αλλά τώρα μου έβγαλε το πρόβλημα...θα το δοκιμάσω όμως να δω τι γίνεται. έχω και δεύτερο 1-spot. και θα ενημερώσω Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
AuditoryDriving Δημοσιευμένο 8 Αυγούστου 2015 Share Δημοσιευμένο 8 Αυγούστου 2015 Κοιτα να είναι όλα όσα συνδέονται με καλώδια ήχου στην ίδια πρίζα (πεταλια, ενισχυτης, πισι αν στελνεις σε καρτα ηχου κτλ) δλδ να φευγουν ολα απο το ιδιο πολυμπριζο - αλλιώς μάλλον έχεις ground loop κλασικά :) Καλή τύχη και ενημέρωσε μας για το πώς πήγε :) Το Ξεκούρδιστο Πορτοκάλι Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
zeromancer Δημοσιευμένο 9 Αυγούστου 2015 OP Share Δημοσιευμένο 9 Αυγούστου 2015 Κοιτα να είναι όλα όσα συνδέονται με καλώδια ήχου στην ίδια πρίζα (πεταλια, ενισχυτης, πισι αν στελνεις σε καρτα ηχου κτλ) δλδ να φευγουν ολα απο το ιδιο πολυμπριζο - αλλιώς μάλλον έχεις ground loop κλασικά :) Καλή τύχη και ενημέρωσε μας για το πώς πήγε :) το δοκίμασα ρε συ και πάλι επιμένει και μου έχει σπάσει τα νεύρα. όσον αφορά παιδία για το να το δοκιμάσω με ξεχωριστό τροφοδοτικό θα το κάνω άλλα σε μια βδομαδούλα γιατι χρειάζομαι διακοπές...νόμιζα πως είχα ένα κάπου αλλά δεν το βρήκα Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Coolalekos Δημοσιευμένο 21 Αυγούστου 2015 Share Δημοσιευμένο 21 Αυγούστου 2015 Είχα και εγώ πρόβλημα θορύβου στα πετάλια με ένα daisy chain τροφοδοτικό. Το αντικατέστησα με ένα gator-8-bus αλλά τίποτα δεν άλλαξε. Στο τέλος έφτιαξα ένα τροφοδοτικό με απομονωμένες εξόδους και βρήκα την υγειά μου...είναι λίγο μεγάλο αλλά μου κόστισε 1/3 της τιμής ενός DC Brick ή ενός T-Rex. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργήστε λογαριασμό
Γραφτείτε στην παρέα μας. Είναι εύκολο!
Δημιουργία λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Σύνδεση