Προς το περιεχόμενο

Capital controls και αγορες απο ιντερνετ (κυριως thomman.de)

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Εγω πάντως δεν καταλαβαίνω γιατι ειναι κακό το να εχεις μαζέψει μπαμπάκια στην Αμερική

Προσωπικά εχω μαζέψει σταφύλια στις Αρχάνες, βερύκοκα στο Κιατο και ντομάτες στην Ανδραβιδα (αλλα οχι φιρίκια στο Πήλιο) - και μάλιστα σε εποχές που δεν ειχαμε capital controls (για να μην ξεφεύγω απο το θεμα)

Εντάξει, δούλευα 12 ώρες τη μέρα, αλλα πρεπει να ντρέπομαι?

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

• Απαντήσεις 497
  • Πρώτη
  • Τελευταία

Περισσότερες συμμετοχές

Περισσότερες συμμετοχές

καλό καλοκαίρι και όπως και δήποτε βρείτε λίγο χρόνο (και χρήμα Sad ) να ξεφύγετε από την παράνοια Smiley

με 420/εβδομαδα μεχρι Σαλαμινα πας και γυρνας πισω μαυρος απο τα πετρελαια,αλλα θα μου πεις απο το να εισαι στο ΝΟΙΖ και τα διαβαζεις μαλακιες καλυτερα ειναι.... ;D

Εγω πάντως δεν καταλαβαίνω γιατι ειναι κακό το να εχεις μαζέψει μπαμπάκια στην Αμερική

Προσωπικά εχω μαζέψει σταφύλια στις Αρχάνες, βερύκοκα στο Κιατο και ντομάτες στην Ανδραβιδα (αλλα οχι φιρίκια στο Πηλίο) - και μάλιστα σε εποχές που δεν ειχαμε capital controls (για να μην ξεφεύγω απο το θεμα)

Εντάξει, δούλευα 12 ώρες τη μέρα, αλλα πρεπει να ντρέπομαι?

Στη Νεα Υορκη που ζουσα δεν εχει μπαμπακια...(εχει ομως ψαραγορες και σκυλαδικα τα οποια τιμησα με την...... εργατικη μου δυναμη για 5 ολοκληρα  ετη  ;D) μπαμπακια εχει στο νοτο ...ισως ο.."καλλιτεχνης" που αναφερει οτι δουλευα στα μπαμπακια παρασυρθηκε απο το ΕΚΠΛΗΚΤΙΚΟ ΤΑΛΕΝΤΟ μου στη μουσικη και με μπερδεψε με τον MUDDY WATERS.  ::)

www.soundcloud.com/superfunk12

https://superfunk12.wordpress.com/

με 420/εβδομαδα μεχρι Σαλαμινα πας και γυρνας πισω μαυρος απο τα πετρελαια,αλλα θα μου πεις απο το να εισαι στο ΝΟΙΖ και τα διαβαζεις μαλακιες καλυτερα ειναι.... ;D

οφφτοπικ

Είναι σοκαριστικό το πόσο κοστίζουν οι διακοπές ακόμη και σε μικρά χωριά μακριά απο τουριστικά μεγαλεία αλλά επίσης είναι σοκαριστικό το πόσο καλό σου κάνουν. Αυτή τη φορά δεν είχα μαζί μου ούτε λαπτοπ ουτε ταμπλετ περα απο ενα κινητό με σπασμένη οθόνη. Έβλεπα να mail μου μια φορά τη μέρα. Και αυτό ήταν.  ;D

Οι παραλίες ήταν ως επι το πλείστον πολύ καθαρές. Τουρίστες λίγοι εξαιτιάς της κατάστασης με τα CC, κατι το οποίο προσέθετε πάντως στην δικιά μου ηρεμία οπότε δεν παραπονιέμαι. Βέβαια το μέρος που πάμε πλέον διακοπές είναι εξαιρετικά όμορφο και ήσυχο :)

/οφφτοπικ

Το Ξεκούρδιστο Πορτοκάλι

οφφτοπικ

Είναι σοκαριστικό...

Αυτα τα οφφτοπικ ειναι η μάστιγα του φόρουμ...  

Κανείς δεν σέβεται τον ΟΡ και αυτο ειναι απογοητευτικό...

Τα πράγματα έχουν εκφυλιστεί πλήρως...

Βλέπουμε αδμιν να παραιτούνται στο πρώτο εσπρέσο σχόλιο (Samy) και άλλους (Hari) να φέρνουν όλη την εσπρέσο εκδρομή στο κυρίως φόρουμ και να πιάνουν τις ξαπλώστρες του sfaku (αλήθεια που ειναι ο cos_gr?)

