Προς το περιεχόμενο

Capital controls και αγορες απο ιντερνετ (κυριως thomman.de)

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Στον αγύριστο και να μην μας γράφει.

Στην κηδεία του θα φροντίσω να έχω κλείσει πρώτο στασίδι πίστα για να την απολαύσω.

Προσωπικά νιώθω (και θέλω διακαώς να συνεχίσω) πρωτίστως Ευρωπαίος και μετά 'Ελληνας, but maybe thats just me... :)

Γεμισαμε Γερμανοτσολιαδες εδω μεσα....αλλα θα μπουκαρουμε καποτε στο Μαξιμου δεν θα μπουκαρουμε?Απο τα εντερα σας θα σας κρεμασουμε ρε   νενεκοι...  

www.soundcloud.com/superfunk12

https://superfunk12.wordpress.com/

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

• Απαντήσεις 497
  • Πρώτη
  • Τελευταία

Περισσότερες συμμετοχές

Περισσότερες συμμετοχές

Γεμισαμε Γερμανοτσολιαδες εδω μεσα....αλλα θα μπουκαρουμε καποτε στο Μαξιμου δεν θα μπουκαρουμε?Απο τα εντερα σας θα σας κρεμασουμε ρε   νενεκοι...

Και θα αποκτήσουμε ξανά συκωταριές ελληνικές.....τώρα που το σκέφτομαι θα μπορούσαμε να φτιάχνουμε και μερακλίδικες χορδές....οπότε θα μας ήταν περιττός ο Θομαν...

οκ. Άρα ο τρόλεϊ δε συμμετέχει στην επανάσταση. Έμεινε μόνο ο σούπερφανκιος. Έστω, εγώ κι ο σούπερφανκιος θα μπουκάρουμε μέσα. Είμαστε αρκετοί. Φτάνουμε. Θα απαιτήσουμε άμεσα να αρθούν τα κάπιταλς με τα κοντρόλς για να μπορούμε να ψωνίζουμε και πάλι όπως παλιά από θόμαν.

ο χρόνος αρκετός 

Έμεινε μόνο ο σούπερφανκιος. Έστω, εγώ κι ο σούπερφανκιος θα μπουκάρουμε μέσα. Είμαστε αρκετοί. Φτάνουμε. Θα απαιτήσουμε άμεσα να αρθούν τα κάπιταλς με τα κοντρόλς για να μπορούμε να ψωνίζουμε και πάλι όπως παλιά από θόμαν.

Plan B έχετε?

Μαραθώνιος Εναλλακτική Σχολή

Και θα αποκτήσουμε ξανά συκωταριές ελληνικές.....

Αχχχ, τότε, παλιά, πρίν απ' το ευρώ, η συκωταριά είχε άλλη γεύση, ήταν πιο νόστιμη, μύριζε το σπίτι όταν η γιαγιά μου την τηγάνιζε στο πετρογκάζι. Άλλες εποχές.

Ο Αριστοτέλης γίνεται κτήμα του Γερμανού που τον μελετά, όχι του Έλληνα που τον αγνοεί

Plan B έχετε?

Ναι να μπουκαρουμε στην Bundestag.

ΩΧΙ ΠΕΖΟΥΜΑΙ ΦΙΛΩΣ

www.soundcloud.com/superfunk12

https://superfunk12.wordpress.com/

Γεμισαμε Γερμανοτσολιαδες εδω μεσα.... 

Δηλώνοντας ευρωπαϊστής στα της Ελλάδας, φεντεραλιστής στα της ευρώπης και διεθνιστής στα του κόσμου πού κατατάσσομαι; ;D

Δηλώνοντας ευρωπαϊστής στα της Ελλάδας, φεντεραλιστής στα της ευρώπης και διεθνιστής στα του κόσμου πού κατατάσσομαι; ;D

"Ρηγάς" στανταράκι

When you will get good you will know. There is no guitar. There never was.

Plan B έχετε?

Εννοειται φιλε. Πολυ πριν τα CC. Πριν καν εμφανιστει η φραση Plan B στo πολιτικο λεξιλογιο, το μπαρακι αυτο ηταν το δικο μας Plan B για ποτο, κι ακομα ειναι. drinking.gif

2484_DSC_6146.jpg

Στην Λέσχη Μπίλντερμπεργκ? 8) ;D

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημοσιεύστε κάτι...

Τα cookies

Τοποθετήθηκαν cookies στην συσκευή σας για να είναι πιο εύκολη η περιήγηση στην σελίδα. Μπορείτε να τα ρυθμίσετε, διαφορετικά θεωρούμε πως είναι OK να συνεχίσετε. Πολιτική απορρήτου