Προς το περιεχόμενο

Capital controls και αγορες απο ιντερνετ (κυριως thomman.de)

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Νίκο σωστά μάντεψες (ειναι γνωστό οτι είσαι παντογνώστης  ;D)

Δεν έχω "πάει" Γερμανία - πέντε-έξι φορές Φρανκφούρτη και δατς ολ - ούτε καν Βαρελινο, ποσο μάλλον επαρχία -

Δεν εχω δει πολυ Βόρεια Θαλλασα - η μακρύτερη διαμονή μου εκεί ήταν δυο βδομάδες σε ενα φανταστικό ξενοδοχείο με ορίτζιναλ πίνακες Καντινσκι - αν θυμάμαι καλά λεγόταν Kurhaus - στο Scheveningen, το επίνειο της Χαγης (στο καλύτερο course που εχω συμμετάσχει στη ζωή μου) - αποβάθρες στυλ Briton, χιλιόμετρα παραλίας - μαύρη Θάλασσα

Όμως το θέμα μου δεν ειναι εκεί

Το θέμα μου ειναι οτι δεν βλέπω το λόγο να μου φτύνουν στη μούρη Έλληνες, το μίσος τους για την Ελλάδα και τους Έλληνες, ειδικά όταν η κουβέντα δεν ειναι εκει αλλα άλλου

Όσο για τους μαλακες -

Ο γιος μου ανήκει σε αυτούς που  πολιτικά  θεωρώ μαλακες - δεν τον μισώ, τον αγαπάω

Ξέρω οτι πολιτικά με θεωρεί μαλακα - ξέρω οτι δεν με μισεί

(Όταν μεγαλώσει ο μικρός σου θα συνεχίσεις τον αγαπάς οτι και αν ειναι, οτι και αν κάνει, όσο τον αγαπάς τωρα)

Άρα, προσπαθώ να σέβομαι - προσπαθώ να καταλάβω - προσπαθώ να μην προκαλώ, να μην προσβάλω (πολυ) - η αλήθεια ειναι οτι δεν τα καταφέρνω πάντα

τελος ελπίζω οτι δεν θα βρεθούμε σύντομα στην κατάσταση που θα λέμε: Τι ωραία που είμαστε τότε με τα capital controls (επανέρχομαι στο τοπικ με πολιτικό σχόλιο  ;D )

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

• Απαντήσεις 497
  • Πρώτη
  • Τελευταία

Περισσότερες συμμετοχές

Περισσότερες συμμετοχές

Νίκο σωστά μάντεψες (ειναι γνωστό οτι είσαι παντογνώστης  Grin)

Δεν έχω "πάει" Γερμανία - πέντε-έξι φορές Φρανκφούρτη και δατς ολ - ούτε καν Βαρελινο, ποσο μάλλον επαρχία -

Ε τοτε πως ,αφου ΟΝΤΩΣ δεν εχεις παει (σιγα τη Γερμανια που ειδες...η Φραγκφουρτη ειναι μια wanna be Νεα Υορκη (ή μαλλον Wall Street) ...καλα μη νομιζεις οτι και το Βερολινο ειναι και τοσο πολυ...Γερμανια.... ;D ;D ) γιατι λες για ερημα ανατολικογερμανικα χωρια?

Η Γερμανια ειναι μια ΤΕΡΑΣΤΙΑ σε εκταση και ποικιλια χωρα με απιστευτες φυσικες ομορφιες και με μερικες απο τις ωραιοτερες πολεις και χωρια της Ευρωπης για τον απλο λογο οτι ΠΡΟΣΕΧΟΥΝ οι ανθρωποι αυτο που εχουν.

Δεν εχω δει πολυ Βόρεια Θαλλασα - η μακρύτερη διαμονή μου εκεί ήταν δυο βδομάδες σε ενα φανταστικό ξενοδοχείο με ορίτζιναλ πίνακες Καντινσκι - αν θυμάμαι καλά λεγόταν Kurhaus - στο Scheveningen, το επίνειο της Χαγης (στο καλύτερο course που εχω συμμετάσχει στη ζωή μου) - αποβάθρες στυλ Briton, χιλιόμετρα παραλίας - μαύρη Θάλασσα

Τωρα πως η ΟΛΛΑΝΔΙΑ εγινε Γερμανια ενας θεος ξερει... ;D ;D τελικα αποφασισε για να καταλαβουμε:ΕΧΕΙ ή δεν εχει ΠΑΡΑΛΙΕΣ η Γερμανια?  ;D

Το θέμα μου ειναι οτι δεν βλέπω το λόγο να μου φτύνουν στη μούρη Έλληνες, το μίσος τους για την Ελλάδα και τους Έλληνες, ειδικά όταν η κουβέντα δεν ειναι εκει αλλα άλλου

Σιγα ρε το φτυσιμο....δες το περισσοτερο σαν...ασκησεις ΑΥΤΟΓΝΩΣΙΑΣ...καλο θα σου κανει...αν ητανε ετσι το φτυσιμο τι να πουν και οι μεταναστες στην Ελλαδα... ;)

Όσο για τους μαλακες -

Ο γιος μου ανήκει σε αυτούς που  πολιτικά  θεωρώ μαλακες - δεν τον μισώ, τον αγαπάω

Ξέρω οτι πολιτικά με θεωρεί μαλακα - ξέρω οτι δεν με μισεί

(Όταν μεγαλώσει ο μικρός σου θα συνεχίσεις τον αγαπάς οτι και αν ειναι, οτι και αν κάνει, όσο τον αγαπάς τωρα)

