johnwow13 Δημοσιευμένο 4 Αυγούστου 2015 Share Δημοσιευμένο 4 Αυγούστου 2015 Μπορεί να βοηθήσει κάποιος στο πως μπορώ να πλησιάσω τον ήχο που εχει το σόλο στο κομμάτι των defacto -μπαντάρα- "ολης της γης τα μυστικά" (2:18 σόλο): Εδώ live: Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
ierissiotis Δημοσιευμένο 4 Αυγούστου 2015 Share Δημοσιευμένο 4 Αυγούστου 2015 Μου μοιάζει με rat με κομμενο το tone της κιθαρας Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
kafetzis Δημοσιευμένο 4 Αυγούστου 2015 Share Δημοσιευμένο 4 Αυγούστου 2015 Πολύ στανταρ ήχος μου ακούγεται. Η γνωστή συνταγή --> Bridge humbucker μαγνήτης, λίγο drive του ενισχυτή και ένα tubescreamer μπροστά. Θα μπορούσε να είναι και rat, αλλά νομίζω οτι ο ήχος ακούγεται και λίγο(πολύ) αλλοιωμένος από το μικρόφωνο της κάμερας (εξού και η μουντίλα...) Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
ex-VangelisV Δημοσιευμένο 4 Αυγούστου 2015 Share Δημοσιευμένο 4 Αυγούστου 2015 Αν και στο δευτερο βιντεο που ειναι live παιζει με αλλη κιθαρα, στο πρωτο που ειναι η στουντιο ηχογραφηση υπεθεσα εκ πρωτης οτι ακουγα bridge humbucker απο SG. Ακομα και ετσι να μην ειναι ειναι σχεδον σιγουρα br hum με gain γυρω στο 5 με 6 στον ενισχυτη και ισως καποιο od. Και επειδη ο ηχος ειναι στρογγυλος εχει ανεβασμενα τα μεσαια Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργήστε λογαριασμό
Γραφτείτε στην παρέα μας. Είναι εύκολο!
Δημιουργία λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Σύνδεση