Spyros Delta Δημοσιευμένο 31 Ιουλίου 2015 Share Δημοσιευμένο 31 Ιουλίου 2015 Φρεσκο σημερινο Ακουστε το πριν το κατεβασουν. :) Ειναι μια ημιτελης (λειπουν τουλαχιστον τα keyboards) διασκευη πανω στο Chameleon του Herbie Hancock, στα πλαισια του "παιζω και μαθαινω" programming στο PC. Δεχομαι αλυπητα σχολια και για την κιθαρα, που απλα κουμπωσα (σε ενα ηχο για pat travers που ειχα φτιαξει) και επαιξα one take οτι μου κατεβηκε ισα ισα για να το ακουσω, αφου δεν ημουν για πολλα πολλα μετα το αλληθώρισμα με το programming. Υποσχομαι οταν ηρεμησω να παιξω κατι της προκοπης, αφου για αυτο το εστησα το κομματι και να το ξανανεβασω. Spyros Delta - YouTube - https://www.facebook.com/spyros.delta Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Jazzjoker Δημοσιευμένο 31 Ιουλίου 2015 Share Δημοσιευμένο 31 Ιουλίου 2015 Τι λες τώρα; Έκατσες και έγραψες όλη την ενορχήστρωση απ' το μηδέν; Αξιοθαύμαστο. Και τα τύμπανα εξαιρετικά και τα πνευστά και οι κιθάρες σούπερ. Ειδικά αυτό το programming στα τύμπανα δεν μπορώ να το κάνω ούτε στα όνειρά μου. Ενωμοτάρχης Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Τρώμε κάτι και συνεχίζουμε Δημοσιευμένο 31 Ιουλίου 2015 Share Δημοσιευμένο 31 Ιουλίου 2015 Ωραιότατος αγαπητέ μου. Και τα πνευστά με παρουσία. Και αρμονία πρέπουσα,ορθή. Το μπούχτισες κιθαριστικώς. Φτάνει. ;D Εύγε σου ! Νομίζω ότι του είχαμε αλλάξει τα φώτα με την καλή έννοια στην μάζωξη στην Καλλιθέα. www.sonicspace.gr Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Κουφη Λεοπαρδαλη Δημοσιευμένο 31 Ιουλίου 2015 Share Δημοσιευμένο 31 Ιουλίου 2015 Πολυ ωραιος ρυθμος που βοηθιεται και απ'την πενια σου. Ειδικα ο τονος της κιθαρας μου αρεσε, μου προξενησε υποβρυχια συναισθησια. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
cos_dr Δημοσιευμένο 31 Ιουλίου 2015 Share Δημοσιευμένο 31 Ιουλίου 2015 Φρεσκο σημερινο Ακουστε το πριν το κατεβασουν. :) χαχαχαχχα Απολαυστικότατο, sir!!!! Ολα ειναι σούπερ, όντως τα ντουμπανα ξεχωρίζουν. Πιανίστας, Διδάκτωρ Γιουροβιζιονολογίας με εξειδίκευση στα ΣΥΝΘΕΣΑ'ΙΖΕΡ Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Dinosp Δημοσιευμένο 31 Ιουλίου 2015 Share Δημοσιευμένο 31 Ιουλίου 2015 Καταπληκτικό!! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
chris gti Δημοσιευμένο 31 Ιουλίου 2015 Share Δημοσιευμένο 31 Ιουλίου 2015 Εξαιρετικό, τρομερό, φοβερο. Τέλειο για πρώτο πρωινό καλοκαιρινό άκουσμα. Μπράβο και ευχαριστώ. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
hyperpanos Δημοσιευμένο 31 Ιουλίου 2015 Share Δημοσιευμένο 31 Ιουλίου 2015 Τρομερός ;) όχι άλλο κάρβουνο!!! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Superfunk Δημοσιευμένο 31 Ιουλίου 2015 Share Δημοσιευμένο 31 Ιουλίου 2015 Μπραβο ρε Σπυρο,εκτος του αψογου παιξιματος εκανες και ΠΑΡΑΓΩΓΑΡΑ! www.soundcloud.com/superfunk12 https://superfunk12.wordpress.com/ Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
RayDTutto Δημοσιευμένο 31 Ιουλίου 2015 Share Δημοσιευμένο 31 Ιουλίου 2015 Δεν φτάνει που παίζεις όπως παίζεις, τώρα ηχογραφείς και όπως ηχογραφείς... Στα τύμπανα όμως μας κούφανες τελείως. Δεν μπορώ να πιστέψω ότι τα εγραψες με programming. Πες μου ότι δούλεψες σε κάποια patterns τουλάχιστον... Please... When you will get good you will know. There is no guitar. There never was. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργήστε λογαριασμό
Γραφτείτε στην παρέα μας. Είναι εύκολο!
Δημιουργία λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Σύνδεση