Προς το περιεχόμενο

Capital controls και αγορες απο ιντερνετ (κυριως thomman.de)

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Moderator

Ποια είναι η δύσκολη συζήτηση που αποφεύγω ρε παιδιά; Το αν πρέπει όλοι να έχουν ένα σπίτι και τα βασικά κι ότι το κράτος πρέπει αυτό να το διασφαλίζει; Δεν είναι αυτονόητο; Στην ανάγκη ας πάρει και τα λεφτά του σούπερφανκ που τα χει από τότενες που δούλευε σκληρά στην Αμερική μαζεύοντας πατάτες αν θυμάμαι καλά. Και τι να τα κάνει αυτός; Όλη μέρα στο νόιζ είναι και κωλοβαράει.

Τρολ  ;D

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

• Απαντήσεις 497
  • Πρώτη
  • Τελευταία

Περισσότερες συμμετοχές

Περισσότερες συμμετοχές

Έχει δίκιο ο admin - να, θα δώσω πρώτος το καλό παράδειγμα με τον φίλο Ατρεου κιας χάνει λάδια...

Ατρεου,

Θες να πάμε στο Μαξίμου, πάω

Θες Χαλκιδική για γαρίδες, πάω

Θες στου Τρολευ για βυσσινάδα, πάω

Θες να καθαρίσουνε την  πισίνα του Φαζιου, παω

Θες να κοινωνικοποιήσουμε την White Falcon του SF ............. Ε ΟΧΙ ΡΕ, ΔΕΝ ΠΑΩ - όλα έχουν τα όρια τους

Θες να κοινωνικοποιήσουμε την White Falcon του SF ............. Ε ΟΧΙ ΡΕ, ΔΕΝ ΠΑΩ - όλα έχουν τα όρια τους

σε ευχαριστω ειναι αλλωστε το μοναδικο σοβαρης αξιας περιουσιακο μου στοιχειο ,σπιτι δεν εχω,εξοχικο δεν εχω,θεση στο δημοσιο δεν εχω,αυτοκινητο δεν εχω,ρε μπας και ειμαι κομμουνιστης και δεν το εχω καταλαβει ?  

www.soundcloud.com/superfunk12

https://superfunk12.wordpress.com/

Να φάμε τα λεφτά του σουπερφάνκ. Καλά ρε σουπερφάνκ δεν άκουγες μέγκα και σκαι πριν τα κάπιταλς τα κοντρόλς. Αφού όλοι το λέγανε να βγάνεις τα λεφτά σου. Πηγαίναμε σε αίματα στον δρόμο, άδεια ράφια, εμφύλιο. Και συ έχεις ακόμα λεφτά στην τράπεζα;

ο χρόνος αρκετός 

Καλά ρε ΣουπερΦανκ, αν έβαλες 3-πλό facepalm στον Atreu, στο άλλο παλικάρι που έγραψε ότι οι μισθωτοί / χαμηλοί εισοδηματίες / συνταξιούχοι είχαν να... κερδίσουν από ένα "όχι", πόσα έπρεπε να του βάλεις...; Εκεί βασικά τερματίστηκε η σημερινή κουβέντα, για μένα.

Καλό Σαββατοκύριακο σε όλους. Με όλη την ειλικρίνειά μου, αλήθεια χάρηκα την σημερινή συζήτηση και ανταλλαγή σκέψεων, ανησυχιών, επιχειρημάτων, χιουμοριστικής ατάκας και άλλων σκοτεινών επιθυμιών.

Αν και δεν κατάλαβα τελικά: Χορδές, θα σας στέλνω εγώ από Κύπρο...; Γίνεται, αλήθεια... Και ευτυχώς είμαι και κοιλιόδουλος και δεν θα θέλω ανταλλάγματα χρηματικά. Κανά τενεκέ φέτα (σαν εκείνο που είδε στη Νάξο ο ΣΦ), κανα λίτρο λάδι, ντομάτες (γιατί της Κύπρου δεν τρώγονται), θα τα βρίσκουμε βρε αδερφέ...

Τα σέβη μου, κύριοι.  

Νίκο, λέμε καμία κρυάδα μπας και δροσιστούμε - ξέρω οτι δεν παρεξηγείσαι

Μωρε τη WF να μη μου παρετε και ολα καλα

Καλά ρε ΣουπερΦανκ, αν έβαλες 3-πλό facepalm στον Atreu, στο άλλο παλικάρι που έγραψε ότι οι μισθωτοί / χαμηλοί εισοδηματίες / συνταξιούχοι είχαν να... κερδίσουν από ένα "όχι", πόσα έπρεπε να του βάλεις...; Εκεί βασικά τερματίστηκε η σημερινή κουβέντα, για μένα.

καλα εδω εχεις δικιο

ντομάτες (γιατί της Κύπρου δεν τρώγονται)

εχει πατατες πρωτες παντως,οι Ελληνικες ντοματες ειναι σουπερ αλλα ΔΕΝ ΦΤΑΝΟΥΝ δυστυχως (εισαγουμε περιπου το 30% της καταναλωσης) ρε μπας και να τα αφησω ολα και να παω να γινω ντοματοπαραγωγος στη Σαντορινη (ΕΚΕΙ να δεις ντοματα!) ?

μαμανε και δερνουνε οι Κυπριοι παντως btw οικονομικα..... και να σκεφτεις οτι πριν 3 χρονια ηταν σε χειροτερη κατασταση απο εμας....(ειδες την ΤΕΡΑΣΤΙΑ  διαφορα μεταξυ τραπεζικης και δημοσιονομικης κρισης?....η πρωτη ξεπερνιεται ευκολα ή εστω με λιγο πονο η δευτερη χες μες...ολη μερα την ουρα σου κυνηγας εκτος και αν αποφασισεις να ΖΗΣΕΙΣ ΣΤΟΝ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΟ κοσμο και εμας δεν μας βλεπω... :'()

www.soundcloud.com/superfunk12

https://superfunk12.wordpress.com/

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημοσιεύστε κάτι...

Τα cookies

Τοποθετήθηκαν cookies στην συσκευή σας για να είναι πιο εύκολη η περιήγηση στην σελίδα. Μπορείτε να τα ρυθμίσετε, διαφορετικά θεωρούμε πως είναι OK να συνεχίσετε. Πολιτική απορρήτου