Guru npap Δημοσιευμένο 8 Αυγούστου 2015 Guru Share Δημοσιευμένο 8 Αυγούστου 2015 ήδη για το ξεκίνημα υπάρχει μια καταπληκτική σιφονιέρα με πεντελικό μάρμαρο στο πάνω μέρος, κληρονομιά από την γιαγιά της γυναίκας μου, ένα όρθιο Baldwin με επαρκώς κιτρινισμένα πλήκτρα και ένα λαμπάτο Telefunken ράδιο... έχει πέσει και σύρμα σε φίλους για hi fi με πρώτο feedback μία επιτραπέζια UHER μπομπίνα και αναμένω... στο τέλος θα κάνω σούμα και θα δω περί του πρακτέου, γιατί υλικό μπορεί να βρω, αλλά στο ταίριασμα είναι η "δύσκολη" μια και το κιτς καραδοκεί... 8) :) ΥΓ καλά η καρέκλα στη φωτό είναι όλα τα λεφτά... δεν μιλάω αν δεν ξέρω... η σιωπή (μου) είναι χρυσός (στην τσέπη του άλλου)... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Moderator LK Δημοσιευμένο 9 Αυγούστου 2015 OP Moderator Share Δημοσιευμένο 9 Αυγούστου 2015 γιατί υλικό μπορεί να βρω, αλλά στο ταίριασμα είναι η "δύσκολη" μια και το κιτς καραδοκεί... 8) :) Προσοχή μην μπλέξεις τις εποχές ;D ΥΓ καλά η καρέκλα στη φωτό είναι όλα τα λεφτά... κλασσικ . Αλλά μην περνάς στο ντούκου και τη ραφιέρα (Franco Albini/Milan): Christodoulos Kallianides (@kallianides_photography) • Instagram photos and videos Christodoulos Kallianides - YouTube Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργήστε λογαριασμό
Γραφτείτε στην παρέα μας. Είναι εύκολο!
Δημιουργία λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Σύνδεση