Θα προσπαθησω να μη γινει μ*******,τωρα αν γινει δεν θα παψω να τον αγαπαω αλλα θα ειναι ΓΙΟΣ ΜΟΥ οχι ο Μητσος που πεταξε τον αδειο ντενεκε της ΦΕΤΑΣ πανω στην ωραιοτερη παραλια που εχω δει στη ζωη μου (Καστρακι Ναξου) πριν απο μια εβδομαδα που ημουνα εκει.... ;D...τον....Μητσο λοιπον ΔΕΝ ΜΠΟΡΩ να τον αγαπησω...εσυ παλι εισαι μαλλον ΒΟΥΔΙΣΤΗΣ και μπραβο σου.... ;D  

ελος ελπίζω οτι δεν θα βρεθούμε σύντομα στην κατάσταση που θα λέμε: Τι ωραία που είμαστε τότε με τα capital controls (επανέρχομαι στο τοπικ με πολιτικό σχόλιο  Grin )

Και εγω το ελπιζω αλλα η δραχμουλα δεν ειναι μακρια ετσι πως το παμε...

οποτε ναι θα τα νοσταλγησουμε τα CC εδω ρε συ νοσταλγουμε το email Χαρδουβελη.... ;D ;D ;D

www.soundcloud.com/superfunk12

https://superfunk12.wordpress.com/

Superfunk κάτσε Γερμανία εσύ, Ελλάδα εμείς. Που και που φέρνε και ρίχνε στην μαύρη αγορά κανά όργανο απο Thomman.de.

Τώρά που ξανά βλέπω το όνομα του thread...πίστεύω ότι θα μπορούσες να είσαι μία απο τις λύσεις ενάντια στα capital controls για εμάς απο την Κούβα.

Η Κουβα  πλεον δεν εχει cc μια και δεν υπαρχει το εμπαργκο πια ,she joined the free market western world, βεβαια το 99,9% των κατοικων της δεν εχει...capital  ;D οποτε ας περιμενουμε λιγακι...

Που και που φέρνε και ρίχνε στην μαύρη αγορά κανά όργανο

εχω κατι συκωταριες απο τη Βαυαρια,ενδιαφερεσαι?  ;D

Η Κουβα  πλεον δεν εχει cc μια και δεν υπαρχει το εμπαργκο πια ,she joined the free market western world, βεβαια το 99,9% των κατοικων της δεν εχει...capital  ;D οποτε ας περιμενουμε λιγακι...

εχω κατι συκωταριες απο τη Βαυαρια,ενδιαφερεσαι?  ;D

το free γιατί το έβαλες μπροστά στο market και χάλασες την πρόταση?

Όσο για τις συκωταριές ΟΧΙ ευχαριστώ. Έχουμε απο δαύτες ακόμα.......

πίστεύω ότι θα μπορούσες να είσαι μία απο τις λύσεις ενάντια στα capital controls

σαφως και θα πραξω ΑΚΡΙΒΩΣ σαν Ελληνας,με αλληλεγγυη και αυτοθυσια για τον συμπατριωτη μου...χωρις να τον εκμεταλευτω ....μονο 1200% προμηθεια θελω... ;D ;D

σαφως και θα πραξω ΑΚΡΙΒΩΣ σαν Ελληνας,με αλληλεγγυη και αυτοθυσια για τον συμπατριωτη μου...μονο 1200% προμηθεια θελω... ;D ;D

Μόνο μην ζητήσεις μετρητά...δεν υπάρχουν..κανα σπιτάκι ίσως ή και καμιά βραχονησίδα έχουμε να σου δώσουμε 8)

Μόνο μην ζητήσεις μετρητά...δεν υπάρχουν..κανα σπιτάκι ίσως ή και καμιά βραχονησίδα έχουμε να σου δώσουμε 8)

μη φοβασαι θα τα βρουμε,εμεις οι Ελληνες παντα βοηθαμε ο ενας τον αλλον

http://www.newsbeast.gr/greece/arthro/634041/ellines-ekmetalleuodai-ellines-sti-germania

Νίκο,

ΠΟΛΥ χαίρομαι που ΔΕΝ μπορούμε να συνεννοηθούμε

Μα την Παναγία

Ich auch.... ;)

Θα ανησυχουσα ιδιατερα αν μπορουσα να συνεννοηθω μαζι σου (και με τους ομοϊδεατες σου)

μη φοβασαι θα τα βρουμε,εμεις οι Ελληνες παντα βοηθαμε ο ενας τον αλλον

http://www.newsbeast.gr/greece/arthro/634041/ellines-ekmetalleuodai-ellines-sti-germania

Δεν θέλω να μακρυγορώ και να ξεφεύγω απο το thread αλλά δεν νομίζω ότι αυτό είναι 'ελληνικο φαινόμενο' .Αυτό δεν σημαίνει ότι δεν καταδικάζω και συμφωνώ ότι υφίσταται αυτό που λες. Το newsbeast εκτός απο κάτι ξέκολα που βάζει δεν είναι και το καλύτερο για ενημέρωση πάντως.

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημοσιεύστε κάτι...

Τα cookies

Τοποθετήθηκαν cookies στην συσκευή σας για να είναι πιο εύκολη η περιήγηση στην σελίδα. Μπορείτε να τα ρυθμίσετε, διαφορετικά θεωρούμε πως είναι OK να συνεχίσετε. Πολιτική απορρήτου