Moderator LK Δημοσιευμένο 5 Αυγούστου 2015 Moderator Share Δημοσιευμένο 5 Αυγούστου 2015 Τον ξέρει κανείς; Εϊναι καλός; Τον θέλω για να βάλω πάνω μπομπινοφωνον. http://www.radiomuseum.org/r/panasonic_ic_fet_fmam_4_channel_st.html Christodoulos Kallianides (@kallianides_photography) • Instagram photos and videos Christodoulos Kallianides - YouTube Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
audiokostas Δημοσιευμένο 5 Αυγούστου 2015 Share Δημοσιευμένο 5 Αυγούστου 2015 Αν τον έχεις τζάμπα, τότε (μόνο) καλός είναι. ;) Το "ατού" του ήταν το "quadrophonic". Λογικά δεν θα έχει πρόβλημα για μπομπινόφωνο. Δεν έχουν θόρυβο οι μαγνήτες. Απλά γκρινιάζουν όταν δεν παίζουν. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Moderator LK Δημοσιευμένο 5 Αυγούστου 2015 OP Moderator Share Δημοσιευμένο 5 Αυγούστου 2015 Αν τον έχεις τζάμπα, τότε (μόνο) καλός είναι. ;) Το "ατού" του ήταν το "quadrophonic". Λογικά δεν θα έχει πρόβλημα για μπομπινόφωνο. τζάμπα= 40 euro Christodoulos Kallianides (@kallianides_photography) • Instagram photos and videos Christodoulos Kallianides - YouTube Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
audiokostas Δημοσιευμένο 5 Αυγούστου 2015 Share Δημοσιευμένο 5 Αυγούστου 2015 τζάμπα= 40 euro Όπως είμαι σίγουρος ότι πολλάκις έχεις επισημάνει στους πελάτες σου, η καλύτερη συμβουλή είναι αυτή που τους δίνεις πριν την πράξη. Με γειες παρόλα αυτά. Δεν έχουν θόρυβο οι μαγνήτες. Απλά γκρινιάζουν όταν δεν παίζουν. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
gdevelek Δημοσιευμένο 5 Αυγούστου 2015 Share Δημοσιευμένο 5 Αυγούστου 2015 Λάκη δες και τις αγγελίες σε avsite.gr & avclub.gr, μπορεί να βρεις κάτι πολύ καλύτερο για π.χ. 80Ε και νομίζω θα αξίζει να το προτιμήσεις. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Moderator LK Δημοσιευμένο 5 Αυγούστου 2015 OP Moderator Share Δημοσιευμένο 5 Αυγούστου 2015 will do! Christodoulos Kallianides (@kallianides_photography) • Instagram photos and videos Christodoulos Kallianides - YouTube Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Guru npap Δημοσιευμένο 5 Αυγούστου 2015 Guru Share Δημοσιευμένο 5 Αυγούστου 2015 Technics v620 mark ιι 40 € αν υπάρχει και είναι όντως λειτουργικός βούτα τον... τα 40 είναι πολύ καλή τιμή... http://www.xe.gr/search?Item.master_subtype=116524&Item.master_type=114638&System.item_type=xe_stelexos&Transaction.price.to=70&Transaction.type_channel=117518 δεν μιλάω αν δεν ξέρω... η σιωπή (μου) είναι χρυσός (στην τσέπη του άλλου)... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Moderator LK Δημοσιευμένο 5 Αυγούστου 2015 OP Moderator Share Δημοσιευμένο 5 Αυγούστου 2015 Θέλω και την 70ντηλα και στην μούρη Νικ, να ματσαρει . Christodoulos Kallianides (@kallianides_photography) • Instagram photos and videos Christodoulos Kallianides - YouTube Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Guru npap Δημοσιευμένο 5 Αυγούστου 2015 Guru Share Δημοσιευμένο 5 Αυγούστου 2015 αμ Λάκη μ'... τώρα βάζεις δύσκολα... βινταζιά και να "παίζει" ευπρεπώς (όχι μόνο να ναι λειτουργικός) σε αυτά τα λεφτά θέλει τύχη να βρεθεί... ;) δεν μιλάω αν δεν ξέρω... η σιωπή (μου) είναι χρυσός (στην τσέπη του άλλου)... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Guru npap Δημοσιευμένο 5 Αυγούστου 2015 Guru Share Δημοσιευμένο 5 Αυγούστου 2015 αν ανέβεις προς το κατοστάρικο υπάρχει και αυτός... τώρα τι θα παίζει δεν ξέρω, αλλά είναι κούκλος και πιο vintage πεθαίνεις.... ;D ;D ;D http://www.xe.gr/search?Item.master_subtype=116524&Item.master_type=114638&System.item_type=xe_stelexos&Publication.freetext=denon&Transaction.price.from=100&Transaction.price.to=100 δεν μιλάω αν δεν ξέρω... η σιωπή (μου) είναι χρυσός (στην τσέπη του άλλου)... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργήστε λογαριασμό
Γραφτείτε στην παρέα μας. Είναι εύκολο!
Δημιουργία λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Σύνδεση