Προς το περιεχόμενο

Capital controls και αγορες απο ιντερνετ (κυριως thomman.de)

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δεν θέλω να μακρυγορώ και να ξεφεύγω απο το thread αλλά δεν νομίζω ότι αυτό είναι 'ελληνικο φαινόμενο' .Αυτό δεν σημαίνει ότι δεν καταδικάζω και συμφωνώ ότι υφίσταται αυτό που λες. Το newsbeast εκτός απο κάτι ξέκολα που βάζει δεν είναι και το καλύτερο για ενημέρωση πάντως.

Δυστυχως τα εχω δει με τα ματια μου στο Βερολινο τα τελευταια χρονια που εχει γεμισει με Ελληνες,αλλα και τα εχω ζησει στις ΗΠΑ ο ΙΔΙΟΣ στα 80s (οταν δουλευα σε Ελληνες)...χες μες.... :'(  ,εχεις δικιο παντως οτι ολοι οι τριτοκοσμικοι τα ιδια τραβουσαμε οταν δουλευαμε σε ..πατριωτες (μονο κατι ΡΩΣΟΙ μου φερθηκαν καλα ισως γιατι καταλαβανε οτι δεν ημουν ακριβως και....μπολσεβικος  ;D ;D)

το ρεπορταζ παντως δεν ειναι του newsbeast ειναι της DW.

www.soundcloud.com/superfunk12

https://superfunk12.wordpress.com/

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

• Απαντήσεις 497
  • Πρώτη
  • Τελευταία

Περισσότερες συμμετοχές

Περισσότερες συμμετοχές

Τριτοκοσμικοί είμαστε σίγουρα, αλλα ευτυχώς όχι όλοι! Για μένα τριτοκοσμικοί νεοέλληνες είναι μόνο αυτοί με σύμπλεγμα κατωτερότητας απέναντι σε κάτι ''τέλειους'' Βορειοευρωπαίους (Γερμανούς, Ολλανδούς κτλ) Το καλό με όλη αυτή την ιστορία είναι ότι θα ανακαλύψουμε πως μπορούμε να ζήσουμε και χωρίς τον Thomann!

Εσύ μπορεί να το λες σύμπλεγμα κατωτερότητας απέναντι στα βόρεια αδέλφια μας, αυτοί όμως που το 'χουν το λένε σύμπλεγμα ανωτερότητας απέναντι στους βρωμερούς ντόπιους. Γι' αυτό και λέμε να οργανωθούμε όλες οι υγιείς δυνάμεις αυτού του φόρουμ και με μπροστάρη των σφ να μπουκάρουμε στο Μαξίμου. Αύριο στις 8:00. Κάτσε. Αύριο είναι Σάββατο και θα 'μαι στην κωλοχαλκιδική για κωλομπάνια και κωλογαρίδες στην κωλοψαροταβέρνα. Από Δευτέρα να τα μιλήσουμε πάντως.

ο χρόνος αρκετός 

Τριτοκοσμικοί είμαστε σίγουρα, αλλα ευτυχώς όχι όλοι! Για μένα τριτοκοσμικοί νεοέλληνες είναι μόνο αυτοί με σύμπλεγμα κατωτερότητας απέναντι σε κάτι ''τέλειους'' Βορειοευρωπαίους (Γερμανούς, Ολλανδούς κτλ)

Τι ειπες τωρα ρε φιλΩς...ποσο δικιο εχεις...ασε που με τη δραχμη επαιρνες με ενα ταληρο φραπε,τυροπιτα και μικρο μπουκαλι νερο.... ;D

Το καλό με όλη αυτή την ιστορία είναι ότι θα ανακαλύψουμε πως μπορούμε να ζήσουμε και χωρίς τον Thomann!

