Προς το περιεχόμενο

Capital controls και αγορες απο ιντερνετ (κυριως thomman.de)

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Σύμφωνοι (στο ότι φαίνεται νορμάλ ως άτομο), αλλά δεν τον αδικώ, εφ' όσον αυτό που θεώρησε ως λογική αντίδραση σε μία ηπιότατη διαφωνία ήταν να μπλοκάρει το συνομιλητή του.

Ε εντάξει. Ούτε ο πρώτος ήταν, ούτε ο τελευταίος... ;D

When you will get good you will know. There is no guitar. There never was.

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

• Απαντήσεις 497
  • Πρώτη
  • Τελευταία

Περισσότερες συμμετοχές

Περισσότερες συμμετοχές

Ο μόνος λόγος να πάει κανείς είναι μήπως πετύχει τη Λήδα Μπόλα και την πάει για καφέ.

Εισαι ΜΕΡΑΚΛΗΣ (στο εχουν ξαναπει αυτο νομιζω)  ;D

www.soundcloud.com/superfunk12

https://superfunk12.wordpress.com/

Προτείνω να μπουκάρουμε στο Μαξίμου. Ποιος είναι μαζί μου;

Κατσε γιατι τα εχεις μπερδεψει λιγο,προς το παρον κυβερνατε ΕΣΕΙΣ.... ;D

Κατσε να ξανακυβερνησει καποιας μορφης γερμανοτσολιαδικη κυβερνηση (οπου να'ναι δηλαδη) και ΤΟΤΕ μπουκαρεις....ολα εγω θα στα μαθαινω?  ;D

Εμ, τι περίμενες να πω; Τον Αντζολέτο;  ;D ;D ;D

Γερμανοτσολιαδικα και ελβετοψυχα καναλια παρακολουθεις βλεπω..... ;D

www.soundcloud.com/superfunk12

https://superfunk12.wordpress.com/

Εντάξει μάγκες, το νήμα δεν είναι για μένα, αλλά για την χώρα.

Ένα μεγάλο ευχαριστώ στον ΣουπερΦάνκη για την απόλυτη κατανόηση όσων έγραψα.

Τώρα το ότι κάποιο μένουν στο ποιός είμαι, από πού είμαι, ποιανού είμαι (που ρωτάν και στο χωριό μου οι γέροι τα πιτσιρίκια) και ότι σώνει και ντε πρέπει να ανήκω σε κάποιον πολιτικό χώρο και να βαστώ μια ταμπέλα για να πω την γνώμη μου, μόνο ως χιουμοριστικά μπορώ να τα δω και να τα προσπεράσω.

Και τον Τρόλλευ επιθυμώ να τον μπλοκάρω γιατί ΑΚΡΙΒΩΣ ύψωσε μια ταμπέλα και θέλησε να μου την φορέσει, μπας και χωρέσουν αυτά που έγραψα στο, προφανέστατα, πολύ μικρό πεδίο κατανόησής του.

Α, και επειδή κάποτε σε άλλο νήμα, κάτι μου είπε για τον Alice Cooper. Εντάξει, καλός-καλός, αλλά πόσα και εγώ να αντέξω σ'αυτή την ζωή...;  :P

Αυτό - ακριβώς αυτό - έχει προβλεφθεί ότι θα πεθάνει από τη δεκαετία του '40 (αρκεί να διαβάζει κάποιος τα σωστά βιβλία), και μην έχετε καμία ελπίδα ή πεποίθηση ότι μπορεί να αποφευχθεί ο χαμός του. Η Ελλάδα που έχει "μεγαλώσει για να χωρέσουμε", όχι μόνο εμείς αλλά και πολλοί-πολλοί άλλοι, είναι (ή, θα είναι) η Ευρώπη.

Στον αγύριστο και να μην μας γράφει.

Στην κηδεία του θα φροντίσω να έχω κλείσει πρώτο στασίδι πίστα για να την απολαύσω.

Προσωπικά νιώθω (και θέλω διακαώς να συνεχίσω) πρωτίστως Ευρωπαίος και μετά 'Ελληνας, but maybe thats just me... :)

Α, και επειδή κάποτε σε άλλο νήμα, κάτι μου είπε για τον Alice Cooper. Εντάξει, καλός-καλός, αλλά πόσα και εγώ να αντέξω σ'αυτή την ζωή...;  :P

Εδώ που τα λέμε, έχεις και εσύ τα δίκηα σου. Είμαι τόσο παλιόπαιδο που ΚΑΙ σήμερα για τον Κούπερ θέλω να σου πω από την αρχή, αλλά κρατιόμουνα. Εντάξει, πες μου κάτι για τους ΕΛΟΥ και πατσίσαμε. Μην με μπλοκάρεις, θα ψοφήσω από έλλειψη οξυγόνιου.

Mea Culpa

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημοσιεύστε κάτι...

Τα cookies

Τοποθετήθηκαν cookies στην συσκευή σας για να είναι πιο εύκολη η περιήγηση στην σελίδα. Μπορείτε να τα ρυθμίσετε, διαφορετικά θεωρούμε πως είναι OK να συνεχίσετε. Πολιτική απορρήτου