Γενικά, έχουν χαθεί οι βεβαιότητες, τα σταθερά σημεία αναφοράς... ΠαραπΕουμε...

Το μόνο που μένει ειναι να δούμε τον τρόλεϊ να φεύγει σε άδεια...

ΥΣ. Πάνο, ανησυχώ... Εισαι καλα?

Αυτα τα οφφτοπικ ειναι η μάστιγα του φόρουμ...  

Κανείς δεν σέβεται τον ΟΡ και αυτο ειναι απογοητευτικό...

Τα πράγματα έχουν εκφυλιστεί πλήρως...

Βλέπουνε αδμιν να παραιτούνται στο πρώτο εσπρέσο σχόλιο (Samy) και άλλους (Hari) να φέρνουν όλη την εσπρέσο εκδρομή στο κυρίως φόρουμ και να πιάνουν τις ξαπλώστρες του sfaku (αλήθεια που ειναι ο cos_gr?)

Γενικά, έχουν χαθεί οι βεβαιότητες, τα σταθερά σημεία αναφοράς... παραπΕουμε...

Το μόνο που μένει ειναι να δούμε τον τρόλεϊ να φεύγει σε άδεια...

χαχαχαχ επιτρέψτε μου τότε να κάνω ενα restructuring :

CC -> λίγοι τουρίστες -> ηρεμία ->  ευκαιρία για καλές διακοπές :)

Το Ξεκούρδιστο Πορτοκάλι

Σήμερα ήμουν στο κέντρο και ήθελα να σε πάρω τηλ, να σε ρωτήσω για το ποια είναι η καλή μετάφραση για το "Σμήνος", αν υπάρχει. Δεν είχα τηλ. βέβαια, αλλά πες αν θέλεις. Όσο για άδεια, δεν το βλέπω φέτος. Περιμένω δε την απάντηση του Νοιζυ με τον οποίο συζητάγαμε χθες.

Peace.

Mea Culpa

• Moderator

...

CC -> λίγοι τουρίστες -> ηρεμία ->  ευκαιρία για καλές διακοπές :)

Μια θετική σκέψη: Να βάζουμε CC κάθε χρόνο Μάιο-Οκτώβριο να ηρεμούμε. :)

Μια θετική σκέψη: Να βάζουμε CC κάθε χρόνο Μάιο-Οκτώβριο να ηρεμούμε. :)

Μια υπερ-θετική σκέψη : Δεκέμβριος, όχι πετρέλαιο, ευκαιρία για σεξ.

Mea Culpa

Δεν είχα τηλ. βέβαια, αλλά πες αν θέλεις.

Δεν εχει τηλεφωνο ο Ντινος,επικοινωνει με την καρδια και την ανθρωπια του αριστερου.... ;D ;D ;D

Οταν βεβαια κοινωνικοποιηθει η Apple θα ειναι ο πρωτος που θα τσιμπισει τζαμπα Αϊφονι  ;D

www.soundcloud.com/superfunk12

https://superfunk12.wordpress.com/

Τώρα που λες για το βιβλίο, το χω παρει και ξεκίνησα να το διαβάζω, μονο που το άφησα δυο φορές, και μιας και ήταν μεγάλο, έπρεπε να ξαναδιαβάσω απο την αρχή... μετα απο καιρό.

...άσχετο...

Το σμήνος, εκδόσεις Καστανιώτη, μετάφραση Στεφανος Τζανετακος - 1000 σελίδες

Ειμαι στην 503 αλλα στην ίδια φάση με τον holystone

Αν θες στο δίνω εγώ - διότι τωρα με τα capital controls  ;D, οπως είπε και ο ΓΑΠ, θα δυσκολευτείς με το Amazon (ο μπαγασας, πως τον πιάνει τον παλμό του μέσου Έλληνα)

Τηλέφωνο σε πμ

Δεν εχει τηλεφωνο ο Ντινος,επικοινωνει με την καρδια και την ανθρωπια του αριστερου.... ;D ;D ;D

Οταν βεβαια κοινωνικοποιηθει η Apple θα ειναι ο πρωτος που θα τσιμπισει τζαμπα Αϊφονι  ;D

;D ;D ;D

Σιγά μην περιμένω τις κοινωνικοποιήσεις 

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημοσιεύστε κάτι...

Τα cookies

Τοποθετήθηκαν cookies στην συσκευή σας για να είναι πιο εύκολη η περιήγηση στην σελίδα. Μπορείτε να τα ρυθμίσετε, διαφορετικά θεωρούμε πως είναι OK να συνεχίσετε. Πολιτική απορρήτου