Επισκέπτης Δημοσιευμένο 5 Αυγούστου 2015 Share Δημοσιευμένο 5 Αυγούστου 2015 Πρωτοφανής τάξεως δήλωση.Ασε τις ειρωνειες. Αφου στο λεει. Ειναι τζαμπα. Δεν σου φταιει που δεν το πηρες χαμπαρι τοσα χρονια.... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
marathon Δημοσιευμένο 5 Αυγούστου 2015 Share Δημοσιευμένο 5 Αυγούστου 2015 Πρωτοφανούς τάξεως δήλωση. Προτείνω αργία στο φόρουμ για 48 ώρες, ώστε κάθε αναγνώστης να στοχαστεί τα σοφά τούτα λόγια. δεν έχεις δίκιο...εγώ πρόλαβα και πήρα τζάμπα 2 κιλά... ;) Μαραθώνιος Εναλλακτική Σχολή Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Επισκέπτης Δημοσιευμένο 5 Αυγούστου 2015 Share Δημοσιευμένο 5 Αυγούστου 2015 εγώ πρόλαβα και πήρα τζάμπα 2 κιλά... ;)Φετα? ;D Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
trolley Δημοσιευμένο 5 Αυγούστου 2015 Share Δημοσιευμένο 5 Αυγούστου 2015 Ασε τις ειρωνειες. Αφου στο λεει. Ειναι τζαμπα. Δεν σου φταιει που δεν το πηρες χαμπαρι τοσα χρονια.... Αργία είπαμε ρε αχάριστα όντα. δεν έχεις δίκιο...εγώ πρόλαβα και πήρα τζάμπα 2 κιλά... ;) Καλά, εσύ έλα να στοχαστούμε μαζί. Θα είναι και ο Τσελεμεντές. Mea Culpa Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
roussos Δημοσιευμένο 5 Αυγούστου 2015 Share Δημοσιευμένο 5 Αυγούστου 2015 A! Τωρα καταλαβα! Ειστε εξυπνοι! Περα απο τις ειρωνιες που επιβεβαιωνουν αυτα που ειπα στην αρχη για τους Ελληνες, εχετε κατι αλλο να πειτε ή απλα θα ζηλευτε αυτον που θελει να κανει κατι; Αγάπη μου, χρειάζομαι τις κιθάρες μου, όπως εσυ τα παπούτσια σου. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
marathon Δημοσιευμένο 5 Αυγούστου 2015 Share Δημοσιευμένο 5 Αυγούστου 2015 Φετα? ;D μάρκετινγ...του πάμε να μου βάλει και μισό διαφήμιση...αλλά του είχε τελειώσει 8) :'( Μαραθώνιος Εναλλακτική Σχολή Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
marathon Δημοσιευμένο 5 Αυγούστου 2015 Share Δημοσιευμένο 5 Αυγούστου 2015 A! Τωρα καταλαβα! Ειστε εξυπνοι! Περα απο τις ειρωνιες που επιβεβαιωνουν αυτα που ειπα στην αρχη για τους Ελληνες, εχετε κατι αλλο να πειτε ή απλα θα ζηλευτε αυτον που θελει να κανει κατι; αγαπητέ (άσχετε) νέε...το ξεκινήσαμε 10 χρόνια πριν από αυτόν www.customshop.gr με το δολάριο στο 1,40-1,60....το διασκεδάσαμε....και κονομήσαμε!!!! ;D Μαραθώνιος Εναλλακτική Σχολή Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
trolley Δημοσιευμένο 5 Αυγούστου 2015 Share Δημοσιευμένο 5 Αυγούστου 2015 A! Τωρα καταλαβα! Ειστε εξυπνοι! Περα απο τις ειρωνιες που επιβεβαιωνουν αυτα που ειπα στην αρχη για τους Ελληνες, εχετε κατι αλλο να πειτε ή απλα θα ζηλευτε αυτον που θελει να κανει κατι; Με όλο το σεβασμό, δεν παύεις καλύτερα; Ούτως ή άλλως η αξία της προηγούμενης δηλωσής σου είναι τέτοια που δύσκολα θα καταφέρεις να φτάσεις στο μέλλον το ίδιο επίπεδο. Mea Culpa Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
roussos Δημοσιευμένο 5 Αυγούστου 2015 Share Δημοσιευμένο 5 Αυγούστου 2015 Μπα, οχι, δεν ειμαι ασχετος με τις επιχειρησεις και το μαρκετινγκ, απλα το δικο σου υλικο μαλλον δεν ηταν τοσο καλο ωστε να προχωρησει.. βεβαια τοτε δεν ειχες νετ για τσαμπα προωθηση, αλλα και παλι... Αγάπη μου, χρειάζομαι τις κιθάρες μου, όπως εσυ τα παπούτσια σου. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
trolley Δημοσιευμένο 5 Αυγούστου 2015 Share Δημοσιευμένο 5 Αυγούστου 2015 Μπα, οχι, δεν ειμαι ασχετος με τις επιχειρησεις και το μαρκετινγκ, απλα το δικο σου υλικο μαλλον δεν ηταν τοσο καλο ωστε να προχωρησει.. βεβαια τοτε δεν ειχες νετ για τσαμπα προωθηση, αλλα και παλι... Είχα άδικο τελικά. Συνέχισε, παρακαλώ, είναι φανερό ότι υπάρχει ακόμη περισσότερο χρυσάφι. Mea Culpa Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργήστε λογαριασμό
Γραφτείτε στην παρέα μας. Είναι εύκολο!
Δημιουργία λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Σύνδεση