fusiongtr Δημοσιευμένο 28 Ιουλίου 2015 Share Δημοσιευμένο 28 Ιουλίου 2015 Έχω τεράστιο προσωπικό θέμα με τις κατσαρίδες από παλιά. Από το 2007, στο σπίτι που μένω, δεν είχα καμία συνάντηση με κάποια (ευτυχώς). Μέχρι πριν μια ώρα. Βγήκα ο άνθρωπας στο μπαλκόνι να πιω μια μπύρα, και .... δίπλα στην μπύρα μου, πάνω στο τραπέζι του μπαλκονιού, βλέπω ένα τέρας. Μεγάλο σαν αρνί και μαύρο. Τρέχω έντρομος μέσα, βρίσκω μια σαγιονάρα, και της την πετάω (σιγά μη την πετύχαινα). Τρέχει και εξαφανίζεται. Μετά από κανένα μισάωρο, και αφού έχω ελέγξει τα πάντα, ξαναβγαίνω (καίγομαι μέσα) να συνεχίσω. Μου περνάει από το μυαλό να ελέγξω το τραπεζομάντηλο του τραπεζιού στο μπαλκόνι και το τινάζω. Νάτο το τέρας, τρέχει και εγώ οπλισμένος με το φλίτ την κυνηγάω φωνάζοντας "θα σε σκίσω μωρή γ@μ%^&όλα". Μετά από φοβερό φλιτάρισμα, τρελαίνεται και πετάει καταπάνω μου μπαίνοντας μέσα στο σπίτι. Ουρλιάζω "γ@μώ το μ%^ί της μ@ν@ς σου" και ακούω από τα γύρω σπίτια "τι έγινε ρε παιδιά?" Πισωπατώντας, γλυστράω σ' ένα χαλάκι, μου γυρίζει ο γοφός στο αριστερό πόδι (είναι φρικτός ο πόνος παιδιά), σκάω με το δεξί χέρι και πόδι στην γωνία του τραπεζιού στο σαλόνι (γεμίζει ο τόπος αίματα, και μου γυρνάει το δεξί γόνατο), και την ξαναβλέπω έξω να σπαρταράει. Ακόμα σπαρταράει, την λυπάμαι μα δεν μπορώ να την σκοτώσω. Freud-Σαντές Ποιητής-Ερωαναλυτής PhD-SG Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Dinosp Δημοσιευμένο 28 Ιουλίου 2015 Share Δημοσιευμένο 28 Ιουλίου 2015 ;D ;D ;D Έλεγα να την κάνω... Αλλα κάτι τέτοια με επαναφέρουν στην τάξη... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
cos_dr Δημοσιευμένο 28 Ιουλίου 2015 Share Δημοσιευμένο 28 Ιουλίου 2015 μια κατσαρίδα ψόφια, να τη σκοτώσω δεν μπορώ, να φυγω δεν μ' αφηνει. Πιανίστας, Διδάκτωρ Γιουροβιζιονολογίας με εξειδίκευση στα ΣΥΝΘΕΣΑ'ΙΖΕΡ Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
fusiongtr Δημοσιευμένο 28 Ιουλίου 2015 OP Share Δημοσιευμένο 28 Ιουλίου 2015 Μ' αρέσει που κάνετε τους μάγκες. ;D ;D ;D Τα ' χω παίξει από τον πόνο, αν έχετε ανάλογες εμπειρίες ... χώστε. Freud-Σαντές Ποιητής-Ερωαναλυτής PhD-SG Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Dinosp Δημοσιευμένο 28 Ιουλίου 2015 Share Δημοσιευμένο 28 Ιουλίου 2015 ΦΑζιε, αν έχεις θέμα με τον πόνο να σου στείλουμε την Ταμάρα να στον γειανει... (Γειανει λαιμαι, οχι Γιανη) Just let us know Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
fusiongtr Δημοσιευμένο 28 Ιουλίου 2015 OP Share Δημοσιευμένο 28 Ιουλίου 2015 Ντίνο μου για την ώρα ... απλά δεν μπορώ να περπατήσω. Με τσάκισε η ρουφιάνα. ;D ;D ;D Freud-Σαντές Ποιητής-Ερωαναλυτής PhD-SG Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Moderator harilatron Δημοσιευμένο 28 Ιουλίου 2015 Moderator Share Δημοσιευμένο 28 Ιουλίου 2015 Είναι ανάσκελα και κουνάει τα πόδια? (Πρόσεχε, μπορεί να μπλοφάρει) Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
cos_dr Δημοσιευμένο 28 Ιουλίου 2015 Share Δημοσιευμένο 28 Ιουλίου 2015 δεν ηθελα να φανω αναισθητος για τον πονο σου. I am so sorry. Μην ανησυχεις. Αν καταλαβα καλα σου γυρισε λιγο ο μεγαλος γλουτιαίος, δεν ειναι τιποτα, πιθανων αυριο να πονας λιγο χειροτερα, απο πιθανη θλαση. χαχαχαχαχαχαχα Anyway με κατσαριδα ενα θυμαμαι. Μια φορα εκανα την αναγκη μου στην τουαλετα ενος ξενοδοχειου στο Κιατο, μικροτερος, πρεπει να ημουν 21-22 και ερχεται μια κατσαριδα μπροστα μου, βγαζω τη σαγιοναρα, την δινω μια και ......... αρχιζει ρε παιδια να βγαζει ενα ηχο σαν να ξεφυσαει, δυνατα με λιγο σφυριγμα. Δεν ειχε πεθανει. την αφησα λιγο, της δινω αλλη μια και τερμα. Αλλα ειχε πολυ πλακα οπως το εκανε. Το λεω στην τοτε κοπελα μου βγαινοντας εξω και γελαγε. Σιγα μου λεει μην ελεγε και το πατερ ημων. Εγω ομως ελεγα αληθεια. χαχαχαχαχααχαχαχαχα Πιανίστας, Διδάκτωρ Γιουροβιζιονολογίας με εξειδίκευση στα ΣΥΝΘΕΣΑ'ΙΖΕΡ Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Dinosp Δημοσιευμένο 28 Ιουλίου 2015 Share Δημοσιευμένο 28 Ιουλίου 2015 Είναι ανάσκελα και κουνάει τα πόδια? (Πρόσεχε, μπορεί να μπλοφάρει) Καλά τα λέει ο Χάρι Πρόσεχε γιατι μπορεί να στέλνει σήματα στους συντρόφους της για βοήθεια... Κλειδαμπαρωσε για καμία βδομάδα νασαι σίγουρος Η Ταμάρα σπεύδει για βοήθεια... Μου είπε οτι δεν χρειάζεται να περπατήσεις - ούτε καν να είσαι όρθιος (εκτός αν έτσι γουστάρεις) ;D ;D ;D Υπομονή Στρατο Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
fusiongtr Δημοσιευμένο 28 Ιουλίου 2015 OP Share Δημοσιευμένο 28 Ιουλίου 2015 Είναι ανάσκελα και κουνάει τα πόδια? (Πρόσεχε, μπορεί να μπλοφάρει) Έτσι ακριβώς. Αυτό φοβάμαι κι εγώ. Freud-Σαντές Ποιητής-Ερωαναλυτής PhD-SG Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργήστε λογαριασμό
Γραφτείτε στην παρέα μας. Είναι εύκολο!
Δημιουργία λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Σύνδεση