Μεχρι να μας τελειωσουν οι χορδες... ;D...προσεξε γιατι τα ιδια ελεγαν και οι....αλλοι για τους Γερμανους μεχρι που τους τελειωσαν τα ΛΕΦΤΑ....και τωρα τρεχουν και δε φτανουν  ;D

και θα 'μαι στην κωλοχαλκιδική για κωλομπάνια και κωλογαρίδες στην κωλοψαροταβέρνα.

να περασεις καλα και προσεχε τους ντενεκεδες της φετας αν πας παραλια.... ;D ;D

να περασεις καλα και προσεχε τους ντενεκεδες της φετας αν πας παραλια.... ;D ;D

Ναι. Να προσέξω επίσης να μη σκοντάψω επάνω στην μονίμως καλπάζουσα φαντασία του σουπερφάνκιου.

ο χρόνος αρκετός 

Ναι. Να προσέξω επίσης να μη σκοντάψω επάνω στην μονίμως καλπάζουσα φαντασία του σουπερφάνκιου.

Καλα να μιλας εσυ για...το φαντασιακο ....ειναι...καπως.... ;D ;D

Παντως καλα που πας Χαλκιδικη γιατι με αυτους τους κωλογερμανους που μοιραζονται μια χωριατικη στα 4 το revenue στις ψαροταβερνες εχει πεσει πολυ....και η τοπικη οικονομια θελει βοηθεια ;D

To ιδιο εκανα και εγω στη Ναξο....οσο τρωγαμε εγω ,η γυναικα μου και ο μικρος,ετρωγε ενα ολοκληρο γκρουπ απο Γερμανους (θα ητανε 20-25 ατομα) στο διπλανο τραπεζι..... ;D ;D

Αυτό το νήμα κατέληξε τρομερά "ίδιο" με ένα παρόμοιο που συζητούσαμε πριν κανα δίμηνο / τρίμηνο ,για την Ελλάδα και πόσο την εκτιμούν αυτοί που ζούνε μακριά της (ή κάτι σε αυτό το ύφος, τέλος πάντων).

Διαφορετικές απόψεις (πολλές) σίγουρα υπάρχουν και είναι καλό να τις συζητάμε σε πλαίσια κόσμια και (μιας και στο Noiz είμαστε) χιουμοριστικά και να μη χαλάμε τις καρδιές μας.

Το μόνο που θα ήθελα να διευκρινήσω, έτσι για να το έχουμε όλοι στο πίσω μέρος του μυαλού μας στις συζητησούλες μας, είναι ότι εμείς (όποιοι και αν είμαστε τέλος πάντων) που αφορίζουμε την Νέα Ελλάδα και τους Νεο-Έλληνες και τον... ιδιαίτερο τρόπο ζωής τους, ούτε τριτοκοσμικά κόμπλεξ έχουμε, ούτε Γερμανοτσολιάδες (τί βρωμο-λέξη - αλήθεια, εκεί κάτω έχει πέσει το επίπεδο της πολιτικής συζήτησης στην Ελλάδα...; ) σώνει και καλά είμαστε, ούτε... εθνοκάθαρση επιθυμούμε. Έχετε σκεφτεί ότι είμαστε Έλληνες που ΛΑΤΡΕΥΟΥΜΕ την χώρα μας και θα θέλαμε να την δούμε σε ΠΟΛΥ καλύτερη μοίρα και κατάσταση και ΒΑΡΕΘΗΚΑΜΕ την άγνοια, την μισαλλοδοξία, των ωχαδερφισμό και την αδιαφορία της πλειοψηφίας των συμπολιτών μας, οι οποίοι (ναι, δυστυχώς) είναι στην τραγική πλειοψηφία τους συνυπεύθυνοι για την τραγική σημερινή κατάσταση του κράτους και του έθνους μας; Γιατί πρέπει να δεχτούμε την Ελλάδα όπως είναι σήμερα και να πρέπει να μάθουμε να αγαπάμε αυτόν τον τραγικό συμβιβασμό με τα λιγότερα γιατί έτσι μάθαμε μέχρι τώρα;

Τα είπε μια Ελληνική μπάντα, βέβαια, θα μου πεις, πριν λίγα χρόνια και δεν έδωσες την απαιτούμενη προσοχή..

