Προς το περιεχόμενο

Capital controls και αγορες απο ιντερνετ (κυριως thomman.de)

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Είναι ψυχρό και άκαρδο, σαν το τζτζτζτζτζτζτζτζτζτζτζτζτζτζτζτζτζτζτζτζτζτζτζ που κάνουν τα τζιτζίκια στην Ολλανδία π.χ.

Να μη λέμε τα γίδια. Εκεί έχουν ψηφιακά τζιτζίκια.

Η μεσόγειος παίζει με λάμπα και στα τζιτζίκια.

ΛΟΙΠΟΝ

Θέλω να πάω για καφέ και τσιγάρο (απ το πρωί δεν έχω κάνει) και θέλω να θέσω τα διλλήματα μου για να ψηφίστε.

Να πάρω φραπέ ή κρύο καφέ;

Το τσιγάρο να είναι στριφτό ή να έχει καπνό μέσα;

Παρακαλώ ψηφίστε μέχρι να γυρίσω από το διάλλειμά μου.

Δεν έχουν θόρυβο οι μαγνήτες.

Απλά γκρινιάζουν όταν δεν παίζουν.

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

• Απαντήσεις 497
  • Πρώτη
  • Τελευταία

Περισσότερες συμμετοχές

Περισσότερες συμμετοχές

chris gti, καλά τα λες. Άλλες εποχές, αγνές. Είχες δραχμές στην τσέπη και ένιωθες χαλαρός.

Τα κάλαντα; Τα κάλαντα που τα πας; Σου 'δινε η γιαγιά στην δίπλα πολυκατοικία 100 δραχμές και γέμιζε η τσέπη σου. Και εκείνοι οι μυρωδάτοι κουραμπιέδες με ωραίο ελληνικό βούτυρο, άλλο πράμα.

Γι' αυτό σου λέω, τότε με την δραχμή ήταν αλλιώς η ζωή, ούτε MEGA, ουτε ΣΚΑΙ, ούτε ΓΑΠ, ούτε Γερμανούς που θέλουν το κακό σου, επιδόματα, δουλειά, εξοχικό, εκδρομές, έρωτες, τους Metallica στα καλύτερά τους. Για όλα φταίει το ευρώ. Δραχμή τώρα.

Ο Αριστοτέλης γίνεται κτήμα του Γερμανού που τον μελετά, όχι του Έλληνα που τον αγνοεί

Εχεις δικιο,επρεπε να κανουμε δημοψηφισμα για να ριξουμε την Γερμανικη κυβερνηση.

Εκει φαινονται οι αντρες οι ΣΩΣΤΟΙ.

Μου αρέσει το συνειρμικό της σκέψης σου. Το ίδιο παθαίνω κι εγώ όταν βλέπω ποδήλατα. Το πρώτο πράγμα που σκέφτομαι είναι: γκόμενες.

ο χρόνος αρκετός 

Μου αρέσει το συνειρμικό της σκέψης σου. Το ίδιο παθαίνω κι εγώ όταν βλέπω ποδήλατα. Το πρώτο πράγμα που σκέφτομαι είναι: γκόμενες.

Επίσης, βλέπεις ένα καθήκι με μούσι και σκέφτεσαι "ελευθερία και δημοκρατία". Να το κοιτάξεις.

Mea Culpa

πάντως αυτό το γερμανοτσολιάδες ποτέ δεν το κατάλαβα. Δηλαδή επειδή μας είπαν οι άνθρωποι ότι πρέπει να ρίξουμε μια δημοκρατικά εκλεγμένη κυβέρνηση δεν πρέπει να τους αγαπάμε;

Αυτοί σίγουρα μας αγαπάνε πάντως, το λέει και ο Σταρένιος!

https://www.youtube.com/watch?v=go-psRB1aXg

Απο τότε μας αγαπούσανε αλλα δεν τους πιστέψαμε! Για να δούμε τώρα που ''ξαναήρθανε''!

Απο τότε μας αγαπούσανε αλλα δεν τους πιστέψαμε! Για να δούμε τώρα που ''ξαναήρθανε''!

funny-christian-stories-2-5.jpg

www.soundcloud.com/superfunk12

https://superfunk12.wordpress.com/

Από wikipedia

"Με τον όρο διεθνείς σχέσεις (αγγλ: «International Relations») εννοούνται οι επαφές και σχέσεις μεταξύ κρατών σε μία διασταύρωση και αλληλενέργεια των εθνικών συμφερόντων τους, στο πλαίσιο του πολιτικού διεθνούς συστήματος. Αυτές οι επαφές αποτελούν ένα κράμα διαμάχης, ανταγωνισμού αλλά και συνεργασίας, με συνεχή παλινδρόμηση μεταξύ πολέμου και ειρήνης."

Κάθε φορά λοιπόν που κάποιος προσδίδει ηθικά χαρακτηριστικά στις σχέσεις μας με τους ξένους ( "Είναι άτιμοι, μπαμπέσηδες και θέλουν το κακό μας") ένα γατάκι πεθαίνει  :'(

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημοσιεύστε κάτι...

Τα cookies

Τοποθετήθηκαν cookies στην συσκευή σας για να είναι πιο εύκολη η περιήγηση στην σελίδα. Μπορείτε να τα ρυθμίσετε, διαφορετικά θεωρούμε πως είναι OK να συνεχίσετε. Πολιτική απορρήτου