Απλά θέλουμε να χωρέσουμε. ΟΧΙ να μικρύνουμε εμείς για να χωρέσουμε, να μεγαλώσει η Ελλάδα για να χωρέσουμε.

Την καλημέρα και την ειλικρινή μου αγάπη σε όλους τους συμφορουμίτες.

Απλά θέλουμε να χωρέσουμε. ΟΧΙ να μικρύνουμε εμείς για να χωρέσουμε, να μεγαλώσει η Ελλάδα για να χωρέσουμε.

Οτι ωραιοτερο εχω διαβασει τον τελευταιο καιρο.

Το καλό με όλη αυτή την ιστορία είναι ότι θα ανακαλύψουμε πως μπορούμε να ζήσουμε και χωρίς τον Thomann!

Καλά περίμενε να το ανακαλύψουν και οι ντόπιοι μαγαζάτορες (όσοι μείνουν τέλος πάντων) και μετά σε βλέπω...

Το μόνο που θα ήθελα να διευκρινήσω, έτσι για να το έχουμε όλοι στο πίσω μέρος του μυαλού μας στις συζητησούλες μας, είναι ότι εμείς (όποιοι και αν είμαστε τέλος πάντων) που αφορίζουμε την Νέα Ελλάδα και τους Νεο-Έλληνες και τον... ιδιαίτερο τρόπο ζωής τους, ούτε τριτοκοσμικά κόμπλεξ έχουμε, ούτε Γερμανοτσολιάδες (τί βρωμο-λέξη - αλήθεια, εκεί κάτω έχει πέσει το επίπεδο της πολιτικής συζήτησης στην Ελλάδα...; ) σώνει και καλά είμαστε, ούτε... εθνοκάθαρση επιθυμούμε. Έχετε σκεφτεί ότι είμαστε Έλληνες που ΛΑΤΡΕΥΟΥΜΕ την χώρα μας και θα θέλαμε να την δούμε σε ΠΟΛΥ καλύτερη μοίρα και κατάσταση και ΒΑΡΕΘΗΚΑΜΕ την άγνοια, την μισαλλοδοξία, των ωχαδερφισμό και την αδιαφορία της πλειοψηφίας των συμπολιτών μας, οι οποίοι (ναι, δυστυχώς) είναι στην τραγική πλειοψηφία τους συνυπεύθυνοι για την τραγική σημερινή κατάσταση του κράτους και του έθνους μας; Γιατί πρέπει να δεχτούμε την Ελλάδα όπως είναι σήμερα και να πρέπει να μάθουμε να αγαπάμε αυτόν τον τραγικό συμβιβασμό με τα λιγότερα γιατί έτσι μάθαμε μέχρι τώρα;

[...]

Ακριβώς έτσι

When you will get good you will know. There is no guitar. There never was.

Καλά περίμενε να το ανακαλύψουν και οι ντόπιοι μαγαζάτορες (όσοι μείνουν τέλος πάντων) και μετά σε βλέπω...

"Ελα φιλε ...εσυ δεν εισαι που με εβαζες να μπαινω στον Thomann για να σου κανω εκπτωση?"

"Ναι εγω"

"Και τι θες τωρα?"

"Ενα πακετακι χορδες Ernie Ball δεκαρες"

"20 ευρω"  (ή τελος παντων 3.000.000 νεες δραχμες )

;D  

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημοσιεύστε κάτι...

Τα cookies

Τοποθετήθηκαν cookies στην συσκευή σας για να είναι πιο εύκολη η περιήγηση στην σελίδα. Μπορείτε να τα ρυθμίσετε, διαφορετικά θεωρούμε πως είναι OK να συνεχίσετε. Πολιτική απορρήτου